Hvordan fjerne rynker under øynene? | Stiler på livet

Aldring er uunngåelig og en uunngåelig del av livet. Fine linjer, rynker og tørr hud er alle en del av aldring. Vi kan ikke unngå dem alle sammen, men hvis vi følger en god hudpleie og vedtar en sunn livsstil og diett, er det mulig å forsinke disse tegnene og også for å minimere skadelige effekter og fremtredende hud.

Området rundt øynene våre er spesielt utsatt for utseende av fine linjer, krøller, kråkefødder og rynker. Dette skyldes at huden i denne regionen er tynn. Under øyeområdet trenger den ekstra kjærlighet og oppmerksomhet. Markeder er oversvømmet med mange og mange produkter som hevder å jobbe i øyebyen og takle problemer som fine linjer, mørke sirkler og puffete øyne. Hvis problemet er for åpenbart, er det viktig å konsultere dermatologen angående det og følge legenes resept. Men hvis problemet fortsatt er i begynnelsen, kan det veldig mye takles av naturlige alternativer og hjemmemedisiner som gir en trygg, bivirkningsfri og økonomisk langsiktig løsning.

Det er ofte øynene som er vinduene til en sjel, og det er disse øynene som får oss til å bli forelsket igjen og igjen. Men våre øyne går mye gjennom hver dag, den lange stirrer på dataskjermen og brenner midnattslampen for å gå gjennom de siste sidene før eksamen. De trette øynene avslører derfor ofte opplevelsen gjennom fysisk show som kommer ut i form av rynker. Her takler vi det problemet ved å holde rynker fra gjentatte ganger ankommer.

Hvordan fjerne rynker under øynene? | Stiler på livet

Nedenfor har jeg samlet en liste over hjemmemekanismer som du kan ta opp for å bekjempe problemet med under øynene rynker. Før du bruker et middel, vil jeg sterkt anbefale deg å utføre en patch test for å finne ut om du er allergisk mot noen av ingrediensene. Dette er viktig da øyeområdet er følsomt. Naturlige alternativer trenger regelmessig bruk for å vise resultater, vanligvis over en periode på måneder, så ikke forvent resultatene over natten. La oss lese mer om disse naturlige hudpleieoppskrifter.

Først og fremst kravet til en frisk hud er et sunt, godt balansert kosthold som er spesielt rik på essensielle hudpleie vitaminer som vitamin C, E og A. Vitamin A er viktig for å opprettholde tekstur av alle epitelflater i kroppen, inkludert hud. Vitamin C er ansvarlig for omdannelse av prokollagen til kollagen og dannelse av hydroksyprolin og hydroksylysin. Hvis det er rikelig med kollagen i kroppen din, øker den reparative og regenerative aktiviteten til huden som den er. Huden ser plump og elastisk og utseendet på rynker reduseres betydelig. Du må spise mye frisk frukt og grønnsaker som er rike kilder til vitamin C / askorbinsyre. For å liste noen få vitamin C rik mat: amla, jordbær, tranebær, appelsiner og sitroner, kan bli konsumert. Du kan også starte på vitamin C kosttilskudd etter å ha konsultert legen din.

Slik fjerner du rynker rundt øynene:

Nedenfor nevner vi noen hjemmemekanismer og øvelser for å redusere rynker under øynene.

1. Balansert kosthold kan fjerne rynker under øynene:

Det første og fremste kravet til sunne øyne ville være en konsekvent strøm av balansert diett. Kosthold her betyr sunt næringsinntak som vil inkludere rikelig mengder grønne planter sammen med frukt, spesielt antioksidanter eller citrusser. Grønne grønnsaker i form av salater oppfordres. For frukt kan du gå for jordbær, appelsiner, tranebær, sitroner og til og med granatepler også.

2. Vitamininkulering:

Alle epitelflatene må ha en mykere tekstur, og det er her vitamin A legger til herligheten. Vitamin E er også nødvendig for å stramme huden der vitamin E holder huden fast og tonet. Vitamin C er ansvarlig for kollagenproduksjon, ikke bare eksfolierer huden rundt øynene, men også plumper og strammer huden. vitamininntak har mye å gjøre med hudpleie og rynkebehandling for øynene dine.

3. Stressutgivelse:

Stress spiller en dominerende rolle i dulling av de en gang glitrende øynene eller bare ansvarlig for crinkles av øynene dine. Du må lure på hvordan du kan bli kvitt øynene rynker med stress som et våpen. Prøv å redusere stress så mye som mulig, da det ikke bare påvirker hudtekstur, men også gnisten i øyet. La ditt profesjonelle arbeidstrykk stå i sjakk når du bruker en lat dag i hjemmet ditt og hold stress fra å bygge opp.

4. Yoga til redning:

Yoga er en god måte å bli kvitt øynene rynker og dulling. Yoga perfeksjonerer rutinekontrollen av huden din ettersom du trener litt sen nattyoga før du treffer sengen for natten. Yoga slapper av og beroliger huden mens du strammer og toning den slik at du kan bli kvitt øynene dine på den raskeste og sikreste måten.

5. Sunn søvn hjelper til å fjerne under øynene:

Hvordan redusere rynker under øynene er en hemmelighet bare reservert for sunne sveller. Ofte kan søvnløshet være et tungt resultat av stressoppbygging. Sterke arbeidsplaner og travle dager vil holde deg opptatt hele dagen og for å kvitte seg med de stive øynene, er det av avgjørende betydning at du tømmer tankene dine på slutten av natten og får deg en fin søvnmengde.

