Hvordan gjøre riktig shampooing? | Stiler på livet

Hårpleie er en av de essensielle tingene vi alle trenger å gjøre. Imidlertid kan noen ganger det enkleste av hårpleie, som vanlig sjampo, være veldig forvirrende eller feil til tider.

Hvordan To Do Proper Shampooing

Hvis vi ikke har sjampo, kan hårprodukter vi bruker og smussene vi bærer på reise, bygge opp over tid i håret og hodebunnen og forårsake irritasjoner i hodebunnen og skade på håret. Så unngå denne ubehagelige følelsen, sjampo er en daglig nødvendighet. Så enkelt som det kan virke for mange av oss, men de fleste av oss ikke shampoo håret vårt riktig. I denne artikkelen vil vi lese om de enkle trinnene som kan være nyttige i en skikkelig sjampo og sikre helsen til håret vårt.

Se mer: Hvordan bruke hårgel for jenter

hvordan to use shampoo properly

Slik gjør du riktig shampooing:

Identifiser produktet:

Identifiser riktig produkt for håret ditt, avhengig av størrelse, tekstur, styrke, farge. Du kan kontakte stylisten din for det samme.

Få din sjampo / balsam / kam Handy:

Ta en sjampo, balsam og en kam. Bruk kammen til å pusse håret ditt før du dusjer, for å unngå alle tangles.

Se mer: Hvordan du børste håret ditt

Våt håret ditt:

Sug håret ditt riktig i vann så mye du kan i minst 30-45 sekunder, slik at håret er helt vått. Dette er viktig slik at mens du er sjampo, er håret ikke tørt. Soaking hår i varmt vann er bra for å fjerne smuss akkumulert i håret. Hvis du har langt hår under skulderen, kan du foretrekke å forholde håret ditt før du bruker sjampo for å holde endene sunne og fylle kutikula med fuktighet.

Ta sjampo:

Avhengig av lengden på håret, ta sjampo minst en mengde som tilsvarer en myntstørrelse i håndflaten din.

hvordan to properly shampoo your hair

Vær forsiktig:

Masser håret og hodebunnen forsiktig med fingrene for å skumme opp. Du må sørge for at du ikke masserer med fingertipsene. Massasje bør være mer på toppen av hodet. Røttene skal forsiktig masseres og sjampoeres. Håret som er nærmest skalp er den yngste og vil derfor ha mer olje, så den beste måten er å skumme fra røttene til enden. Sørg for at spissen av håret skal være godt kondisjonert med sjampo.

Strekkene du bruker blir viktige når du lathering. Vær forsiktig og unngår sirkulære slag som bare kan tangle håret ditt. Start fra røttene dine i vertikal bevegelse. Dette vil også øke blodstrømmen til hodebunnen.

Se mer: Slik tærer håret ditt

Skyll godt:

Skyll all sjampo ut med lunkent vann før du fortsetter videre.

Tilstand Glatt:

Ta en liten mengde balsam, avhengig av lengden og tekstur av håret ditt, på håndflaten. Påfør balsam ved å begynne på nakken. Nå begynner å kaste balsam med fingrene for å nå hårets spiss. Komb med fingrene på en måte at tilstanden spres jevnt.

balsam after shampooing

Skyll Balsam:

Hvis balsammen din instruerer, la balsam i to til tre minutter på håret for å suge. Med mindre det er permisjon i hårbalsam som ikke må vaskes, skyll håret igjen med varmt vann etter å ha spredt balsammen jevnere. Skyll til balsammen er skyllet ut.

Tørk for sunt og skinnende hår:

Gjør håret tørt med et håndkle uten å klemme håret ditt som gjør håret svakt. Ikke tørk å tørke håret som blåser tørr, gjør håret mer frizzy etter en gang. Naturlig tørr ut forlater bare håret skinnere og sunnere.

Leave A Comment

+ 62 = 71