Hvordan øke høyden etter 15? | Stiler på livet

Er det mulig å øke høyden etter 15? Er du bekymret for barnets høyde? Da er du ikke bekymret i dag i denne oppskrivningen. Jeg forteller deg noen av de beste tipsene for å øke høyden etter en alder av 15. Tallhet er en nødvendig faktor som bestemmer menneskets overordnede person.

Små staturerte mennesker gjennomgår ikke bare en mangel på selvtillit, men ser også på seg vanskeligheter i en rekke aspekter av deres liv. Det er ganske uheldig at det fortsatt er et ganske attraktivt eller ellers strålende individ som er sannsynlig å bli ubemerket hvis han eller hun ikke holder normal høyde.

Beste Tips to Increase Height After 15 Years

Beste tips for å øke høyden etter 15 år:

Det er mange naturlige måter der du enkelt kan vokse din høyde på dette stadiet. De er som følger;

1. Sterk diett:

Et nærende kosthold - velstående i protein, aminosyrer, jern, vitaminer, kalsium, kalorier etc. er støttende. Følg derfor ham for å unngå junk food pluss i stedet for melk, fisk, frukt og grønnsaker i kostholdet hans. Næringsrik mat vil hjelpe ham med å øke høyden. Melk inneholder mye kalsium, og hjelper i stigende høyde. Videre konsumere mat som er rik på vitamin D.

2. Passende søvn:

Mens du slapper av, vokser kroppen og regenererer vev. Faktisk er Human Growth Hormone (HGH) ansvarlig for økende høyde skapt naturlig i kroppen når du har en lyd pluss dyp søvn. Gjennom god søvn er hjernen stressfri og frigjør ekstra veksthormoner. Alternativt viser en sliten hjerne lav utslipp av veksthormoner. Som regel, i hele vekststadiet må en person må ta minst 8 til 10 timers søvn.

Se mer:  Tips for å øke høyden etter 17

3. Ta Ashwagandha:

Ayurveda sier at ashwagandha også anerkjent som indisk ginseng som bidrar til å øke høyden. Ashwagandha inneholder en rekke mineraler som utvider beinskjelettet så vel som dets tykkelse. Dette i vridning øker høyden din. Du kan enkelt finne ashwagandha i en urtebutikk.

  • Bland opp to spiseskjeer av ashwagandha pulver i et glass lunken kumelk melk. Tilsett sukker ellers jaggery i henhold til din smak, pluss bland godt.
  • Sipp det hver natt før du går til sengs for minst 45 dager for å øke høyden.

Merk: For at denne kur skal virke, må du kaste fast mat helt.

Se mer:  Slik øker du høyden etter 13

4. Hold i Motion Plus Sports:

Øvelse og sport inspirerer utslipp av veksthormon som bidrar til høyden din. For å ha god høyde, må du søke regelmessig og delta i sportshandlinger.

  • En god øvelse for å øke høyden er å hoppe hvor du trenger å hoppe mye. Hopp over minst 30 minutter hver dag i et åpent område.
  • Å holde på en horisontal stang og hengende med ryggraden strukket ut er en annen effektiv øvelse for å lette høyde gevinst. Hold deg i posisjon i 10 sekunder og gjenta minst seks ganger daglig.

Se mer:  Slik øker du høyden etter 16 år

5. Bygg sterk immunitet for å holde seg unna sykdommer:

Han må holde immunforsvaret sterkt. Svakt immunsystem er en årsak til dårlig helse som kan bli en hindring i veksten. Et godt immunsystem forsvarer kroppen mot sykdomsfremkallende mikroorganismer. For å holde immunforsvaret sterkt må han ikke unne seg for noen form for dårlige vaner (som jeg er sikker på at han ikke er) som røyking etc.

6. Unn deg Yoga:

Du kan dessuten utføre noe yoga for å øke høyden din naturlig. Sikker yoga øvelser lette utslipp av vekstfremkallende hormoner i kroppen. Yoga hjelper også til å frigjøre stress som forårsaker spenning i ryggmuskulaturen som i tråd baner metoden for størst vekst. Den beste yogaen som stiger for å øke høyden er "Surya Namaskar", der det er 12 forskjellige stillinger som utføres i en bestemt sekvensiell rekkefølge.

Vanligvis kan mennesker vokse opp til en bestemt alder, fra det tidspunktet videre vil utviklingsforbedringen stoppes. Ved å følge grunnleggende tips som ovenfor kan du bli høyere i stedet for normal høyde. Så innarbeide disse tipsene i ditt daglige liv og se resultatene.

Leave A Comment

7 + 2 =