Hvordan forteller du om din kone er gravid? | Stiler på livet

Forholdet mellom en ektemann og en kone er mest unikt, og på sine egne måter trenger man en viss innsats for å opprettholde seg godt. Det er mange ting som må gjøres fra begge ender for å sikre at det er vellykkede resultater når det gjelder ekteskap.

Men en av de beste tingene som forbinder dem begge er et barn. Når det er en tredje person som kommer i forholdet, er det bare å gjøre obligasjonen sterkere. Som ektemann er det viktig for deg å vite når kona er gravid. Det er noen telltale tegn som kan hjelpe deg med å vite om hennes vellykkede graviditet.

Denne veiledningen er en perfekt en for å se de ulike tipsene og forslagene som kan brukes til å vite når kona gir de gode nyhetene. Sjekk dem og sammenlign for å se resultatene:

Hvordan forteller du om din kone er gravid? | Stiler på livet

Hun savnet sin syklus:

En av de perfekte måtene å vite at kona er gravid, er når hun savnet syklusen hennes. Manglende perioder er bekreftet nyheter om å være gravid. spør henne om det og du vil vite. En 28-dagers syklus er hva en kvinne vanligvis har. Hvis hun savner det i 1-2 måneder nå, så er det din tid å vite om graviditeten hennes.

Se mer:  Hvordan en god mann bør være

Hun har morgensykdom

En av de konformerte symptomene som vanligvis er forbundet med de første månedene av svangerskapet, er at det er morgenkvalme. Hver morgen hvis du ser at din kone har problemer med kvalme, oppkast og en følelse av sykdom, så har du noe å tenke på. Hvis morgendommen fortsetter i mer enn 2 uker som du sikkert kan fortelle at kona er gravid og konfrontere henne med det.

Hun har cravings:

Du må definitivt ha hørt at kvinner har trang selv på rare midnatt når de er gravide. Hvis din kone står overfor det samme, spesielt for sure produkter og pickles, så er det noe fisket å tenke på. Cravings er definitivt en av de beste måtene å vite at kona er gravid. Hvis midnatts krav til visse matvarer øker, kan du være trygg på graviditeten.

Se mer:  Hvordan vennligst din kone

Hennes humørsvingninger:

Humørsvingninger i en kvinne er vanligvis tegn på PMS eller annet tegn på tidlige stadier av graviditet. Det er en måte en mann kan fortelle at hans kone er gravid. en kvinne kan til og med oppleve hysteri i mange tilfeller og føler seg irritert uten grunner. Se etter disse signalene.

Tretthetsproblemer:

Ifølge fagfolk, en kvinne som bare skal inn i den første måneden av gravid, opplever tretthet til den tredje måneden. Hvis din kone går gjennom de samme følelsene, er det en stor sjanse for at hun er gravid.

Følsomme bryst

Er du noen som merker at kona har mye følsomhet i brystene? Klager hun ofte på dette problemet i brystene? Da er det ganske mulig at hun er i ferd med å kunngjøre sin graviditet. Noen av dem opplever følelsen nær brystvorten, mens noen har følsomheten rundt brystet.

Sult Pangs:

Er din kone sulten hele tiden? Spiser hun hele tiden og fortsatt føler seg sulten? Høyere sultpang er et av symptomene i kona som vil fortelle deg at hun er gravid. Sammen med dette vil hun også prøve å vende tilbake fra visse matvarer som hun må ha vært glad i tidligere. Dette er et av tegnene som forteller deg om graviditeten hennes.

Dette er noen av de vanlige og utbredte måtene som du kan fortelle at din kone er gravid.

Se mer:  Hvordan gjør gravide til min kone

Leave A Comment

− 1 = 3