Hvordan øke høyden? | Stiler på livet

Lurer du på hvordan du kan øke høyden din? Høyde har alltid vært en avgjørende faktor i personens personlighet. Å ha en god høyde øker ditt fysiske utseende og øker tilliten din. En god høyde er mer et rollespill av veksthormonene og har mye å gjøre med genetikk. Det antas at folk etter å ha krysset en alder av 18, slutter å vokse høyere. Likevel er det flere andre faktorer som kan hjelpe deg med å vokse noen tommer høyere selv etter å ha krysset puberteten. Disse faktorene blir diskutert i detalj i dette innlegget, og hvis du vil øke høyden naturlig, har du nettopp kommet til rett sted.

En god høyde er alltid et sterkt punkt når det gjelder ens personlighet. Vi er i en alder der godt utseende er svært viktig i ulike turer i livet. Skjønnhet kan forbedres; takket være så mange nye kosmetiske nyvinninger, men høyden er noe som er arvelig og ingenting har blitt oppfunnet så langt for å øke høyden.

Hvordan to Increase Height at Home

Høyde er imidlertid svært viktig del av personligheten din, selv om ingen kan gjøre noen drastiske endringer i høyde, er det visse løsninger som kan implementeres for å oppnå litt mer høyde. Nei, vi snakker ikke om noen kosmetisk prosedyre som er oppfunnet. Vi snakker om ulike øvelser som kan hjelpe deg å oppnå ønsket høyde uten stress. I denne artikkelen forklarte vi prosedyren for hvordan du øker høyden.

Hvordan To Increase Height Naturally At Home 2

Først og fremst må du vite hva faktorer som påvirker spesielt høydeøkning hos mennesker, enten det kan være menn eller kvinner. Før alt annet lar oss forstå de faktorene som påvirker høyden til en person. Ja det er flere faktorer som påvirker høyden til en person, spesielt gener.

Hvordan To Increase Height Naturally At Home 3

Faktorer for økende høyde:

• Gener:

Genene sies å være primært ansvarlig for de fleste fysiske egenskapene til en person som vekt, hudfarge, kroppsstruktur, hårfarge og selvfølgelig høyden. Gi oss beskjed om hvilke andre faktorer som er ansvarlige for høydeøkning.

• Hormoner:

Den neste faktoren er hormoner - hormoner spiller en viktig rolle i kroppens vekst. Hormoner tar faktisk vare på aktiviteten til flere organer i kroppen. De bestemmer faktisk mengden aktivitet av bestemte organer i kroppen. Hormoner produseres i utgangspunktet av endokrine land og de sendes til blodstrømmen. På denne måten spiller hormonene en svært viktig rolle i veksten av en person.

• Ernæring :

Ernæring er svært viktig for veksten av en person. Rett fra barndommen må et barn mates på riktig måte med riktig mat som bidrar til økningen i høyden.

• Løp :

Personens rase bidrar hovedsakelig til høyden. Rasielle faktorer fører til forskjellen i fysisk utseende i forskjellige mennesker. Kroppsstrukturen, øynene, hårfargene og høyden øker alt er avhengig av løpet et individ tilhører.

• Forurensning:

Studier har vist at forurensningen forårsaker mange problemer for mennesker, og det er hovedsakelig på grunn av skaden som det medfører i menneskelig vekst. Forurensning påvirker menneskelig vekst i alle forstand.

Så vi har forstått de faktorene som påvirker høydeveksten til et individ, nå la oss forstå måtene å øke høyden på en person på den mest naturlige måten.

 Topp måter å øke høyde:

Nedenfor er de beste tipsene og måtene som er svært nyttige for økende høyde.

1. Sunt kosthold:

Hvordan To Increase Height Naturally At Home healthy diet

Ja, et sunt kosthold bidrar til hvordan man øker høyden. Å spise riktig er det jeg mente, fordi å spise noen ville gjøre uten mye oppstyr. Men hva du spiser er det som teller. Det er ikke mengden mat, men kvaliteten som betyr noe. Fra begynnelsen sørg for at dietten inneholder alle de riktige tingene og selvfølgelig sørg for at du opprettholder en vanlig tid til å spise mat daglig. Inkluder en hel masse grønne bladgrønnsaker samt meieriprodukter. Sunt kosthold inkluderer alle grønnsaker og noen meieriprodukter kan ta ledelse for hvordan du kan øke vår høyde.

