Hvordan lage Kegel Øvelser? | Stiler på livet

Øvelser i disse dager kommer i mye pakke og mange nyere stilarter. Det er nå en øvelse for alt og alt. For alle dine plager har du et triks eller to opp i ermet. Verden i dag er langt mer dedikert til å trene enn hva situasjonen var enda noen år tilbake.

Dette er verden som står opp for ikke bare å bekjempe fedme, men også å rette seg mot mindre problemer med kroppen deres. En slik øvelse som faktisk er nyttig for ikke bare kvinner, men også menn, er kegeløvelsen.

Hva er?

Kegel exercise 1

Begrepet kegel øvelse kjenner seg til ordet kjønnsorganer hvor kegel øvelser betyr utøve kroppens kjønnsområder for en bedre og jevnere fungerende evne. Kegeløvelser behandler vanligvis bekkenmuskulaturen, og disse øvelsene hjelper oss med å styrke bekkenmuskulaturen. Dette er strengt en muskelbasert øvelse som fungerer for å gi fleksibilitet og kraft til musklene. Dette har ingenting å gjøre med vekttap.

Fordeler:

Kegel exercise 2

Ofte når vi ler, hoster eller nyser for mye, kan noen få dråper urene flykte som er akkurat det vi prøver å håndtere her. Det samme gjelder for urininkonsekvens hvor du føler presset til å urinere selv når mengden urinering er ganske for liten. Kegel øvelser holdes viktige på grunn av deres fordel som er den samme for både mann og kvinne. I en kvinne vil kegel øvelser være apt mens du er gravid siden denne øvelsen spiller en stor rolle under fødsel.

Det er derfor ofte under graviditetsklassene, at mødrene læres kegeløvelser. Dette ville tillate å skaffe seg kontroll over kjønnsmusklene. Selv for den ikke-gravide kvinnemengden vil det hjelpe deg med å styrke tarmens og bekkenmuskulaturen. Også for mennene har kegelen et spesielt formål, og derfor blir det til og med menn i disse dager å delta. Nå kan urin inkonsekvens hos menn være ganske skadelig. Dette kan være en av de viktigste årsakene til prostatakreft, og derfor er det nødvendig med forholdsregler.

Hvordan:

Kegel øvelser handler om å holde det inn og la det gå. Musklene i bekkenregionen trenger å bli kontrahert og utgitt, og dermed starter prosedyren.

Finn ditt sted:

Kegel exercise 3

Alle har en bestemt muskel som de kan jobbe med under kegeløvelsen. Du kan finne din mens du prøver å urinere. Halvveis under urinering, hold urinen inne, men bare for en liten stund akkurat nok til å vite om du er i stand til å holde den inn eller ikke. Når du har lykkes, har du funnet din plass. Du kan til og med prøve å bremse kraften i urinen din. Hvis du kan kontrollere strømmen eller passasjen, har du funnet musklene dine.

Se mer:  Øvre ryggsmertebehandlingsøvelser

Start øvelsen:

Kegel exercise 4

Nå for å starte øvelsen, finn en ren bakke og ligg ned på ryggen, rygg og bein rett. Nå begynner med muskel sammentrekning. Du vet allerede hvilke muskler du trenger å jobbe med, så sakte, men støt kontrakt musklene. Hold den i fem sekunder før sakte slippe sammentrekningen. Ta tre sekunder ut og igjen, start med fem sekunders sammentrekning. Du kan telle til fem mens du holder musklene stramt.

Se mer:  Kegel Øvelser For Menn

forholdsregler:

Kegel exercise 5

  • Ofte kan kegeløvelser hvis de gjøres på feil måte forverre eller løsne musklene. Også kjent som bekkenbunns trening, bør kegel øvelser definitivt ikke utføres mens du urinerer. Hyppig praksis under urinering kan føre til muskelmasse.
  • Ikke spenne nedre eller øvre regionen mens du trener. Din muskelkontraksjon skal bare fokusere på bekkenområdet og ikke på lårene eller underlivet.
  • Pust godt gjennom øvelsen. Ikke begrense pusten din under treningen. Pust normalt.

Se mer: Øvelser for å styrke nedre tilbake

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5.

Leave A Comment

− 5 = 1