Hvordan gjøre Virasana (Hero Pose) og dets helsemessige fordeler

En av de eldste handler som er mulige, har vært de gamle kroppsformene som strekker seg gjennom hvor mange botemidler er oppfunnet og mange problemer er løst. En av de beste plager for en dårlig tilbake eller en vekttapplan innebærer yoga, og derfor er yoga en viktig del i vårt liv. Gjennom en stille morgen full av strekk du aldri visste så mange botemidler kunne utfolde seg, og nå som du vet bedre, er det på tide for deg å lære de nye divisjonene yoga kan tilby deg.

Virasana Hero Pose

Hvordan:

Yoga utgjør virasana, er også kjent som helten Pose. For virasana å begynne må du først perfeksjonere yogaens sittestilling. Her starter du ved å spre en matte eller et mykt dyne på gulvet, men jo mindre dunket er det, desto bedre blir det. Begynn med å knelte på gulvet med begge knærne, bare dine knær, innersidene skal presses sammen foran deg når du retter ryggraden. Nå jobber du på underdelene. Mens du er knelt ned, kan du føle presset av kroppen på hoftene dine. Spre benene bare en liten på enden, slik at hoftene kan passe inn litt godt inn mellom gapet. Ikke gjør gapet for stort. Nå jobber du på føttene. Pass på at de er parallelle med bakken og presset litt krøllende til innsiden. Pass på at begge bena har samme støtte og vekt. Fra nå er øvelsen enkel. Før du begynner å puster ut høyt og bøy litt fremover, og du vil finne kroppen din til å tilpasse seg posisjonen. Rett nå ryggraden din og, som en stolt kriger, utvide dine krageben. Hold fast på den holdningen i god 30 sekunder før du frigjør ryggraden. Gjenta deretter igjen. Prøv sakte å øke tidsplassen.

Fordeler:

fleksibilitet:

Ofte blir det innså at kroppen kan være fleksibel fra den øvre halvkule, og på grunn av slitasje har kroppen allerede blitt brukt til midjevendinger og armøvelser. Det er den nedre halvdelen som har problemet, og dermed når du blir vant til å gjøre dette tilbake strekker og nedre kroppsstrekninger, øker kroppens fleksibilitet, spesielt de nedre manifoldene.

Se mer:  Trær utgjør fordeler

Indre fred:

Denne stillingen er kjent som helten, og mange psykologer sier at yoga ikke bare kan være til nytte for deg fysisk, men det har en fin hånd å spille i tilfelle mentale problemer også. Derfor er virasana yoga ifølge mange yoga-eksperter en av de yogaene som beroliger ditt indre selv. Når du puster høyt og lukker øynene dine, føler du at beroligende beroligende følelse vasker over deg og skaper en indre fred.

Blodsirkulasjon:

Virasana yoga fokuserer hovedsakelig på trykkpunkter i underkroppsdelene og strekker seg i overkroppsdelene. Dette er en god situasjon for å skape en myk blodgass i kroppen din som regulerer blodsirkulasjonen som er en av de viktigste idealer for en god sunn kropp.

Se mer: Invertert Pose

Graviditetsvarsel:

Hvis denne yoga er ferdig under graviditeten, kan uvanlig hevelse av ben reduseres til en betydelig mengde. Men sørg for at du får legen din til å ta på den og sørg for at det anbefales. Ikke prøv dette i løpet av de siste månedene av svangerskapet. Lagre dette for mellomvaren når alt er stabilt.

Fordøyelse:

Dette er også en fin måte å forbedre fordøyelsesprosessene på, og dermed har du nå enda mer grunn til å sette dette på bruk.

Se mer:  Tolasana Yoga

Bilder Kilde: 1.

Leave A Comment

1 + = 5