Hvordan å gjøre brystet større, selvsagt, raskt? | Stiler på livet

Er du misfornøyd med bryststørrelsen din? Bryststørrelse er en av de viktigste faktorene som styrer kvinnens selvtillit og hennes innsikt i kvinnelig tiltrekning. Små bryster bygger dem føler seg mindre pen. Det er mange måter som hjelper deg med å øke bryststørrelsen på en ekstremt kort tid, uten noen skadelige bivirkninger.

Hvordan To Get Bigger Breasts Naturally Fast At Home

Beste måtene for hvordan du får større brystene naturlig rask hjemme:

Nedenfor nevner vi 20 beste naturlige hjemmehjelpemidler og tips for å ha større bryst naturlig og raskt uten bivirkninger som gir vakre og ønskelige former.

1. Massasje for større bryst:

www.agirlwhomakes.com

Massere brystene ofte kan øke bryststørrelsen. Det fordeler på to måter. For det første øker blodsirkulasjonen, pluss det hjelper det å legge vevene inne i brystet for å få dem til å vokse større og fastere. Bruk naturlige oljer som ligner på olivenolje ellers mandelolje for å gni brystene dine.

2. Fenugreek kan bidra til å få større bryst:

Bukkehornkløver

Dette kan bidra til å øke brystdimensjonen og skape dem fast. Å være en fytoøstrogen urt stimulerer den brystforstørrende hormonene som østrogen og progesteron. Bland ¼ kopp fenugreekpulver med litt vann for å lage en pasta. Smør limet på brystene og masser forsiktig. Tillat det å sitte ned i 10 minutter pluss deretter vaske det av med vann. Daglig massasje brystene av fenegreekolje, ellers blander en blanding av fenegreek ut pluss to deler kroppskrem.

3. Hvete Germ Olje:

Hvete germ oil

Hvetemelolje kan også brukes til brystforstørrelse pluss for å gjøre en fyldigere profil. Når det er massert inn i brystene, vil det bidra til å øke blodstrømmen til området, garantere riktig næring og oksygen for godt metabolisme. Dette vil forbedre bryststørrelsen. Gni noen dråper hvete kim olje som er opptatt av brystene dine i sfæriske bevegelser i 10 minutter. Følg denne terapien 2 eller 3 ganger hver dag for å bli større bryst innen en måned.

4. Brystforbedrende urteolje:

www.aliexpress.com

Få 9 dråper geranium (Geranium dissectum) essensiell olje pluss 16 dråper Ylang Ylang (Cananga odorata) legg også denne blandingen til en base av ca. 50 ml mandelolje. Få denne oljen og rolig massere den i brystene din gjennom mild mot klokka massasje døgnet rundt for ca. 30-60 dager for de beste resultatene. Du vil finne at menstruasjonsblodstrømmen vil bli redusert radikalt; det vil være lite ellers ingen oversikt over den fryktede PMS, pluss du vil oppnå mer følsomhet på og om brystvorten dine i løpet av de nærmeste øyeblikkene. Dette er best olje for hvordan du får brystet større naturlig hjemme uten bivirkninger og smerter.

5. Øvelser:

kettlebell Push-Up

Enkelte treningsøkter som push ups, benkpresser, veggtrykk, brystpresser og brystkompresjon kan hjelpe til med brystvækst. Disse øvelsene angir fremdriften av armene pluss skuldre som vil tone huden pluss muskelvev i og om brystområdet. Dette i rekkefølge vil skape dine bryststykker fastere og fremstå større. Utfør disse brystene større øvelser hver dag i minst 30 minutter.

6. Push-ups:

Hvordan To Increase Breast Size Naturally Pushup 3

Den kan fylles ut foran fasaden din til bakken og holde hendene til og med på overflaten. Opprettholde beina i en rett linje på gulvet, også ved hjelp av håndflatene, løft deg selv og sakte skift nedover. Utfør dette minst 13-15 ganger, og du kan også føle deg sterk i tillegg til brystet ditt. Sketch vann fra brønnen kan dessuten hjelpe til med å strekke brystmuskulaturen, og bygge brystene dine raskere. Push-ups kan gjøre bryststørrelsen større i stedet for før du har det.

