Hvordan gjøre Surya Namaskar for vekttap? | Stiler på livet

Du kan utføre Surya Namaskar for å vekttap med bare små endringer i kostholdet ditt, ifølge forskningen fra M.R. Medical College som er basert i India som har blitt publisert i den prestisjetunge Asian Journal of Sports Medicine.

Ved bare å fullføre 12 runder Surya Namaskar hver dag i seks sammenhengende dager i uken, dro 49 menn og 30 kvinner ved å ikke endre kostholdet. Surya Namaskar er generelt ment for de som er yoga nybegynnere, men noen personer bør avstå fra denne serien eller ha en konsultasjon deres medisinske profesjonelle om sin praksis først. Kontraindikasjoner eller bivirkninger av Surya Namaskar inkluderer visse tegn som plutselig høyt blodtrykk; i sjeldne tilfeller en glideskive og noen ganger kranspulsårene.

Surya namaskar for weight loss

Surya Namaskar (Sun Salutations):

Surya namaskar er en meget kjent yoga praksis som har en rekke pranayama under beltet, men du må alltid gjøre litt forskning før hånden før du begynner å gjøre noen av disse soloppgavene. Du kan gjøre lite forskning på to måter, ved at man tar det profesjonelle rådet av noen som vet hva de gjør og andre. Når det kommer til yoga, gjør du selvforskning for å forstå trinnvis prosess. Den beste måten å trene Surya namaskar uten å sette kroppen din gjennom stresset som du normalt ville gå gjennom riktig veiledning. Det beste med Surya namaskar er at du kan øve dette fra helligheten til ditt hjem uten problemer så lenge du vet hva du gjør og ikke overfører deg selv så du vet hva du skal si når du blir spurt, er surya namaskar bra for vekt tap.

Se mer: Hvor effektiv er Zumba for vekttap

Hvordan gjøre Surya Namaskar for vekttap:

Det er totalt 12 surya namaskar poses som alle er svært nyttige for vekttap. Denne artikkelen vil veilede deg hvordan du trener disse surya namaskar trinnene for å bli kvitt vekt. Først av alt må du vite alle trinnene i surya namaskar. Følg de tre viktigste trinnene for hvordan du utfører yoga surya namaskara poses.

Trinn 1.

Du må lære alle trinnene i Surya Namaskar - dette trinnet tar deg om 30 minutter til 1 time. Gå gjennom hvert trinn og trene det nøye for å få det riktig hver gang.

sol salutions For Weight Loss

Steg 2.

Hvis du utfører Surya Namaskar på samme nøyaktige tidspunkt hver dag, vil det hjelpe kroppen å holde seg til den nye yoga rutinen du har opprettet for vekttap. Du kan sjekke hvor mye tid du trenger hver dag for å øve deg på Surya Namaskara. Som en komplett runde av Surya Namaskar tar omtrent 3,5 til 4 minutter i gjennomsnitt, må du sette av minst 40 minutter hver dag i seks dager i uken. Når du har utviklet en yoga tidsplan for Surya Namaskar, er hovedproblemet å holde seg til rutinen som dannes. For å opprettholde konsentrasjonen, samt motivasjonen, er det best å prøve å øve yoga eller Surya Namaskar når du lytter til musikk. Opprettholde vanlige timings for å gjøre yoga surya namaskar da vil det fremme deg riktig vekt.

Se mer: Bikram Yoga For Vekttap

Trinn 3.

Surya Namaskar er generelt ment å bli utført i et jevnt og saksomt tempo som er i perfekt synkronisitet med pusten. Hvis du er ny på yoga eller surya namaskar, vil denne rutinen ta minst 15 dager med kontinuerlig praksis for at du skal kunne bygge den nødvendige styrken for å fullføre 12 runder av Surya Namaskar som trengs per økt. Å bygge sakte utholdenhet og jobbe opp til de nødvendige 12 runder av Surya Namaskar, bør du følge diagrammet nedenfor. Disse trinnene ble opprinnelig publisert i samme 2011-utgave av Asian Journal of Sports Medicine hvor studien ble publisert og tilfeldigvis er de samme trinnene som ble ansatt av forskerne for å trene deltakerne i studiet ved å bruke Surya Namaskar til å gå ned i vekt.

