Hvordan planlegger hun bursdagen etter å ha blitt engasjert / gift

Kvinner elsker å bli bortskjemt, og en overraskelse virker som om. Nå som hun skal være din kone eller hvis du nylig har giftet henne, er det på tide å vise henne at du alltid tenker på hennes lykke, og hvilken bedre måte å vise det på, kaste en fest.

Hvordan planlegger hun bursdagen etter å ha blitt engasjert / gift

Goodie !! Bursdagen hennes er oppe i noen dager, og du vil ha sin første bursdag for å være spesiell. Spesielt fordi hun er nå en kvinne, gift med deg og her ringer du på skuddene. Overrask henne, ikke ved å glemme at det er hennes spesielle dag, men ved å gjøre det ekstra spesielt. Her viser noen tips for hvordan du planlegger hennes bursdag etter å ha blitt engasjert / gift.

Tips:

1. Planlegg en hemmelig ferie for to. I de fleste tilfeller faller bursdager på en ukedag, noe som betyr at hun ikke ville ha tid til å feste, fordi arbeidet henter neste dag. Det du kan gjøre er å ha en eksotisk helg for to i tankene. Ring opp nærmeste reisebyrå eller se på Internett for slike alternativer. Gå på fredag ​​kveld og vær tilbake på søndag middag, hvile i hverandres armer til midnatt og våkn opp frisk for å slå det virkelige livet tilbake på mandag. Ved å gjøre det, ville hun bli overrasket og begeistret, det ville være en perfekt bursdag, og du kan fremkalle romantikk og varm lidenskapelig kjærlighet mens de to av dere nipper til en drink som ser på solnedgangen. Be feriestedet å kaste inn aktiviteter for romantiske par, sosialisere med andre par på hytta, få henne en god kake, spis den av henne, bli romantisk og eventyrlystne, hun er alle dine, og hun ville være så takknemlig

2. Du kan også hemmelig ringe til sine nærmeste venner og familiemedlemmer. Be dem alle til å bli med på lunsj eller middag på bursdagen sin. La alle vite at det er en hemmelighet, og ikke et ord bør nå hennes ører. Få noen til å planlegge maten og vinen, noen som hjelper deg med å hente favorittutstyret, og likevel, noen andre som hjelper deg med å dekorere stedet før damens dame kommer. Clichéd som det kan høres ut; Det er en formel som aldri går galt. På slutten av dagen ville hun være glad for å ha deg som hennes sjelevenn, noen som bryr seg om alt hun trenger i livet hennes.

Hvordan planlegger hun bursdagen etter å ha blitt engasjert / gift

3. Pakke en all inclusive dagspleie for henne. Rett fra morgen til kveld; få henne de mye trengte manikyrene, pedikyrene, kroppsmassasjer og terapier som ville bringe henne tilbake til livet. Bli med henne; Det er mange spas som gjør at par får behandlinger sammen. Nyt å tilbringe tid med henne, og hun vil sette pris på det også. Fortell spa-sjefen det er en spesiell dag for din dame, de ville sikkert komme opp med en overraskelse eller to. Gjør spa-økten en magisk en med deres hjelp. Sett opp aromatiske stearinlys rundt i stedet, la henne slappe av i det, mens du spiller Congo bongo og underholde henne.

4. Gjør noe frøkt og vill når de to er alene. Vær den mannlige bardanseren, vis henne noen varme trekk, spill peppy musikk, åpne en flaske vin og nyt natten ut.

Se mer: Hvordan tiltrekke seg en kvinne med kroppsspråk

Det er bare dere to:

Hvordan planlegger hun bursdagen etter å ha blitt engasjert / gift

Skulle du ønske å ha henne bare for deg på den dagen, planlegg noe som ville holde henne lykkelig. Husk på hennes bursdag er det mulig at hun kanskje savner henne nær og kjære rundt. Gi henne litt plass og la henne ta samtaler når og når de kommer. Det er hennes dag, og nå som hun blir hos deg, vil hun sikkert savne sitt mors hjem mye.

La henne føle hva en flott mann hun har, bevise det til henne denne gangen!!

Se mer: Konflikter i ekteskapslivet

Leave A Comment

+ 81 = 86