De gir rikelig med kalsium til kroppen som er svært viktig for kroppen. Sørg for at dietten inneholder proteiner, vitaminer, kalsium, magnesium, sink og fosfor, da disse er de viktigste kravene for å øke personens høyde. Inkluder også fisk, kylling, egg, soyabønner, havregryn, poteter, bønner, gulrøtter etc. i kostholdet ditt. Bortsett fra det er nøtter også veldig gode for å øke høyden.

Du må si nei til alle slags luftholdige drikker, overdreven sukker og mettet fett. Det anbefales at du følger de seks måltidene per dags plan for å sikre at kroppen får nødvendig mat til rett tid, og også for at dette forbedrer stoffskiftet. Forbruk av mindre mat regelmessig vil sikre at mindre fett lagres i kroppen. Som et resultat av hvilken personens høyde vil øke naturlig.

2. matvarer for å øke din høyde:

Nå skal vi snakke om noen matvarer og matvarer som vil hjelpe oss med å øke høyden sammen med alle de andre reglene og øvelsene her.

A) Melk og meieriprodukter:

Dairy Products for Increase Height

Den beste måten, spesielt for barn å øke høyden, er å spise to glass melk hver dag og også andre meieriprodukter som ost, smør, ostemasse, paneer og andre ting. Melk og dets produkter sies å inneholde alle slags nødvendige næringsstoffer som gir styrke til kroppen og også bidrar til utvikling av bein og muskel. De viktigste næringsstoffene som finnes i melk og alle slags meieriprodukter er proteiner, kalsium og vitamin A, B, D og E. Ikke bare barn, men det er også bra for tenåringer og andre mennesker..

B) Spis egg:

egg for Increase Height

Ikke en enkelt liste som forteller oss hvordan å øke høyde kan noen gang fullføres uten å nevne eggernes godhet i dem. Egg er den billigste proteinkilden som er tilgjengelig i markedet. Egg inneholder svært nyttige næringsstoffer som protein, kalsium, vitamin D og vitamin D2 som også er kjent som riboflavin i dem. Disse er svært nyttige da de gir styrke og også hjelp i utviklingen av beinintensitet. Det finnes måter du kan spise egg på og det beste er å koker det hardt. Nå, hvis du er feit bevisst og ikke ønsker å konsumere det samme, kan du bare forlate gulvene og konsumere den hvite eller albumindelen av egget regelmessig for best resultat..

C) Kylling:

Fjærfe chicken for Increase Height

Kylling er et magisk tips for høydeøkning selv om du er over alder. Overage som i hvis du er over 24 eller 25 år, så er kylling den beste måten å fortsette. Det har noen magiske naturlige innhold av proteiner som er svært raske kilder for å fremskynde muskel og vevsbygging og utvikling i kroppen. For å få de beste resultatene, bør du ikke lage denne kyllingen med mye olje og krydder fordi den veien rundt deg vil få vekten og næringsverdien minker på grunn av krydder og olje. Du bør konsumere minst 65 gram kylling hver dag.

D) Soyabønne og soyaprodukter:

soya for Increase Height

Dette er den beste nyheten for vegetarianere der ute som ikke vil forbruke kylling og egg, men fortsatt ønsker å øke noen inches. Soyabønne er en av de beste måtene å øke høyden, og du bør inkludere minst 55 gram av dette i kostholdet ditt hver dag. Soyabønne inneholder svært viktige næringsstoffer og er et helt næringsprodukt. Næringsstoffene i soyabønne og dets produkter inkluderer proteiner, løvverk, fiber, vitaminer og karbohydrater. Du kan suge bønnene over natten og deretter koke for å forbruke dem eller gjøre dem til en del av hver dag salater og supper. Soyamelk og tofu er også like gode.

