Hvordan å gjøre Pearl Facial Hjemme | Stiler på livet

Hver kvinne elsker å skjemme bort huden hennes. Men hyppige besøk til salongen kan være tungvint og fritter pengene bort. Hva med ansiktsbehandling kan du gjøre riktig hjemme hos deg og få de samme salongresultatene. Les videre for å finne ut mer om det. Perle ansiktsbehandling er den mest naturlige og billig måten å gi ansiktet et glimt av feilfri strålende hud. Det har blitt brukt over år for å fjerne tan og lysere hudtonen samtidig. Dessuten er det også effektivt å forebygge tegn på tidlig aldring og gir en myk myk følelse til huden.

perle facial

Perlefarge er egnet for alle hudtyper, men fungerer best for fet hud. Det passer også for alle aldersgrupper. Pearl ansiktsbehandling kan enkelt gjøres hjemme uten ekstravaganse. Perlepulveret som brukes i ansiktet, er blandet med andre naturlige ingredienser for å få forskjellige ansiktspakker som gir unike skjønnhetsfordeler. Når du kjøper perlepulver, må du alltid sørge for at den er ren og ekte. Bare rent perlepulver kan male huden din smidig og glatt. Checkout noen flotte perle ansiktsmasker som lett kan tilberedes hjemme.

Forskjellige typer Pearl Facial:

Her er forskjellige typer pearl ansiktsbehandling for fet hud som følger.

Hvordan å gjøre Pearl Facial Hjemme | Stiler på livet

Pearl Facial Pack Bruk Egg og Honning:

Dette er et naturlig hjemmelaget middel for å kvitte seg med fin linje og rynker. Ingrediensene som kreves er

 • 1 ts perlepulver
 • 1 egg (ta bare den slått hvite delen)
 • 1 teskje fersk honning
 • Juice av 1 sitron

Bland alle ingrediensene sammen for å danne en tykk pasta. Påfør dette sjenerøst på nakken og ansiktet. La på tørke og vask med kaldt vann. Denne perle ansiktspakken bekjemper ikke bare tegn på aldring, det fukter også huden.

Se mer: Hvordan bruke aspirin på ansiktet

Pearl Facial With Olive Oil:

Hvis du har kjedelig og tørr hud, prøv denne ansiktssiden hjemme for å stoppe dine bekymringer. Forberede bruk

 • 1 ts ren perlepulver
 • 2-3 dråper ekstra jomfruolje

Bland pearl pulver med olivenolje for å lage en pasta. Bruk dette på ansiktet og masser forsiktig i sirkulær bevegelse. La det tørke i ca. 10 minutter og skyll av. Dette hjemmet gir gode resultater på tørr hud og nærer det godt.

Se mer: Herbal Face Pack Hjemme

Pearl Facial Bruke Melk:

Denne spesielle perle ansiktspakken kan enkelt gjøres hjemme for å behandle akne breakouts. De grunnleggende ingrediensene som kreves er

 • 1 ts perlepulver
 •  helmelk

Legg sakte melk til perlepulveret, etter behov, for å danne en tykk pasta. Påfør dette på ansiktet ditt og la det tørke i 10-15 minutter. Skyll av med kaldt vann. Tørk huden tørt og bruk deretter en god fuktighetskrem. Bruk denne perlen ansiktsbehandling regelmessig for å redusere akne flekker og porer.

Pearl Facial Pack Bruke Aloe Vera:

Dette er en flott perle ansiktspakke for å få strålende og glødende hud uten problemer. For å forberede dette vil du trenge

 • 1 ts perlepulver
 • frisk aloe vera juice
 • 1 teskje eplejuice (bruk fersk)
 •  2 ts olivenolje

Bland alle ovennevnte ingredienser for å danne en pasta. Påfør denne pakningen forsiktig på ansiktet ditt, fra hagen og flytt deg oppover. La det tørke og vask med kaldt vann.

forholdsregler:

Før du bruker noen av disse perle ansiktspakker, er det viktig å rengjøre ansiktet grundig. Vask nakken og ansiktet med en mild ansiktsvask. Før du bruker disse pakkene, må huden være ren og helt tørr.

Det er også tilrådelig å utføre en hudtest for å oppdage eventuelle ugunstige reaksjoner. Bland perle ansikts pulver med vann for å danne en pasta. Påfør en liten mengde bak øret. La det stå i 3-5 minutter. Hvis det er irritasjon eller brennende følelse, skyll straks av med lunkent vann. Hvis huden din ikke blir rosa, kan du fortsette å bruke perle ansiktspakker på ansikt og nakke.

Se mer: Gull ansiktsbehandling

Fordelen med perle ansiktsbehandling er ikke bare estetisk, men også psykologisk. Din hud vil føles forynget så vel som avslappet. Unn deg denne luksuriøse ansikts og flaunt yngre strålende hud.

Bilder Kilde: 1, 2.

Leave A Comment

55 − = 50