Hvordan forbedre bryststørrelse og form | Stiler på livet

Når det gjelder tiltrekning hos kvinner, spilles en av de viktigste rollene av brystets størrelse og form. Uansett om vi er enige eller ikke, er brystene hos kvinner det første som tar mennets oppmerksomhet. Det er svært viktig for en kvinne å ha en god størrelse og form av bryster for å tiltrekke mennene mot henne. Men hver kvinne er født i en annen størrelse og blant dem er noen født med veldig liten bryststørrelse som ikke ser tiltalende ut i det hele tatt.

Hvordan To Improve Breast Size And Shape

Enkle tips for hvordan å forbedre bryststørrelse og form:

Hvis du er en kvinne, som ønsker å ha den perfekte brystformen og -størrelsen, så er det noen anstrengelser du må sette inn. Denne veiledningen nedenfor vil veilede deg i riktig retning om hvordan du forbedrer bryststørrelse og form i en effektiv måte. Sjekk ut forslagene sammen med brystform og størrelse og følg dem:
1. Ha et brystsunt kosthold:

Sammen med å forbedre brystets form vil det også bli bedre å ha et godt kosthold på brystens helse. Det er noen kategorier av matvarer som er svært viktige for å nå dette målet. Frukt og grønnsaker som er gult i fargen, har beta karoten som bidrar til brysthelse og form. Bortsett fra det er linfrø, tranebær, valnøtter og omega 3 fettsyrerike matvarer sterkt anbefalt når det gjelder brystform og størrelse. Dette er veldig viktig og nyttig tips for å forbedre bryst størrelse og form.

2. Gain Vekt:

I de fleste tilfeller er kvinner som er undervekt de som har mindre bryster. Hvis du vil forbedre formen etter dine ønsker, er en av de beste tingene å gjøre, å øke vekten. Ved å balansere kroppsvekten, kan du ha større og mer attraktive bryster.

3. Arbeid på pectoral muskler:

Pectoral muskler er de rett under brystene. Ved å arbeide med øvelser som bygger og styrker brystmuskulaturen, kan du faktisk oppnå riktig brystform på en effektiv måte. Det vil også gjøre dem faste og perky som ekstra fordeler. Brystpresser og trykkopptak er de viktigste som holder seg til.

4. Ta Herbal Supplements:

Det finnes urtetilskudd som er trygge for kroppen og hjelper til med å øke hormonsekresjonen i kroppen til en kvinne, noe som fører til brystvækst. Dosen kan foreslås av en profesjonell herbalist, men urter som fungerer best er fenegreek, fennikel og wild yam. Disse bør tas regelmessig for å begynne å få synlige utfall i løpet av noen uker.

Se mer: Naturlig brystforstørrelse

5. Gi dem en massasje:

Brystmassasje er svært viktig, ikke bare for å forbedre brystformen, men også for å opprettholde god brysthelse. Å gi en massasje bidrar til forbedring av blodsirkulasjonen og fører dermed til god helse i brystene, samt økning i størrelse og form. Dette bør gjøres med hver av brystene i 10-15 minutter hver dag ved bruk av god kvalitet olje som olivenolje eller kokosnøttolje. Det er bundet til å gi deg de resultatene du vil ha. Brystmassasje er en av de effektive løsningene for hvordan du forbedrer bryststørrelse og form.

6. Bruk den rette BH:

For de som ønsker å forbedre brystformen, kan de ha den rette størrelsen på bh eller en polstret bh for å få den størrelsen de ønsker. Faktisk kan to bras bli slitt sammen for å gjøre brystene perfekt. Dette er en av måtene som gir umiddelbare resultater på brystene. Push up bras er en annen ting å vurdere når det gjelder å forbedre brystets størrelse og form.

Hvordan forbedre bryststørrelse og form | Stiler på livet

7. Arbeid på stillingen:

En annen av de umiddelbare måtene å få god brystform er å jobbe med på stillingen. Når du går med skuldrene tilbake og hodet høyt, hjelper dette virkelig med å forbedre måten folk oppfatter brystene på.