Se mer: Hvordan kan jeg øke min høyde i 1 uke

E) Bananfordeler:

Banan for Increase Height

Dette er en frukt som vi vet er dårlig fordi vi legger vekt på forbruket av dette. Men fordelene med banan når som helst overmanne denne ulempen. Frukten er veldig rik på kalium, mangan og kalsium. Det er også mange pro-bio-bakterier i bananer som beskytter kalsium i bein og muskler mot å redusere og forhindrer også den dårlige effekten av natrium i bein. Annet enn høydeforhøyelse bananer er også kjent som naturlige hår balsam og også bra for mage og fecal problemer.

F) Fantastisk havregryn:

havregrøt for Increase Height

Vet du hvordan du kan øke høyden naturlig? Dette er en vegetarisk ingrediens som bidrar til å øke høyden og bidrar også til bein kapasitetsbygging. Havregryn er rike kilder til fiber og protein som øker bein tetthet og masse og reparerer også muskler og vev i kroppen. Aminosyrene som er rikt funnet i havre, hjelper også i ny vevdannelse. Oppskrifter med havre er også veldig lett å tilberede og også svært velsmakende til tider. Hvis du prøver å øke høyden din, må du ikke glemme å inkludere minst 50 gram av dette i dine vanlige måltider.

Se mer: Hvordan vokse høyere naturlig

G) Nutty Tales:

nøtter for Increase Height

Nøtter og frø bør gjøres et vanlig innhold i din daglige måltidsplan, spesielt hvis du prøver å finne noen måter å øke høyden på. Det er svært viktige mineraler i nøtter og frø som cashewnøtter, mandler, aprikoser, pistasjenøtter, gresskar og linfrø og andre også. Disse bidrar til å øke veksthormonene og dermed øke prosessen med å bli høyere. Disse mineralene bidrar også til å bygge nyere vev i kroppen. Prøv å legge til disse nøtter og frø til salater, supper og smoothies også. Du kan også lime inn og legge dem til din melk for en fin smak eller bare snack på dem.

H) Spis grønnsaker:

grønn for Increase Height

Grønne bladgrønnsaker er en av de beste måtene å øke høyden fordi de inneholder en rekke næringsstoffer, mineraler, vitaminer og proteiner som er svært nyttige for muskler og vevsreparasjon og også for vekstutvikling hos mennesker i alle aldre. Dessuten er grønne og grønne grønnsaker gode for å holde oss i form og frisk. Noen spesifikke grønnsaker for å få oss til å vokse litt høyere er spinat, krage-greener, erter, coleslaw og så mange flere.

Jeg) Fishy Platter:

grillet fish for Increase Height

Vi elsker alle å ha fisk, og det kan ikke være nei å si nei om det er sjøfisk. Den gode nyheten er at fisk som tunfisk, sardiner og salmons er også veldig gode måter å øke høyden med alle slags mineraler i dem. Fiske inneholder mye mineraler og proteiner som er nyttige for å absorbere næringsstoffer fra andre matvarer og hjelpe i prosessen med å aktivere hormoner som igjen er ansvarlige for vekst og høydeutvikling. Næringsstoffene og mineralene i fiskene er også nyttige i reparasjon av bein og muskler som ellers blir uthulet på grunn av tid og alder.

Se mer: Hjem Rettsmidler for å øke høyde

3. Aswagandha Remedy:

Aswagandha for Increase Height

Vitenskapelig kjent som medania somnifera, dette er også kjent som indisk ginseng og er en veldig god måte å øke høyden på. Dette er egentlig ikke en matrediens, men urt som skal brukes i tørket og pulverisert form. Det er mange mineraler i dette som bidrar til å øke høyden og beskytte bein og vev. Du må bare sørge for at du ikke bruker noe slags oljeaktig og krydret mat i løpet av tiden. Bland pulverisert aswagandha i en kopp kumelk og du kan legge til litt sukker til dette. Drikk dette varmt før du går til sengs hver dag i 45 dager og bare se forskjellen.

