Hvordan gjøre pakistanske brude sminke? | Stiler på livet

pakistanske Bridal Makeup

De fleste pakistanske brude sminke ser jeg har kommet over har vært fantastisk. Det er noe veldig særegent om deres stil på dressing for bryllup. De ser alle elegant og trendy ut på samme tid. Selv inspirert av arabisk sminke stil; Pakistanske bruder er alltid mindre harde ute. Etter å ha sett på mange bilder har jeg kommet for å forstå det faktum at de fleste av disse ser etter et bestemt mønster, og jeg skal dekonstruere det mønsteret for deg.

Pakistanske Bridal Makeup Tips:

Vi skal bryte ned signaturen pakistanske brude sminke i tre deler.

The Face Makeup:

Den pakistanske brude sminke bruker alltid teknikker for konturering og utheving for å understreke deres elfegenskaper.

pakistanske Bridal Face Makeup
>
Den vanligste faktoren om pakistansk brude sminke er at huden deres ser feilfri og meislet. De alle gjør perfekt matt finish og tung kontur for å bringe deres typiske beinstruktur i fokus. De bruker sannsynligvis 2-3 nyanser av grunnlaget på huden på de forskjellige delene for å gjøre konturer.

Se mer: Arabisk Eye Makeup Tips

pakistanske Bridal Face Makeup

Blushen er alltid en veldig rosenrød nyanse, og det blir vanligvis brukt under kinnbenet for å markere beinstrukturen enda mer. De bruker også sjenerøs belysning på de høyere delene av ansiktet, som nesebroen og den øverste delen av kinnbenet for å ytterligere bringe den til fremtredende.

The Eyes Makeup:

pakistanske Bridal Eye Makeup

De pakistanske brudene fyller vanligvis øyenbrynene sine med riktig type produkt som passer for hudfarge og hårfarge, og setter det med en panne gel. Øyebrynene er sjelden sparsomme, i motsetning til arabisk sminke, og har alltid ungdommelig, full utseende.

I denne typen sminke er øynene vanligvis hovedfokus og det vanlige utseendet følger en vanlig formel. Utseendet passer vanligvis på antrekk og bruker 4 farger. Det kommer 2 kontrasterende farger som passer til kjole og en highlighter-farge og deretter en mørk brun eller svart for å intensivere utseendet.

Se mer: Indiske Bridal Makeup Tips

Trinnene de følger for å oppnå dette signatur utseendet er som følger:
1. Bruk en av de kontrasterende nyanser som en grunnleggende vask av farge over lokket.
2. Påfør den andre kontrastfargen som en skyggefarge rett under øynets hette.
3. Bland de to fargene godt, slik at det ikke er sterke linjer.
4. Bruk høylysskyggen under øyenbryn og i øvre hjørne av øynene for å markere det.
5. Bruk mørkbrun / svart nyanse på ytre hjørne av øyet for å intensivere utseendet.
6. På den nederste lash linjen, bruk de to kontrastfarve skyggen en etter hverandre,
7. Bruk også den svarte skyggen i nederste ytre hjørne og bland den inn i sorte på den øvre lash linjen.

pakistanske Bridal Eye Makeup

Etter å ha tatt øyenskyggen bruker de en svart gel eyeliner for å utvide kattøya på øvre og nedre lash line og fylle vannlinjen med svart kohl. Sist, men ikke minst; de bruker de mest dramatiske falske vippene og den beste mascaraen som er tilgjengelig.

The Lips Makeup:

For leppene kan bruene velge to typer leppestifter, enten en mørk høy farge som en ekte rød, oxblood rød eller varm rosa. Vanligvis er høye lepper slitt når øyet sminke er på lyssiden og omvendt.

pakistanske Bridal Lips Makeup

Ellers velger de seg for lyse kjøttfarger eller nakne lepper for å gjøre øynene deres og møte sentrum av oppmerksomheten.

Se mer: Christian Bridal Makeup Tips

pakistanske Bridal lip Makeup

Alt det ovenfor nevnte utseende er i stor grad generalisert. Du kan alltid komme over utseende som er mer kreative og sofistikerte. Men den mest karakteristiske egenskapen til en pakistansk brud er deres elegante og kongelige antrekk og deres oppførsel.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Leave A Comment

2 + 6 =