Hvordan gjøre arabisk brude sminke? | Stiler på livet

Arabisk Bridal Makeup har dramatisk, dristig og nydelig øyemake-up med veldig myk berøring på lepper og kinn. Det generelle utseendet er veldig sanselig og sofistikert. Høyre øyesmake er mest avgjørende for arabiske bruder. Bruken av farger og nyanser er gjort klokt å legge til sine vakre øyne.

arabisk bridal makeup

Før du begynner, sørg for at du bruker et godt kosmetisk sett og børster. Arabisk sminke handler om å bruke de riktige verktøyene på riktig måte. Her er enkle trinn du kan følge for å få ønsket utseende for øynene og fremheve det generelle utseendet for bruder.

Basen:

Som de fleste sminkebaser bruker du et godt fundament, korrektor og concealer for å gi ansiktet en jevn og jevn tone. Dette er gunstig å gjemme de fine linjene og flekkene (hvis noen) på huden. Bruk en fuktig sminkepute og bland den på huden ved å forsiktig dabbing den over hele ansiktet og øynene.

Hvordan gjøre arabisk brude sminke? | Stiler på livet

Påfør prikker av concealer og fundament på nakke og ører. Bland dem til huden og klapp med en fuktig pute. Pass på at du bruker den riktige skyggen av basen for å hindre kakeaktig utseende. Skjul også mørket over lokket og under øyet ved hjelp av en korrektor.

Påfør grunnlaget på leppene også. Dette forhindrer at leppefargene sprer seg og gjør leppestiften langvarig.

Se mer: Hvordan gjøre pakistanske brude sminke

Øynene:

Vi starter med øynene. Påfør en matt skygge langs krøllen for å gi øynene dybde. Pass på at du ikke bruker en veldig mørk tone fordi dette er en grunnfarge og utheving vil kreve mye kohl. For mørkt en base og det er sjanser for at man kan se mørke ut.

Hvordan gjøre arabisk brude sminke? | Stiler på livet

Ved bruk av flekkfri kohl og mange øyenskygger, gi øynene det riktige utseendet. Bruk nyanser av farger som tilhører samme familie som arabisk sminke, involverer ikke mange farger.
Påfør flere strøk med en mørk skygge av mascara som passer godt med øyesminkefargene, dette vil legge til mye volumer i øyeviskene som gjør at øynene ser tettere ut.

Se mer: Asiatisk brude sminke

Leppene

Fersken og pen pinks er de mest brukte nyanser for lepper. Bruk en veldig lys skinnleppe for å skissere leppene og gi den en klar form. Ikke prøv å få leppene til å se større ved å skissere på ytre hjørnet. Bruk en liknende nyanse av leppestift, bruk lysbasen på generelle lepper.

Hvordan gjøre arabisk brude sminke? | Stiler på livet

Med en naken glans på de nedre leppene bare; fullfør det generelle utseendet og gjør leppene blanke. Dette er viktig for å legge til skinn på leppene uten å gjøre dem mørke. Påføring av leppestift skal gjøres ved å bruke en børste for en jevn tone på leppene. Ikke bruk mørke nyanser, dette vil gi et veldig dristig utseende.

Se mer: Christian Bride Makeup

Kinnene:

Det er svært subtile høydepunkter på kinnene som hovedsakelig består av grunnleggende pinks som ikke har mye glitter. Å bruke en glitrende rødme på skygge kan få en til å se mørk ut, og unødvendig utheving kan se veldig kaket ut.

Hvordan gjøre arabisk brude sminke? | Stiler på livet

Start fra indre kinn og bruk en stor børste for å spre ut skyggen til det ytre hjørnet. Bruk av passende børster spiller også en viktig rolle i enhver sminke.

Hvordan gjøre arabisk brude sminke? | Stiler på livet

Bruk av de rette myke nyanser er av største betydning i arabisk brude sminke, eller for den saks skyld en sminke. Det er sikkert den største dagen i ens liv, og ingenting kan være bedre enn å ha en komplett sminke med denne enkle og enkle formelen.

Bilder kilde: 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Leave A Comment

− 1 = 1