Hvordan mandelolje hjelper til å lyse mørke sirkler | Stiler på livet

Mørke sirkler er en årsak til bekymring for alle de som er bevisste på deres utseende, da disse er mørkere hudflater som omslutter øynene. De har en tendens til å få et individ til å se gammelt og unattractive. I stedet for å benytte seg av operasjoner eller dyre hudforbedrende behandlinger som er lastet med kjemikalier, kan man vende seg til enklere løsninger som å bruke mandelolje for å kvitte seg med de mørke sirklene under øynene.

Denne artikkelen er en øyeåpner hvor i det fremhever fordelene ved å bruke mandelolje, da den er en av de enkleste for å eliminere de mørke sirkler rundt øynene.

mandel oil for dark circles

Årsaker til mørke sirkler:

Det er flere grunner bak årsakene til mørke sirkler som søvnmangel, følsom hud, tretthet, over eksponering for kjemisk baserte sminkeprodukter som eyeliner, mascara og så videre. Behandlinger som bruk av mandelolje bør være basert på årsaken bak de mørke sirkler.

Rollen av mandelolje i fjerning av mørke sirkler:

Almondolje er en mykgjørende som nærer og fukter huden rundt øynene. Denne oljen har vitamin K og vitamin E som er svært effektive når det gjelder å slette flekkene og dempe puffiness rundt øynene. Noen ganger oppstår mørke sirkler på grunn av dehydrering av huden. Bruk av mandelolje bidrar til å rette opp denne ubalansen og forhindrer at området (rundt øynene) blir sløvt. Massere denne oljen bidrar til å forbedre tekstur og lyser huden under øynene, gjør huden stram og forhindrer for tidlig for tidlig huddannelse i nærheten av øynene. Måter å bruke mandelolje til mørke sirkler.

Hvordan bruke Almond Oil For Dark Circles:

Her er våre enkle måter å bruke mandelolje til mørke sirkler.

1. Bare massere med mandelolje:

Fordeler:

Almondolje fremmer hudtekstur og de essensielle vitaminer og fettsyrer dytter nær huden og gjør den myk og smidig. Det lyser selv hudtonen og reduserer de mørke sirklene.

Ingredienser som kreves:

 • Få dråper mandelolje

Prosessprosess:

Den ideelle måten å bruke denne oljen på, er ved å vaske området rundt øynene med vann og tørke med et håndkle. Neste, ta noen dråper med denne oljen på fingertoppene, og masser den til området rundt øynene. Dette vil øke blodsirkulasjonen som igjen reduserer de mørke sirkler.

2. mandel olje med aromatisk olje:

Fordeler:

Den aromatiske oljen inneholder essensielt vitamin K som forbedrer hudtekstur og forbedrer blodsirkulasjonen. Alt dette forbedrer blodproppene under øynene og fjerner mørke sirkler og til og med tetter hudtonen.

Ingredienser som kreves:

 • Få dråper mandelolje med noen aromatisk olje som lavendel, kamilleolje etc.

Prosessprosess:

Bland begge oljene i en liten, ikke-toksisk skål. Deretter fingre forsiktig rundt øynene til det blir absorbert i huden. La det stå over natten. Denne metoden bør brukes daglig for best resultat.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Rett og Glødende Hud

3. mandelolje og honning for mørke sirkler:

Fordeler:

Honning har antiinflammatoriske egenskaper og har naturlige blekingsegenskaper som reduserer hudens flekker og mørke sirkler under øynene. .

Ingredienser som kreves:

 • Like deler av mandelolje med organisk honning

Prosessprosess:

En pasta kan tilberedes ved å kombinere mandelolje med honning i like store mengder og blandet godt. Denne pastaen kan deretter dabbedes til området rundt øynene, la det gå gjennom hele natten og skylles om morgenen. Dette er det beste hjemmet for mørke sirkler ved å bruke mandelolje og honning .

4. mandel olje med melk pulver:

Fordeler:

Melkepulveret inneholder vitamin A, D og gjenoppretter hudens elastisitet og lyser naturlig den mørke huden under øynene. Kalsiumtilstedeværelsen forbedrer kollagenproduksjonen som bidrar til å holde huden fast og smidig. Kombinasjonen av mandelolje med melkepulver ville være fantastisk kombinasjon for å fjerne mørke sirkler.

Ingredienser som kreves:

 • Lik andel av mandelolje med melkepulver

Prosessprosess:

En annen måte å bruke mandelolje på er å kombinere den med melkepulver igjen i like store mengder. Pass på at konsistensen av pastaen er tykk og bruk den under øynene. La den stå på i 10 minutter. Denne prosedyren er enkel å følge og gir raske resultater.

Se mer: Olivenolje For Glødende Hud

5. mandel olje med sitron:

Fordeler:

Sitron er rik på C-vitamin, det hjelper l i lys og kveld hudtonen. Når det er blandet med mandelolje, virker det underverk på huden.