7. Protein:

Protein shakes for weight gain5

Siden vi alle identifiserer at proteiner er avgjørende for å skape vår muskelvekst. Derfor har kroppsbyggerne et ønske om å spise overlegen mengde kjøtt pluss egg som er fylt med proteiner. Også, bryst er også en krevende slags muskel for damer. Du trenger å bruke tilstrekkelig mengde protein for å finne et fullere bryst. Dette er en av de beste mattipsene for å gjøre brystet større.

8. Wild Yam For Big Breast:

www.pinterest.com

Wild yam er foreslått av naturopathic leger for brystforstørrelse. Denne urten inneholder fytoøstrogener som bidrar til å fremme brystvevsvekst. Wild yam kan brukes i te ellers kapseltype for brystsvingning. Du kan også gni brystene dine med wild yam krem ​​for å tillate progesteron å bli engrossed gjennom huden. Det hjelper definitivt å gi stor størrelse bryst.

9. Næringsrik drikk for større bryst:

www.pinterest.com

Hvis du kan nippe melk også papaya juice regelmessig, er sannsynligheten for å vokse brystene raskere pluss større, sannsynlig. Vitaminet i tillegg til næringsstoffer i disse 2 ingrediensene er faktisk stor som hjelper til med å forbedre brystet ditt og hjelpe til med å platte dem opp. Hvis du ikke ønsker å drikke, vil det også fungere godt å spise fersk papaya.

Se mer:  Ulike typer av bryst

10. Tålmodighet i brystvekst:

www.pinterest.com

Du må vite at brystet ditt ikke kan vokse større og større på en dag, bortsett fra at du går for en operasjon. Nå når en jente når sin pubertet, vokser en ekstrem liten bump av kjøtt på siden av brystet, tar det lang tid å produsere et fullverdig bryst. Derfor er det faktisk nødvendig for individuelle damer å ha utholdenhet, følg instruksjonene for brystvækst. Som betyr at du må være tålmodighet mens du er i en slik periode.

11. Marshmallow Root:

Hvordan å gjøre brystet større, selvsagt, raskt? | Stiler på livet

Usikkert kan du få marshmallowrot i en sjelden form, det vil faktisk være forbauset å få medisin for brystvækst. Men fordi det ikke er ekstremt enkelt å få det i råformen, kan du få ekstrakt av marshmallowrot i markedet. Dette har et vist resultat på bryststørrelsen. Likevel vil du ikke være smart å observere at brystet bøyer deg ned en gang du drar nytte av denne urt.

12. Ta brystforbedringspiller:

Hvordan å gjøre brystet større, selvsagt, raskt? | Stiler på livet

Kombiner med brystforstørrende piller, trene brystmusklene dine, pluss å bruke brystforstørrende serumer, ellers kremer ved massasje vil gi deg de beste resultatene: voksende bryststørrelse raskere pluss ekstra effektivt. Tidligere enn å ta disse pillene, må du få veiledning fra lege ellers lege. Dette er en av de andre enkle tipsene for hvordan du får større bryster.

Se mer: Hvordan bruke brystkrem

13. Brystkremer:

Bryst creams

Markedsplassen er opptatt av forskjellige bryst Større kremer på grunn av ulike merker som er ideelle for brystutvikling. Du kan nå velge en passende krem ​​som passer til huden din. Likevel hjelper kremer å bygge opp brystfylleren din, pluss at du får det til å bli slagget. Dette er en av løsningene for hvordan du får større bryst.

14. Velg Smart Klær:

Plukke ut Smart clothes

Kjole i monterte topper også kjoler. Likevel vil de største brystene svelge opp i løse, flytende klær. Hvis du ønsker å understreke brystet ditt, bære deretter klær som er formfeste og omslutte kurvene dine. Fortsatt t-skjorter pluss form-passende gensere med høye nakke kan utføre trikset. Å trene den riktige typen klær kan bidra til å forbedre din selvtillit, pluss trekke vekk fra små bryster. Dette består av polstret bras, gelinnsatser, silikonebrystforsterkere som er plassert i bh etc.

