Hvordan lage Marigold ansiktsmaske for glødende hud? | Stiler på livet

En levende, feilfri hud er en drøm for hver kvinne. For å nå dette målet prøver vi alle produkter som er tilgjengelige i markedet. Noen av dem fungerer bra og andre ikke. Vi bruker så mye penger på kunstige skjønnhetsprodukter. Men vi kan lage ansiktsmaske hjemme som hjelper til med å få en feilfri hud. La oss prøve noe naturlig. Marigold blomst for ansikt er veldig bra for å få bedre resultat.

Fordeler med marigold for hud

  • Marigold har anti-bakteriell, anti-inflammatorisk og anti-septisk egenskap. Så det beskytter huden din mot infeksjon.
  • Det forhindrer rynker ved å stimulere kollagenproduksjon
  • Det styrer olje i huden din
  • Marigold har antioksidantegenskaper, slik at det hjelper med å rense huden din ved å fjerne urenheter
  • Det hjelper å forynge huden din

Du kan bruke denne fantastiske blomsten for å få en levende hud. Marigold ansiktsmasker passer for alle hudtyper, og de er enkle å lage hjemme.

Hvordan lage og bruke Marigold Face Mask:

Ta en titt på en populær minigolf-ansiktspakkeliste.

1. Marigold Honey Face Pack:

Marigold Honey Face Pack

For å gjøre dette ansiktet pakken trenger du marigold pasta, melk krem ​​og honning. Denne ansiktsmasken passer for tørr hud

Hvordan gjøre det / Hvordan søke / Hvordan bruke?

Ta 1 ss Marigold blomsterpasta. 1 ts fersk melkkrem og ½tsp honning. Bland dem godt i en bolle og bruk deretter på ansiktet og hold det til det tørker. Etter 20 minutter skrubbe denne ansiktsmasken i en sirkulær bevegelse og fjern den ved å vaske ansiktet med vann.

Hvorfor det fungerer

Melkesyre og mineraler i melkrem gir økt hudfarge. Det hydrerer huden og bidrar til å forbedre hudtekstur. Honning hjelper i anti-aldring, og det hydrerer også huden din.

Forsiktighet

Påfør denne blandingen på et lite område av huden for å kontrollere hudirritasjon.

fordeler

Denne kjærlighetsgulvens honningspakke gir deg et plettfritt klart ansikt.

Se mer: Hjemmelaget ansiktspakke for glødende hud

2. Marigold Yoghurt Face Mask:

Marigold Yogurt Face Mask

Den inneholder marigoldpasta, yoghurt, sitronsaft og rosevann. Denne gigantiske ansiktspakken gir deg en ren hud med naturlig glød.

Hvordan lage det / Hvordan søke / Hvordan bruke det?

Bland 1 ss Marigold blomstpasta, 1 ts yoghurt, ½ ts sitronjuice og 1 ts. Rose vann i en bolle. Bland det godt for å lage en fin pasta. Etter at du har brukt denne ansiktspakken, må du vente litt for å tørke denne pakken på ansiktet ditt, og etter 15 minutter vasker du ansiktet med vann. Påfør denne limen 2 ganger i uken for å få de beste resultatene.

Hvorfor dette fungerer

Melkesyre og alfahydroksylsyre i yoghurt bidrar til å fjerne døde hudceller og hindrer breakouts. Rose vann bidrar til å opprettholde PH balanse mellom huden din. Det hydrerer og nærer også huden din. Sitronsaft har en beaching eiendom og er bra for fet hud.

Forsiktighet

Denne mygggrå ansiktspakken passer for hele huden. Så det vil ikke forårsake hudirritasjon

fordeler

Denne ansiktsmasken fjerner rynker og fine linjer og forynker huden din. Så dette er marigold ansiktspakken for glødende hud.

Se mer: Rose Flower Face Packs

3. Marigold Gram Flour Face Pack:

Marigold Gram Flour Face Pack

Hoved ingredienser i denne ansiktspakken er rå melk, kjempegummi pasta, Marigold pasta. Dette er utmerket ansiktspakke for normal hud.

Hvordan gjøre det / Hvordan søke / Hvordan bruke?

Bland 1 ss Marigold blomstpasta, 1 ts. Grammel og 1 ts rå melk i en bolle for å lage en fin pasta. Rengjør ansiktet og bruk denne limen på ansikt og nakke. La det tørke og vaske ansiktet ditt etter 20 minutter. Du kan gjøre dette 3 ganger i uken for å få et godt resultat.

Hvorfor det fungerer

Grammel er veldig nyttig for hudpleie. Det gjør huden myk og glatt. Det fjerner også døde hudceller. Vitamin e, alfa-hydroksylsyrer, kalsium og andre antioksidanter i rå melk nærer huden.

Forsiktighet

Det er ikke egnet for fet hud.

fordeler

Denne blomstrete ansiktspakken blander deg med huden og gir deg en ung, levende hud.

Dette er noen effektive juvelerfeltpakker for glødende hud. Hvis du ikke kan gå til spa for ansiktsbehandling, så få denne marigold ansiktspakken til å oppdatere huden din bedre.

Se mer: Ayurvediske ansiktspakker

Leave A Comment

− 2 = 4