Ingredienser som kreves:

 • En del av sitronsaft og tre porsjoner av ren mandelolje

Prosessprosess:

Gjør denne prosessen før sengetid. Bland begge ingrediensene i en bolle og på et rent ansikt spre denne limen på det berørte området og la det stå over natten. Vask ansiktet neste dag i morgen og søk daglig for effektive resultater.

6. mandelolje med kokosnøttolje:

Fordeler:

Siden årtier brukes kokosnøttolje for å øke skjønnheten. Kokosolje har anti bakterielle egenskaper som hjelper til å fjerne flekker og forhindre rynker, under øyeposer og fjerner mørke sirkler under øyet.

Ingredienser som kreves:

 • Lik andel av mandelolje med kokosnøttolje

Prosessprosess:

Bland begge oljene pent, ved hjelp av fingertuppene masser det forsiktig på de mørke sirklene til det blir absorbert i huden. La det stå over natten og neste morgen vaske det med vanlig vann. For effektive resultater, bruk det jevnlig og se på miraklet som skjer.

7. mandel olje med castor olje:

Fordeler:

Den fantastiske ricinusoljen inneholder antioksidanter, har helbredende egenskaper og mange fettsyrer som fôrer huden, holder den hydrert og fuktig i lengre tid. Som mandler er en mykhet låser den fuktigheten i huden.

Ingredienser som kreves:

 • 4-5 dråper ricinusolje og mandelolje

Prosessprosess:

Bland begge ingrediensene i en bolle og masser blandingen på det berørte området og la det stå over natten. Vask ansiktet neste dag i morgen og søk daglig for effektive resultater. Sørg for at du gjør prosessen før sengetid og bruk ren eller organisk ricinusolje.

8. mandel olje med rose olje:

Fordeler:

Rose olje er en utmerket fuktighetskrem, holder huden hydrert og effektivt fjerner de mørke sirkler fra øynene. Påføring av rosenolje reduserer stresset og myker huden. Som det holder huden hydrert, har huden en tendens til å holde seg elastisk og forbedrer blodstrømmen gjennom karene, og reduserer dermed de mørke sirkler i løpet av tiden.

Ingredienser som kreves:

 • 3-4 dråper mandelolje sammen med rosenolje.

Prosessprosess:

Bland begge oljene og ved hjelp av bomullsballer påføres det berørte området. Vær ekstra forsiktig da den ikke går inn i øynene. La det stå i en halv time og skyll den av med gammelt vann og klapp det tørt. Påfør det tre til fire ganger i uken og se på endringene i deg.

9. Søt mandelolje med gurkemeie:

Fordeler:

Gurkemeie har kraftig anti-inflammatorisk egenskap og cur cumin i gurkemeie reduserer hevelse, rynke og fine linjer. Kombinasjonen med søt mandelolje hjelper deg å redusere mørk sirkel og få deg til å se yngre enn noensinne.

Ingredienser som kreves:

 • 5-6 dråper søt mandelolje sammen med klype organisk gurkemeie.

Prosessprosess:

I en ren, ikke-giftig bolle, bland 5-6 dråper mandelolje med klype gurkemeie. På det rene ansiktet spre det med fingertuppene under øyet eller mørke flekker. Deretter legger du en varm, fuktig klut over øynene og legger den mer enn 15 minutter. Ikke overgå tiden som gurkemeie kan flekke huden. Skyll det vanlige vannet og bruk tre ganger i uken for magiske resultater.

Forholdsregler tatt under bruk av mandelolje for mørke sirkler:

Vær forsiktig med å påføre oljen forsiktig slik at den ikke kommer inn i øynene. Folk som er allergiske mot nøtter bør unngå oljeapplikasjonene helt. Olje utvunnet fra avskallede mandler kan ha bivirkninger, derfor bør man velge mandlene nøye. Øynene skal lukkes mens oljen smelter i mørke sirkler. Pass på å bruke fingertuppene forsiktig for å unngå å øyne øynene.

Det finnes flere merker som støtter mandeloljer, men den reneste formen kan være tilgjengelig ved å knuse mandelene og trekke ut oljen ved eget eget hjemme. Men det kan være en kjedelig prosess, derfor er det tilrådelig å kjøpe mandelolje fra de generelle butikkene selv. Mørke sirkler vil sikkert gå vekk hvis man bruker amandeloljen flittig ved hjelp av en av metodene som diskuteres i denne artikkelen. Det er mange gode merker av mandelolje som du får i butikkene og til og med kjøpe online. De er

 • Khadi Almond Herbal Oil.
 • Hamdard Roghan Badam Shirin Sweet Almond Oil.
 • Green Canyon Almond Oil.
 • Kama Ayurveda økologisk søt mandel olje.
 • Miiti Se Pure Almond Oil.
 • Dabur Badam Oil.

Bortsett fra dette er det mange flere du kan få noen disse og bruke det regelmessig for å få friske og mørke flekker fri glødende hud.

Leave A Comment

7 + 1 =