15. Smear Enhancement Serums Plus Krem:

Smøre Enhancement Serums plus Creams

Ønsker du en annen løsning for hvordan du får brystet større hjemme ved å bruke kremer, vil dette vise svaret. Bekreft at du smør brystforbedringskrem pluss serum tidligere for å massere brystene, slik at prosedyren blir enklere og ekstra effektiv. De er dessuten testet og bevist med resultater. Triactol er den aksepterte som du kan bruke.

Se mer: Hjemmelaget tips for bryststramming

16. Natural Brest Enhancement Lotion:

Hvordan To Make Breast Bigger - Natural Brest Enhancement Lotion

Ved å blande sammen en spiseskje løkjuice, halvt spiseskje av det gode gamle gurkemeiepulveret og varm honning i liten del, har du det perfekte naturlige middelet på hvordan du får brystet større. Masser denne lotionen på brystet ditt, og når det tørker, legg braen på igjen. Vask den av når du tar et bad neste. Det viktigste du bør ta vare på, er at denne lotionen bare skal brukes når du bor hjem fordi det kan plette klærne ellers. Husk også å gjøre dette i 5-10 minutter annenhver dag for ønskede resultater.

17. sesamfrøolje:

Hvordan To Make Breast Bigger - Sesame Seed Oil

Uansett hva du har blitt fortalt, er sesamfrø et godt alternativ for dine henrykkende bryster. Det bidrar til å forbedre formen og dermed størrelsen på brystene, slik at de vokser riktig. Like effektivt i å stramme brystene, inneholder de en blanding av kalsium, protein og kalium, som alle har vært knyttet til en sunn oppskrift på et perfekt diett. Så, du kan enten konsumere frøene og vente på at de skal fungere, men da denne prosessen er relativt langsom, kan du i stedet bruke dem med ingefær og gurkemeie for å lage en pasta og bruke den på brystet for å massere. Sørg for å gjenta prosessen to ganger hver uke.

18. Fennikel:

Hvordan To Make Breast Bigger - Fennel Seed

Hvordan gjøre brystene større kan ikke utelukke fennikel fra scenen, siden det er en kjent urt og er en åpenbar naturlig mat som hjelper til med å forme brystene dine og hjelpe dem å utvikle seg. Dette skyldes at de inneholder en høy dose av fytoøstrogen, det kvinnelige hormonet, som bidrar til utviklingen av kroppens vev. De er også rike på flavonoider, og gir dermed en bedre toning av musklene rundt brystfettet. Du må inkludere fennikel i dagligvarelisten din og daglig diett, men sørg for ikke å gjøre for mye ut av det, siden det kan føre til motsatte resultater i stedet.

19. Kylling:

Hvordan To Make Breast Bigger - Chicken

Med kylling som følger ledelsen, er det neste på denne listen over hvordan du får brystet større raskere. Ved å bytte giret rett til nå, blir kyllinger matet med veksthormoner, som igjen, via matkjeden, kommer ned til oss og hjelper til med dannelsen av østrogen, som indirekte hjelper til med å utvikle brystene din den naturlige måten. Du må være oppmerksom på hvor du handler fra skjønt, siden kyllingen også kan lastes opp med antibiotika-kosttilskudd og andre kjemikalier som forbruker, noe som vil føre til saggy bryster som du vil unngå for enhver pris.

20. Banan Milkshake:

Hvordan To Make Breast Bigger - Banana Milk Shake

Banan milkshake er det siste middelet på hvordan du får større bryster. Naturligvis hjemme. Hvis du er en tenk kvinne som også betraktes som undervekt, vil ingenting komme til din redning bedre enn en banan milkshake. Mælken vil gi deg styrke og muskler vil bli pumpet opp på kort tid på grunn av de strammende egenskapene til melk. Dette gir brystene et fyldigere utseende. Ett glass banan milkshake bør gjøre kunsten for deg, men forsiktigheten til å trene i dette tilfellet er beløpet du legger til. For mye av melk eller banan kan slå ned fordelene og få deg til å gå på vekt andre steder i stedet.

Vi har konkludert med denne artikkelen, og du har funnet deg de beste 20 rettsmidler som er løsningene for hvordan du får brystet større som ser så perfekt ut som det blir. For å se de ønskede resultatene enda raskere, bland og prøv rettsmidler nå og da, til du finner den som jobber til din fordel mest.

Leave A Comment

+ 82 = 92