6. Bor Hydrert:

Vann spyler alltid toksinene ut av systemet og sørger for at systemet forblir renset og sunt. Vann i systemet ditt vil tillate deg å holde huden godt næret og plump og dermed redusere sjansene eller for tidlig aldring rundt øynene.

7. Fuktighet:

Tørr hud er tilbøyelig til å rynke mer enn noensinne. Mangelen på fuktighet i huden tar bort all plumpness som gjør huden tørr og sprekker. Dette er grunnen til at ofte tørr hud eller sensitiv hud er mer utsatt for rynker grunnet fuktighetskrem er en viktig del av hudpleierutinen.

8. Solbeskyttelse:

Området rundt øyet ditt er det mykteste stedet i ansiktet ditt slik at sol og UV-stråler kan reagere mest på disse områdene. Dette er grunnen til at vi har satt en skjønnhetsdip sammen med hudpleiebehovene for at du skal holde de vakre peepers trygge og vekk fra solen. Ha alltid nyanser på deg selv.

Se mer: Hvordan redusere rynker på hender

9. Ansiktsøvelser:

Mens noen form for lysøvelse i 30 minutter per dag er viktig for helhetens helse. Betydningen av ansiktsmuskler og øyeøvelser for å få et ungt, rynkefritt ansikt kan ikke nektes. Øyevirkninger øker blodstrømmen i øyet under øyet. Når frisk blod som er rik på næringsstoffer når under øyet, spyler det også ut giftstoffer fra den regionen og gjør øynene dine mindre puffete.

Øyøvelser er veldig enkle å utføre. Roter øyekulen med urviseren og deretter mot urviseren for 5 til 10 teller hver. Følg dette avslappende øynene dine i 2 minutter ved å cupping dem med hendene dine.

Masser under øyet med mandelolje, ricinusolje, rosmarinolje eller vitamin E-olje. Begge disse er fullpakket med mange antioksidanter. Antioksidanter har fri radikal kamp egenskaper. Disse motvirker skaden forårsaket på mobilnivå og DNA-nivå.

10. Øyeøvelser:

• Øye ball rotere:

Begynn øynene dine ved å rulle dem, en gang med urviseren og en gang mot urviseren. For å starte dette, øk øynene dine og begynn å rotere øyeklokken, 5 ganger i henhold til klokken og de neste 5 ganger mot klokken. Dette vil hvile dine trette øyne og slappe av det også.

• Øyemassasje:

Ofte på en lat helg kan du ta vare på dine trette peepers ved å massere dem grundig med essensielle oljer. Ofte øker essensielle oljer og strammer huden mens massen forynger og revitaliserer huden rundt øynene dine.

• Den store V:

Dette er en form for ansikt yoga. Begynn med å trykke på langfingeren på begge hender til indre øyenbryn som pekefingeren hviler på øyenbrynens ender. Trykk nå lett mens du skråner oppover og hold stillingen der. Dine fingre bør strengt likne en stor V på begge hender.

• Eye Tip Squint:

Også dette kan bli anerkjent som en form for yoga. Her bruker vi bare indeksfingrene når vi legger dem på hver side av øynene våre, de ytre hjørnene og trykker dem litt innover uten å bruke for mye kraft. Nå sniker vi øynene våre og holder på blikket før vi lar stillingen gå.

Alle disse øvelsene perfeksjonere dine øyne, slik at du blir kvitt overflødig rynke og krymping. Dette forhindrer også under øye sagging, hule synkne øyne, dype mørke sirkler og dårlige øyeproblemer. Dette er en naturlig måte å behandle øynene på.

øye wrinkles

Se mer: Hvordan redusere pandenes rynker

En annen grunn bak trette øyne som er svært utsatt for rynker og mørke sirkler, jobber for lange timer foran dataskjermen. Ta pauser etter hvert 20. minutt og blinke øynene dine for 20 teller. Dette gjenoppretter fukthinnen i hornhinnen.

Legg bomullsputer fuktet med rosevann eller rå melk over øynene dine for å slappe av øynene dine.

Påfør juice av en ananas i ditt øyeområde. Ananasjuice inneholder naturlige alfahydroksysyrer og et enzym som kalles bromelain. På grunn av nærvær av disse stoffene, virker det som en aktuell astringerende samt antioksidant.

Du kan også gå for en pasta av ingefær honning, agurk juice eller egghvite over under øyet området.

Hjemmelaget Remedies for fjerning av rynker rundt øynene:

Gitt her er noen av hjemmelaget rettsmidler for å kurere under øynene rynker.

• Ananas jus:

Ananasjuice er en rik kilde til alfahydroksysyre. Det er også nærvær av bromelain som er et enzym i naturen. Disse komponentene gir modenhet til huden, ettersom den rike antioksidantkilden holder øynene rynker i sjakk.

• Råmelk:

Soak en bomullspute i rå, kjølt melk og legg den over dine øyne mens du hviler på kvelden.

• Agurksaft:

Agurk lyser og belyser ikke bare huden rundt øynene, men strammer også huden. Bruk samme bomullsdab-metode for dette.

• Essential Oil:

Peppermynte eller rosmarin olje massasje rutiner for helgene kan frigjøre det akkumulerte toksinet mens nærende og pleie huden rundt øynene og dermed eliminere rynker.

Håper, du likte artikkelen og fant den nyttig og fikk fri fra rynker under øynene.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Rynker

Leave A Comment

− 1 = 3