Hvordan kan honning fjerne mørke sirkler under øynene? | Stiler på livet

Honning er en verdifullt brukt ingrediens i en rekke ansiktspakker og andre healingpakker for huden. Men kan honning fjerne mørke sirkler under øynene? Honning er rik på som anti-inflammatorisk, naturlig bleking, fuktighetskrem, antioksidanter, anti-mikrobiell etc. som gjør det til en god ingrediens når man tenker å håndtere mørke sirkler gjennom hjemmelagde løsninger.

Honning gir ikke bare lindring fra de mørke sirklene, men det er også en rekke næringsegenskaper som gir huden din andre fordeler som næring, glatt tone, glans osv..

Hvordan lage og bruke honning for mørke sirkler Behandling:

Her er noen magisk arbeidende pastaer av honning for øyne, mørke sirkler reduseres forsiktig,

1. Honning og mandelolje:

Honning and Almond Oil

Hvordan lage:

Almondolje kommer med E-vitamin som har en viktig rolle i å gi huden lyseffekter, allment for mørk hudton. Du kan også bruke søt mandelolje i stedet for vanlig mandelolje. Du kan også bruke noen dråper rose vann.

Hvordan å bruke:

For å bruke honning og mandelolje for mørke sirkler, samle balansert mengder mandelolje og honning. Bland mengdene godt. Påfør blandede ingredienser rundt øynene. Masser de omkringliggende områdene av øynene i noen minutter, ca. 5 minutter. La blandingen stå på huden for en natt og vask den av neste morgen.

2. Honning med gurkemeie:

Honning with Turmeric

Hvordan lage:

For å lage denne tradisjonelle pastaen med honning og gurkemeie for mørke sirkler, er alt du trenger, rå honning og gurkemeiepulver. Gurkemeiepulver gir huden din antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper som fungerer effektivt på mørke områder.

Hvordan å bruke:

Ta en bolle og bland 1 msk av rå honning og 1 msk av gurkemeiepulver i en bolle, og sørg for at det ikke er klumper i pastaen. Ta blandingen og legg den under øynene. Masser blandingen i nesten 5 minutter og la den stå i 10 minutter. Skyll den med vann og klapp tørr. Du kan også legge til rå melk til blandingen.

Se mer: Kokosolje for mørke sirkler

3. Honning, glycerin og olivenolje:

Honning, Glycerin, and Olive Oil

Hvordan lage:

For å gjøre denne pastaen av honning til mørke sirkler, må du ha glycerin og olivenolje også, som fungerer som fuktighetsgivende midler og hjelper deg med å bli kvitt den skadede hudcellen. De forbedrer også blodsirkulasjonen rundt øynene.

Hvordan å bruke:

For å lage denne kjærlen til mørke sirkler lim inn, ta en bolle og bland 1 tsk honning, glycerin og olivenolje i den. Bland ingrediensene riktig for å danne en balansert pasta. Påfør blandingen av væsker under øynene og omgivelsene. La det stå i nesten 10 minutter. Etterpå masserer du blandingen på de omkringliggende områdene i ca 2-5 minutter, og skyll av med vann. Pat tørker huden.

Se mer: Agurk For Mørke Sirkler Under Øynene

4. Honning, Agurk og Aloe Vera:

Honning, Cucumber and Aloe Vera

Hvordan lage:

Aloe Vera og agurk er fantastiske nurturer for mørke skinn som gir lette effekter når de brukes regelmessig. For å gjøre denne pastaen av agurk, Aloe Vera, og honning for mørke sirkler under øynene, må du grille agurk og aloe Vera juice. Du kan også bruke Aloe Vera gel.

Hvordan å bruke:

Ta 1 tsk av revet agurk og ½ ts Aloe Vera juice / gel og økologisk honning. Rør ingrediensene godt i en bolle for å lage en myk pasta. Ved hjelp av fingrene skal du lim inn under øynene eller omgivelsene. La blandingen stå i ansiktet i 20 minutter og vask det av med kaldt vann. Pust ansiktet ditt for å gjøre det tørt.

Når du bruker honning under øye mørke sirkler, kan du også legge til noen andre ingredienser til det som melkepulver, gulrøtter, sitronsaft, vitamin E, yoghurt, kokosnøttolje, kikært mel, mynte og mye mer som gir deg magiske resultater hvis brukes regelmessig.

Se mer: Castor Oil For Eyes Dark Circles

Leave A Comment

+ 88 = 96