4. god stilling:

god holdning For Increase Height

Hvordan å øke høyden er også avhengig av god stående stilling. Følg en god holdning kan gjøre mye forskjell for personligheten til en person. En dårlig holdning vil gi ganske dårlige konsekvenser for kroppen din. Sørg alltid for at både hodet og nakken er justert helt minus noe slouching eller bøyning. En dårlig holdning vil nesten resultere i ryggmargen for å demote normal høyde i personen. Opprettholde en riktig holdning med rettposisjon vil hjelpe deg med å oppnå riktig vekst og høyde i kroppen din.

5. Yoga for å øke høyden naturlig:

yoga for increase Height

For å øke høyden er det svært viktig at du trener riktig. Arbeide kan være i noen form, enten trening eller yoga. Velg hva som er behagelig for deg og sørg for at du regelmessig trener det. Øvelse av yoga spesielt er vist seg å være mer gunstig da den er spesielt utviklet for å forbedre den mentale og fysiske evnen til en person.

Yogaen sitter som cobra pose (bhujangaasana withania somniferasana), treposer (vrikshasana), fjellposer (tadasana), trekantsposer (trikonasana), hyggelig pose (sukhasana), er spesielt designet for å øke høyden på en person. En annen veldig gunstig asana er Surya namaskara, som tar vare på kroppens generelle velferd. Yoga er svært effektiv og gir rask resultatøvelse for å øke høyden.

Surya Namaskar: Denne asana består av 12 forskjellige stillinger som utføres på kronologisk måte.

Tadasana: Tadasna er svært viktig yoga asana for å styrke armer, ryggrader og bena.

Trikonasana: Denne yogasana hjelper til med å forbedre balansen din. Asana er kjent som trekantspose og gir deg en god holdning.

Sukhasana: Sukhasana skal være den sentrale posisjonen, og den er herfra som den andre utgjør. Gjennom denne stillingen vil du kunne styre pusten din samt tone opp hofter og nedre rygg.

Adhomukha Svanasana: Denne spesielle asana er også kjent som den nedadvendte hunden. Denne spesielle asana bidrar til å øke blodstrømmen mot nakken og ansiktet.

Les mer: Yoga for å øke høyden

6. Øvelser for hvordan å øke høyde:

øvelser For Increase height

Vi har så mange måter å øke høyden på. I disse er det mange øvelser som vil hjelpe deg å øke høyden din. Noen av dem er oppført nedenfor:

jeg) henger på en stang: 

Hvis du vil vite svaret på hvordan kan jeg øke høyden min, følg deretter øvelsene nedenfor. Mesteparten av tiden på dagen blir brukt i vertikal stilling. For å vokse høyt, er tyngdekraften en stor hindring da det komprimerer leddene, ryggraden, knuser bruskene, noe som resulterer i at du blir kortere.

hengende On A Rod For Increase height

Derfor kan du øke sjansene dine for å bli høyere ved den enkle øvelsen av å henger på en stang. Denne øvelsen hvis det gjøres regelmessig, vil hjelpe deg med å oppnå det ekstra 2 tommer som ellers du kanskje ikke kan. Ved å gjøre denne øvelsen strekker du nesten ryggraden din gjennom vekten av din nedre torso.

Retning:

Ta en horisontal stang, plasser den en høyde nok til å henge på den ved å holde den fast og la kroppen din strekke seg helt ut. Bøy knærne sakte til du henger deg selv opp og ned fritt. Hang i denne stillingen i minst 20 minutter og gjenta det mange ganger.

ii) Pelvic Shift:

Denne øvelsen er svært vanlig og en av favorittøvelsene til treningsinstruktørene. Dette er en veldig enkel øvelse som vil kreve mye å strekke opp i hofter og ryggrad.

streches for increase height

Retning:

Legg på ryggen, plasser skuldrene dine så vel som armene dine på bakken fast. Bøy knærne langsomt og få føttene så nært som mulig til dine rumpe. Legg deg tilbake på en slik måte at bekkenet ditt stikker oppover. Opprettholde denne posisjonen i minst 20 sekunder, og deretter øke tellingen.

iii) tørrlandsvann:

Alternativ Leg Kick-øvelsen eller tørrøvelsen fokuserer på nedre rygg.

