Hvordan å kurere alvorlig flass Stiler på livet

Hvordan kan du kurere alvorlig flass? Flass er ekstremt vanlig prosess eller hudtilstand som nesten alle mennesker lider en gang i sitt liv til tross for alder, ellers etnisitet. Dette er et smertefullt og ubehagelig problem som karakteriseres av en tørr, stikkende hodebunn ved flakking av flager ellers klumper. Det plager ikke straks hodebunnen, men også ørene, øyenbrynene, siden av nesen, skjegget og mindre vanlig den sentrale delen av brystet.

alvorlig dandruff

Alvorlig flass er vanligvis forårsaket av et overskudd av en naturlig forekommende sopp på menneskets hodebunn. Det finnes medisinerte flasssjampoer tilgjengelig for å behandle dette. I babyer er kjent som "vuggehett" mens i ungdomsår er beskrevet som "druff" kort sagt. Flere overlegne tilfeller kan forårsake sterk kløe, ustoppelig skrape og brenning.

Hjem Rettsmidler Behandling for alvorlig flass:-

Her er en liste over 9 effektive rettsmidler for alvorlig flassproblem.

1. Anti-Flass Sjampo:

Det er svært viktig for shampooing håret ditt ved disse produktene en gang om dagen venter symptom er under kontroll pluss deretter to ellers 3 ganger i uken. Derfor bør denne sjampoen innebære kultjære, Selsulfid, Salisylsyre, Ketokonazol, Sinkpyrition osv..

Se mer: Wet Dandruff Cure

2. Unngå stress:

For å kurere flass fra hårene dine, er det viktig for deg å holde deg unna stresset samt bekymringsfulle situasjoner. Du må vite at stress er ansvarlig for forekomst av flass. Forsøk på å utarbeide stresset ditt, ellers kontrakt av stresset ditt i ekstra sunne, effektive måter.

3. Helsekost:

Konsumere sunt kosthold Uansett hva du plasserer i kroppen din har en kollisjon på hva kroppen din reagerer med. Et overskudd av skadelige matvarer som hurtigmat, sukkerholdige matvarer etc. vil ofte påvirke hodebunnen, huden eller hårproblemer.

Se mer: Øyebrytsbrødbehandling

4. Salt:

Salt spiller en effektiv rolle for flass, det er en naturlig exfoliator fordi den fjerner ekstra oljer samt døde hudflak. Ta 3 spiseskjeer med salt og gni forsiktig saltet i hodebunnen mens det er tørt ellers noe fuktig i 2-3 min. Neste, sjampo med en gang, og gjenta denne prosedyren en gang i uken.

Les mer: Salt for flass

5. Fenugreekfrø:

Soak noen fenegreek frø for hele natten annonsen neste morgen grinds det å lage en fin pasta. Smør denne limen over hele hodet og la den stå i ca ½ en time. Deretter vaskes med sjampo. Gjenta denne prosessen to ganger i uken.

alvorlig-flass-behandlings

6. Vask bort svette:

Du må vite at svette kan irritere hodebunnen. Når du svette, ta en dusj samt sjampo så snart som mulig. Svette akselererer flakering av hudceller pluss irriterer hodebunnen.

Se mer: Kronisk flassårsaker

7. Apple Cider eddik:

Eddik kommer er av mange typer som forsiktig sur, mens sjampo er kraftig alkalisk i pH. Tartness i eddik kan hjelpe drepe bakterier samt soppvekst i hodebunnen, i tillegg til å fjerne eventuelle akkumulering fra hårpleieprodukter. Bland eple cider eddik i 1: 3 forhold gjennom vann; fordi det er den største delen av blandingen. Forhold eddik til hodebunnen på begynnelsen av dusjen pluss vaske ut på slutten. Replikere denne behandlingen venter de ønskede resultatene oppnås.

8. Snake Gourd:

Slangen gourd juice spiller en viktig rolle for å unngå og kurere flass. Derfor må du skrubbe saften på hodebunnen og håret. Denne vanlige flasskuren kan assorteres gjennom fersk roséjuice for å øke verdien.

9. Tea Tree Oil:

Det er medisinsk fastslått at tea tree oljen er en naturlig antifungal samt en god antiseptisk. Så kombiner 5-10 dråper tea tree olje i sjampoen din, pluss skyll håret som vanlig. Sjampo håret ditt, bland 1 spiseskje te-treolje ivrig på 1 krus varmt vann ellers Aloe Vera-juice, spredt ut i hodebunnen pluss la det sitte i noen minutter. Hit den ekstra fuktigheten ut, men unngå å vaske.

Leave A Comment

39 − 37 =