Hvordan holde magen sunn? | Stiler på livet

Lider du av mageproblemer? Ønsker du å holde magen frisk? Hvis ja! Da er denne artikkelen for deg. Det er merkbart at diettene har en rett innvirkning på vår tarm og ytterligere fordøyelseskroppen. Husk at levestandarden din samt ditt valg av mat kan forstyrre modusen kroppen din fordøyer diettene du bruker. Således, i denne artikkelen, forteller vi deg noen viktige tips for å holde magen frisk.

Tips To Keep Stomach Healthy

Fordøyelsessystemet er ansvarlig for å bryte ned maten du bruker til næringsstoffene kroppen din ønsker. Usikkerhet du ignorerer din gastrisk kondisjon, kroppen din muligens vil gå inn i vanskeligheter fordøye mat samt fascinerende disse næringsstoffene.

Tips for å holde magen frisk:

Nedenfor har vi nevnt noen tips som er nyttige for at du skal holde magen frisk. De er som følger;

1. konsumere et sunt kosthold

Hud care tips - healthy diet

Spis mat som er full av fiber som grønnsaker, hele korn, frukt eller frokostblandinger. Fiber inspirerer materialet over fordøyelsessystemet og gir den rette konstans og flertall til avføring. Fortrinnsvis må du spise minst 30 g fiber for hver dag fordi en stabil mat som er ironisk i fiber muligens vil redusere faren for fremvoksende divertikulær sykdom, kolorektal kreft eller hjertesykdom. Spis også frukt som jordbær, avokado, mango og tørre frukter som svisker og rosiner da de tilbyr obligatorisk fiber pluss støtte for å holde magen ren og passe.

2. Inntak av probiotika:

Yoghurt - glowing skin

Hvis du har magesår og du tar piller, er det veldig nødvendig for deg å ta probiotika som yoghurt og kefir regelmessig. Funksjoner som stress, antibiotika, søvnmangel, sykdom, dårlig kosthold og aldringsseleksjoner kan så ofte føre til ujevnhet i magevekstmikroorganismer. Probiotika spiller en viktig rolle for å opprettholde likevekten av "gode" mikroorganismer i mageveien.

Se mer:  Sunne lunger tips

3. Drikk masse vann:

Vann for skin

Du må drikke rikelig med vann hver dag for å holde systemet sterkt. Når urinen er ren og unscented, er det et symbol på at du får nok vann. Drikkevann fordeler å myke visse næringsstoffer, inspirerer avfallssvikt over mage-tarmsystemet, samt støtter for å slappe av avføring.

4. Unngå å røyke:

Unngå smoking

Du må vite at røyking la ned kraften ved forbindelsen midt i spiserøret og magen oppmuntrende tilbakestrømning av magesyre i spiserøret eller refluks som kan resultere i magesmerter og ekstra vanskeligheter. Røyking på samme måte forverrer magesår samt inflammatoriske omstendigheter i tarmen, i tillegg er det knyttet til en utvidet fare for mange sykdommer.

5. konsumere hyppig måltid

måltider plan

Har små og hyppige måltider over hele dagen for å beholde blodsukkeret ditt, økt metabolisme, pluss din vitalitet aktiv. Det er også til nytte for deg å unngå følelse som er umettelig på ditt neste måltid, som i rekkefølge kan føre til økt hjelp av høyverdige dietter som bremser absorpsjonen din.

Se mer:  Tips for å holde leveren frisk

6. Øvelse:

Aerobic cardio exercise

Regelmessig treningsstøtte for å lage en passende gastrisk atmosfære ved å tillate mat å overføre over tyktarmen langt tidligere, som også reduserer mengden vann borte i avføringen. Konsekvent hjerte øvelse støtter å tøffe muskler i magen og reduserer sløvhet ved å motivere magesmellene til å skape fordøyelsessmøringer over systemet ditt.

7. Unngå søppelmat:

Skrot food

Den junk food har liten fiber eller ernæring og dekker ofte store mengder mettet fett, tilsetningsstoffer og salt som er skadelige for kroppen og spesielt magen som det blir anstrengt. Så unngår å spise sjetonger, burgere, donuts, pizza, etc..

8. takle stress:

Overdreven stress eller nervøsitet kan basere ditt magesystem på å gå inn i overdrive, da angst kan forverre noen omstendigheter som irritabel tarmsyndrom eller magesår.

sterk> Se mer: Hvordan kurere fettlever

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

6 + 3 =