Retning:

Ligge på magen din med kroppen din fullstendig utvidet. Legg armene rett foran og la håndflatene møte gulvet. Løft venstre arm mye høyere i forhold til høyre arm, løft ditt høyre ben av gulvet så mye som mulig. Hold det andre benet rett på bakken. Opprettholde stillingen for god 4 til 5 sekunder. Etter det løft det andre beinet og gjenta øvelsen.

iv) Svømming:

Kvinne swimming in pool

Svømming er en veldig anbefalt øvelse hvis du vil øke høyden. Hvis den begynner i en tidlig alder, kan den bidra enormt til god vekst. Svømming er en komplett kroppsøkt som har som mål å styrke og bygge muskler. Du må øve breaststroke hvis du vil øke høyden naturlig. Det anbefales å svømme i to timer daglig for minst 4-5 dager i uken hvis du vil høste fordeler.

v) Ropehopping:

hoppe Rope for height

Ropehopping, også kjent som hopper, er ikke bare et morsomt spill, men også en god sport for høydeøkning. Når du hopper, må du alltid sørge for at kroppen din er rett og rygg og rygg er strukket. Ropehopping øvelse bidrar til å bygge beinmasse i underbena, og dette bidrar til slutt til høydeøkning.

7. god søvn:

Et sunt liv må opprettholdes for kroppens trivsel. Å ha et flott liv, er søvn veldig viktig. For å få en veldig god søvn må du sørge for at du har sunn mat og følg en sunn livsstil. En dårlig søvn eller en forstyrrende halv søvn kan påvirke helsen til en person negativt. Kvaliteten på søvn er svært viktig for økende høyde! Hvorfor? Vel, fordi det er under søvnen at regenerering av vevet finner sted. Dessuten produseres veksthormonene i kroppen under en persons søvn. Hvis du ikke kan få en god søvn om natten, bruk disse tipsene for å hvile i fred om natten:

Flink Sleep For Increase height

  • Drikk en kopp kamille te like før du går i seng. Dette vil slappe av ditt sinn og også indusere søvn.
  • Ta et varmt bad like før du sover, og du vil kunne legge merke til forskjellen. Ifølge ulike studier er en plutselig nedgang i kroppstemperaturen nyttig for å fremkalle søvn.

8. Få din dose av vitamin D:

Vitamin d for increase height

Vitamin D er en svært viktig substans for utviklingen av bein av en person. Soaking i noe sollys er den beste og enkleste måten å få din daglige dose av Vitamin D. Tidlig morgen sollys er den beste kilden til vitamin D. Noen av grønnsakene er veldig rike på D-vitamin, noe som er veldig nyttig for å øke min høyde.

9. Hold kroppen din hydrert:

kropp hydrate For Increase height

Vann er en annen viktig ting som er nyttig for hvordan du øker høyden. Vann er veldig viktig for kroppen. Kroppen inneholder mange toksiner som krever å bli spylt ut og vann hjelper i den prosessen. Det anbefales å drikke 2 liter vann hver dag. Dette vil sikre at kroppen er godt hydrert og kontrollerer metabolismen også. Kroppen må ha god metabolisme for å oppnå en god høyde. Feil metabolisme forstyrrer høydeutviklingen.

10. Dress Up Følgelig:

Hvis du allerede er kort og ønsker å se høyere, kan du gjøre det ved å kle seg i vertikale motiver. Det vil gi et inntrykk av å se høyere.

11. Forbedre immunforsvaret ditt:

Øke your Immune System

Ulike studier har vist at spesifikke sykdommer i barndommen også kan være en årsak til stunted vekst. Derfor er det viktig å sikre at immunsystemet fungerer tilfredsstillende. Dette kan lett oppnås ved vanlig immunisering og forbruk av et balansert næringsrikt kosthold. Det bør huskes at sunt kosthold er viktig for et sterkere immunsystem. Derfor legg til masse frukt, grønnsaker, hele korn og belgfrukter til ditt daglige kosthold. For å opprettholde jevn arbeid av immunsystemet er det viktig å få en sunn dose av vitamin C, omega-3 fettsyrer og antioksidanter fra kostholdet ditt.

