Hvordan kurere kronisk flass Stiler på livet

Flass! Er det ikke irriterende? For tiden er det mange mennesker som lider av flassproblemet? Mange føler seg ubehagelig av hvite flak i håret deres, ellers regnfullt ned på skuldrene. Flass er en av de fleste vanlige sykdommer som forstyrrer hodebunnen. Det er ingenting annet enn ekstreme skalering av døde celler i kappen i hodebunnen. Dette er en vedvarende tilstand som ofte gjør det fast å overvinne blottet for et pålitelig, langvarig forsøk.

kronisk dandruff

Typer av flass:

1. Tørr flass: flak kommer til syne silvery pluss hvitt
2. Våt flass: flakene viser blekgul av usannsynlig lukt.

Tegn på flass:

Flass er ikke en sykdom, men et symptom. Visse symptomer er som følger;

  •  Fall av flakket stoff.
  •  For mye og åpenbar skalering av huden.
  •  Hvite eller grå skalaer,
  •  Kløe og fet hud,
  •  Frustrasjon eller rødhet av underliggende hud.

Årsak til kronisk flass:

Den presise skandskilden som også er anerkjent som scurf eller Pityriasis simplex capillitii, er uidentifisert. På den annen side er de fleste spesialister enige om at det ikke er årsak av manglende hygiene.

Kronisk flass er en overførbar form som skyldes hodebunns sykdom eller rask modning av cellene eller ekstra sebumproduksjon. Det kan også være en konsekvens av en mer hard tilstand som ligner på dermatitt. Flass resulterer i sterk kløe, så vel som det også guide til akne i hodebunnen.

Se mer: Slik fjerner du ansiktbrun

Beste måtene å behandle kronisk flass:

Det er flere hjem rettsmidler og vedvarende bruk av disse bidrar til å kurere denne kroniske flass. De er som følger;

♦ Behandlinger:

  •  Konsumere 1.000 mg svartbær olje tilskudd hver dag. Den inneholder gamma-linolensyre som støtter en sunn hodebunn samt god hårøkning.
  •  Rengjør håret regelmessig, pluss utnytte en sjampo som inneholder selensulfid, ellers salisylsyre venter på flassfjerner.
  •  Øk din vanlige spising av vitamin A sammen med B-vitaminene. Få dem i tablettform; ellers øker inntaket ditt logisk gjennom hele dietten.

Hjem Rettsmidler for kronisk flass:

1. Lemon Peel:

Dette er mest nyttig hvis det brukes regelmessig. I dette er det bruk av en sitronvask. Først og fremst må du ta 3 eller 4 sitroner, smake peelingene i kokende vann i tillegg til å forkjøle løsningen. Smør det på låsene dine og følg forskjellen i en uke.

2. ingefær og rødbeter

Du må utføre, knuse dem for å komponere en pasta, smør det samme på hodebunnen hver kveld pluss deretter vaske det med en førsteklasses kvalitet sjampo neste morgen. Du kan føle deg ulik, så vel som kronisk flass blir en fiksering av fortiden.

3. Aloe Vera Gel:

Den omslutter kjøleeffekt sammen med antibakterielle pluss anti soppegenskaper som sørger for at kronisk flass er kur i et øyeblikk. Legg Aloe Vera gel på hårbunnen din for ca. ½ time og vask den med en mild sjampo.

Se mer: Hjem rettsmidler for alvorlig flass

4. Ta Lim inn:

Kok Ta blader og gjør en pasta etter at det er lett å påføre håret i ca 1 time. Vask med vann. Funksjonen til pastaen unngår ikke bare kronisk flass fra å komme tilbake, men garanterer også at håret blir glatt og elegant.

5. Reetha:

Det er en utrolig agent som helbreder kronisk flass og mer fremtredende, forhindrer flass som å returnere. Påfør reetha såpe ellers lage en lim fra reethapulver og legg det på tressene dine for å få fuktig, flassfritt hår.

6. Yoghurt og sort pepper:

Dette er en anti-skrap handling. Yoghurt reduserer kraften til skalering. Bland 2 teskjeer av sort pepperpulver i en kopp ostemasse pluss kombinere det forsiktig. Etterpå tørk denne kombinasjonen i flass overdrevet hodebunn og etter en time, rengjør den med en mild sjampo.

Leave A Comment

− 1 = 5