Se mer: Er aerobic bra for vekttap

Dagsdiagram av Surya Namaskara for vekttap:

Følgende er en styrkebyggingsrutine for totalt 12 runder av surya namaskara i 15 dager program.

Dag 1 og 2: Du må fullføre 4 runder av Surya Namaskar.

Dag 3 og 4: Du må fullføre 5 runder av Surya Namaskar.

Dag 5: Du må fullføre 6 runder av Surya Namaskar.

Dag 6: Du må fullføre 7 runder av Surya Namaskar

Dag 7: Du må ta en hviledag slik at du ikke blir stresset eller kjedelig og kan fortsette med programmet i en hel uke.

Dag 8: Du må fullføre 8 runder av Surya Namaskar.

Dag 9: Du må fullføre 8 runder av Surya Namaskar.

Dag 10: Du må fullføre 9 runder av Surya Namaskar.

Dag 11: Du må fullføre 10 runder av Surya Namaskar.

Dag 12: Du må ta en hviledag slik at du ikke blir stresset eller kjedelig og kan fortsette med programmet når du er ferdig, bygger nesten styrke.

Dag 13: Du må fullføre 10 runder av Surya Namaskar.

Dag 14: Du må fullføre 11 runder av Surya Namaskar.

Dag 15: Du må fullføre 12 runder av Surya Namaskar.

Du bør alltid følge Surya Namaskar eller solsalutasjoner opp med 3 til 5 minutter av avslapning i Shavasana, eller liket utgjør.

Som du ser over det er det svært viktige måter og trinn som du kan utøve daglig med Surya Namaskar uten å sette kroppen din gjennom overdreven stress, er det du trenger å forsøke å forsøke å trene langsomt og langsomt og jevnt. Så over tid begynner kroppen å bli vant til det du gjør daglig. Forskning er veldig viktig alltid hvis du praktiserer denne surya namaskar hjemme, fordi du kan gjøre en feil som kan skade deg, og det er derfor det er veldig nødvendig for deg å være trygg på alle tidspunkter. Hvis du lærer å følge trinnene nøye, møter du ikke noen problemer som kan oppstå når du gjør Surya Namaskar for vekttap.

En ting du alltid må huske på er at den beste tiden til å trene Surya Namaskar er ved daggry (tidlig morgen), så navnet på yoga-øvelsen. Det er noen påvist fordeler med dette som noen er svar på spørsmål som gjør surya namaskar hjelp i vekttap.

Fordeler med Surya Namaskar eller Sun Salutations:

Følgende er de andre fantastiske fordelene med surya namaskara.

1. Fred i sinnet:

Folk har snakket om en utrolig ro som har beveget seg over dem når de praktiserer Surya Namaskar om morgenen i helligheten til deres hjem, og det faktum at det er starten på dagen, legger mye til denne opplevelsen for vekttap av surya namaskar.

2. Frisk Demeanor:

Den andre tingen folk har følt når du gjør denne øvelsen, er en frisk og aktiv følelse som er svært nødvendig for å hjelpe deg med å håndtere problemene i hverdagen ganske enkelt. Hvis du følger prosessen nevnt ovenfor, over en periode på noen uker vil du bli en fullstendig forandret person som gjør det til en av fordelene med surya namaskar for vekttap

3. Spenningsfri:

Det siste som en person vil føle når man trener denne øvelsen, er en spenningsfri og aktiv tankegang som kreves når en person har å håndtere stresset i hverdagen som det meste går gjennom nå til dags.

Prøv å dekke alle basene dine og ta alle de rådene du kan i denne saken. Slik at du kan nyte fruktene av denne surya namaskar for vekttap raskere enn det meste andre, men i begynnelsen vil det virke som en vanskelig prosess fordi det betyr en komplett forandring i rutinen. Du vil begynne å se og oppleve en annen side av deg med kort tid.

Leave A Comment

95 − 90 =