12. Bygg din tillit:

Selvtillit for height

Sist men aldri minst, hvis du ønsker god høyde, må du holde konfidensnivået høyt. Selv en høyere person som mangler tillit, står ingen steder i denne verden. Derfor er det viktig å inkludere tillit fra begynnelsen. Dette vil hjelpe deg med å delta mer i fysiske aktiviteter på skolen og klubb og spiller også en positiv rolle i valg av hobbyer eller forfølgelse av interessene dine. Ved å bygge din selvtillit vil du kunne lage et merke for deg selv, uavhengig av din statur. Er det ikke det enkleste svaret på hvordan kan jeg øke høyden min?

13. Unngå noen ting for å øke høyden din:

Det er få ting du trenger å unngå for å øke høyden din, de er:

a) Unngå å røyke og drikke:

unngå Smoking and drinking for height

Røyking og drikking som alle vet er svært skadelig for helsen. Problemet er at personen som røyker blir så avhengig av røyking at han har en tendens til å glemme eller ignorere konsekvensene av denne vanen. Konsekvensene som jeg snakker om, er selvsagt skaden den gjør mot kroppens vitale organer. Drikke så vel som røykavhengigheten kan forstyrre veksten av en person når det gjelder høyde. Hvis du tar sikte på å oppnå god høyde, bør du absolutt farvel til dine røykevaner. Hvordan øke høyden er avhengig av vanlige handlinger av mennesker som å drikke og røyke.

b) si nei til vekstinhibitorer:

Nei Inhibitors for increase height

Det er flere veksthemmere eller piller som hevder hvordan du kan øke vår høyde som magi. Forstå det faktum at høyde ikke kan økes akkurat slik innen to fjorten dager. Det er en naturlig prosess, og bare naturlige ting kan hjelpe oss med å oppnå det. Å ta disse unaturlige pillene kan bare forårsake skade på kroppen din og også forårsake mange bivirkninger. Forbruker noen form for veksthormoner er også veldig dårlige for helse, det kan også forårsake forstyrret vekst eller retardasjon.

c) Unngå koffein:

unngå Caffeiene for height

Koffeininntak som alle vet er veldig skadelig for kroppen. For mye av koffein kan forstyrre vekstprosessen og påvirke kroppen på flere måter. Koffein interfererer også i en persons søvnmønster.

d) Unngå steroider:

unngå steroids for height

Steroider påvirker definitivt beinveksten spesielt hos unge barn og tenåringer.

e) Unngå overflødig sukker:

Unngå Excess Sugar for increase height

Sukker er også veldig dårlig for helse. Overdreven bruk av sukker kan også resultere i stunted høyde. Overdreven sukkerinntak av en person vil forstyrre en persons fysiologiske prosesser. Det tillater ikke normal lagring og bruk av kalsium.

Hvordan øke høyden, disse er de mange alternativene. Du kan implementere dette i livet ditt og definitivt nå de store høyder, ganske bokstavelig talt! Gen er noe som man ikke kan endre, så du må tenke praktisk før alt og så har vi listet for deg de mest praktiske tingene som er mulige for å forbedre høyden din. For å oppsummere alt, er alt du trenger å gjøre, å følge en veldig sunn og ren livsstil. Spis sunn og næringsrik mat, få riktig søvn, gjør øvelsene regelmessig og si nei til alle kunstige ting. Utholdenhet og tålmodighet kan til slutt føre deg til suksess.

Hvor på den ene siden er det virkelig sant at vår høyde ikke egentlig er i våre hender, og det er vanskeligere å øke høyden om noen måneder. Du kan imidlertid prøve disse testede og dokumenterte måtene som vil hjelpe deg.

Leave A Comment

52 + = 59