8. Brystmasker:

Det er unødvendig å si at når spørsmålet om hvordan du forbedrer bryststørrelsen oppstår, så mye som ansiktsmasker du bruker, er brystmasker også tilgjengelige i markedet og hjelper deg med å stramme huden rundt brystet. Disse kan brukes to ganger i uken for resultater du ønsker. De beste to brystmaske ideene er:

Se mer: Hva er endringene i bryst under graviditeten

9. E-vitamin E og Egg Brystmaske:

Først gjør du en pasta som har en sammensetning av yoghurt, egg og vitamin E, 1 spiseskje hver. Nå lim limen jevnt på brystet og gni den tørr. Hold pastaen i omtrent en halv time. Skyll deretter det med kaldt vann.

10. Agurk og eggbrystmaske:

For denne masken som forteller deg hvordan du kan forbedre bryststørrelsen, slip en agurk og til det du må legge til smør og eggeplomme. Denne blandingen skal holdes over natten, fortrinnsvis i kjøleskap, og deretter gjelder det neste morgen på musklene dine. La igjen i en halv time og vask av med kaldt vann.

11. essensielle oljer

Hvordan forbedre brystformen ved hjelp av essensiell olje? Vi tar deg der. Vel, oljer som spearmint, gulrot, fennikel frø og cypress inneholder hudstramming og foryngende egenskaper, som hjelper med å jobbe med elastisiteten i huden din som har begynt å sagke. Hva du må gjøre for det samme, masserer brystene dine nå og da med disse oljene gjennom dagen, og det vil tone huden din godt rundt brystene dine. Husk også å bruke oljer i små mengder, siden de pleier å brenne huden.

12. Unngå diett:

Bland og mat din mat og mosjon hvis du vil ha svaret på hvordan du forbedrer bryststørrelse og form. Aldri diett ut av det blå, siden bortsett fra en abrupt reduksjon i vekt, løsner det også huden rundt brystområdet. Dramatisk tap av vekt vil helt sikkert føre til saggy bryster hvis gjennomgått i en kort span.

13. Velg for iskomprimering:

Ice hjelper huden din perfekt til å komme tilbake til en fastere form. Hva du trenger å gjøre for det samme er å ta noen kuber og knuse dem. Plasser i en klut og masser brystene i sirkulær bevegelse. Også massasje for en liten stund siden for lenge kan en eksponering for is være skadelig for blodårene og vevet.

14. falsk perfeksjon:

I tilfelle en kollisjon er din ting for en dag eller så, og du vil få mest mulig ut av det, kan du forbedre størrelsen på brystet med sminke. Bruk din favoritt bra først, helst en push up one. Deretter gni rundt en støvete matt skygge av bronzer rundt klyvingen din. Med tilkomsten av konturpakker bør oppgaven med å skape en illusjon av et fullere bryst ikke være for vanskelig.

15. Slutte å røyke:

Du trenger ikke en påminnelse om hvordan røyking legger til et sakt bryst over tid bortsett fra de vanlige sykdommene. Så, slutte å røyke med en gang hvis du finner brystene dine å miste sin form og du vil finne ønskede resultater på kort tid med de andre reverseringsmiddelene som er oppgitt her.

16. Bruk solkrem:

Du har blitt advart om hudkreft, men du kunne ikke bry deg mindre. Men for å forbedre brystformen naturlig og unngå tidlig aldring, må du alltid bruke en UVA og UVB beskyttet solkrem. Det beste alternativet for deg er PA ++ og SPF 30 som fungerer som skjold for de to ultrafiolette strålene.

Så nå at du er klar over alt du må gjøre for å holde brystene fulle og i form i lang tid, vet du hva du skal handle for neste gang du sender ut dagligvarehandlelisten din.

Leave A Comment

4 + 5 =