Hvordan holde lungene sunt? | Stiler på livet

Har du pusteproblemer? Ønsker du å holde lungene sunne? I dag er det mange mennesker som lider av lungeproblemer på grunn av deres usunde og ubalansefulle liv. Luftforurensningen er hovedårsaken til usunne lunger. Lungene dine sikrer et flott arbeid hver dag. Sterke lungene leverer store mengder oksygen inn i blodet ditt, i tillegg til at du lar deg forsøke, leve og trives godt. Ligner vår kropps lungene også krever daglig pleie og hengivenhet. Derfor, i dag i denne artikkelen, forteller vi deg noen tips for å holde lungene sunne.

Hvordan to keep Lungs Healthy

Hvis du har lungeproblemer, kan du oppleve slike symptomer, og de er som følger;

  •  Ache når du puster
  •  Hoste og Wheeziness med trening
  •  Kortpustethet i enkle handlinger
  •  En vedvarende hoste
  •  Svakhet med en variasjon i aktivitet

Beste tips for å holde lungene sunne:

Nå, under, forteller vi deg de beste tipsene som holder helsen til lungene dine. De er som følger;

1. Huff Hoste Teknikk:

Våt cough

Huff Cough-metoden er en sekvens av mini-hoster som også står overfor å gi stor hoste. For å gjøre dette hjelper respiratorisk terapeut deg.

2. Utfør Crunches:

crunches Diff

Det er svært viktig for lungene å jobbe i 10 til 20 crunches om dagen. Brystet ditt og magesmerter tillater deg å trekke luft. Styr dem, og du kan også prøve å dype pusten.

3. Hold deg hydrert:

Glass of water

Det er viktig å drikke 2 liter væske eller vann hver dag for å få glede av spytt. For tynner må du først konsultere din spesialist for å sikre hvilke operasjoner du har gjennom resten av behandlingsstrategien din. Så, drikk ekstra vann fordi god hydrering hjelper til med å holde luftveiene spyttvåt, noe som skaper det avslappet å hoste opp.

Se mer:  Hvordan ha en sunn lever

4. Bruk av trapper i stedet for løft:

For å holde friske lunger må du markere mange turer nedover trappene mot kjelleren hver dag. Det er mange øvelser som lager hjertebanken din raskere, som å sykle, klatre i trapper eller gå raskt. De drar nytte av å holde hjertet ditt så vel som lungene i anstendig form.

5. har antioksidanter

sopp

Forbruk av mat som ligner på brokkoli og sopp som er ironisk i antioksidanter som fordeler deg til å vaske lungene av helt frie radikalsvikt som utløses av forurensning.

6. Bruk en defensiv maske:

Det er svært viktig for de som jobber fra sted til sted, legger støv, kjemikalier eller asbest til å påta beskyttelsesutstyr som teller en gassmaske i tillegg til å lufte arbeidssoner. Mens du reiser i forurensing, brukes en ansiktsmaske eller et skjerf rundt munnen og nesen, da industriell eksponering er en hovedfare for lunges helse som fører til lungekreft, KOL og astma.

Se mer:  Hvordan gjøre magen din sunn

7. Postural og Percussion Drenering:

Kontakt legen din dersom du trenger Postural og Percussion Drainage. I denne prosessen blir slimmen eliminert fra lungene inn i luftveiene, slik at de kan hostes ut. Percussion, sikre dreneringsposisjoner, dyp pusting samt hoste blir helt resirkulert i denne metoden.

8. Unngå å røyke:

Unngå smoking

Røyking er hovedårsaken til alvorlige lungesykdommer som kronisk obstruktiv lungesykdom eller KOL samt lungekreft. Røyk kan skade lungene fordi røyk fra sigarer, rør og sigaretter, dekker over 4.000 skadelige kjemikalier. Forhindre deg også fra annenhånds røyk. Utfør et røykfritt område i hjemmet ditt.

9. Vær oppmerksom på luftforurensning:

Luft Pollution

Det er svært nødvendig å bli oppmerksom på luftforurensning pluss sikre at delen din holder luften frisk. Innenfor og utenfor luftforurensning kan kildesvansker, spesielt for personer som sikrer lungesykdommer.

Se mer:  Hjem Rettsmidler for fettlever

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

70 − 68 =