Hvordan fjerne Pimple Marks i 2 dager naturlig? | Stiler på livet

Ikke vær bekymret i det hele tatt om din pimple. Akne breakouts er vanlige blant tenåringer. En acne breakout oppstår på grunn av betennelse i oljekirtler i huden din og hårsekkene. Herding av akne er en prosess, ikke en to-dagers affære. Akne er forårsaket av overaktive oljekirtler som tetter porene.

Pimples og pimple flekker er naturlig forekommende koker på huden din, for det meste på ansiktet ditt hvor giftstoffer og smuss samlet opp på daglig basis akkumuleres under, noe som forårsaker reaksjonen å svulme opp eller bli rød. Det er hormonelle endringer og puberteten som kan skyldes de stygge røde utslettene. Uansett er pimple evig uønsket spesielt rett før en spesiell anledning. I denne artikkelen anvender vi derfor noen av de raskeste måtene å kvitte seg med akne innen 2 dager.

Hvordan to Avoid Pimples

Du kan få akne på ansiktet, brystet, ryggen, skuldrene og til og med baken. Det er mange måter du kan fjerne pimples på i 2 dager. Angi å lure på hvordan du fjerner kviser og kvise merker om to dager.

Topp måter å fjerne kviser og stempler i 2 dager:

Nedenfor nevner vi 15 forskjellige klassiske og beste behandlingsmetoder for å fjerne kviser og kvise eller mørke flekker på 2 dager på naturlig måte uten å få bivirkninger.

1. Ice Cubes:

Hvordan To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Is vil hjelpe til med å redusere størrelsen på porene ved å trekke blodkarene under huden. Hvis akne er sår, må det også bidra til å lindre smerten. Smør isbiter til ømt akne. Masser en isbit over acne i ansiktet ditt og venter på området blir nummen. La ansiktet ditt være unaided venter på det er varmt igjen.

2. Tannkrem:

Prøv tannkrem på spørsmålet ditt om hvordan du fjerner kviser på 2 dager. Tannkrem innebærer silisiumdioksyd, som blant annet er det tørkemiddel du oppdager i poser med oksekjøtt. Usikkert, tannkrem kan bidra til å tørke av pimple om natten, redusere det i størrelse, selv om det ikke er en vinnende måte å rense huden på.

Hvordan To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

3. Fuktighetsgivende:

Hvordan To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Hold huden din fuktig. Vanen du er i ferd med å skape, kan føre til tørking, hovedsakelig til stedet der lesjonen dukker opp. Via et rengjøringsmiddel med fuktighetskrem montert, ellers en oljefri fuktighetskrem, vil det tette fuktighet inn i huden din, pluss unngå tørking pluss flak. Produkter som inneholder ingredienser som urea, glyserin og alfa-hydroksysyrer absorberer vann fra luften, og holder huden fuktig.

4. Unngå å berøre:

Bare ikke rør det! Oljer fra hendene pluss bakterier fra gjenstander som ligner på en mobiltelefon pluss treningsutstyr, kan kilde rødhet og stoppe kviser fra klaring raskt. Plukke pluss popping lesjoner vil forverre utseendet på huden din i tillegg forsinke kviser fra helbredelse. Dette kan trolig være den raskeste måten å fjerne kvise merker omgående.

Se mer: Best Face Cleanser For Acne Prone Skin

5. Exfoliating:

Hvordan To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Exfoliate huden din. Bli vant med exfoliating gjennom en akne scrub hver uke, bokstavelig talt hver uke. Exfoliating er ingenting annet enn å tørke av det øverste laget av døde hudceller som samler seg på epidermis, og rydder veien for et fint nytt lag med pulserende, aknefri hud. Når du vasker ansiktet ditt med en mild eksfoliant, vær forsiktig så du ikke gni for hardt.

6. kjære

Hvordan To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

I tillegg til å være velsmakende, er honning et naturlig antibiotikum som gjør det ideelt for healing pluss reduserende kviser. Som en ekstra bonus bidrar klærne til å eliminere overflødig smuss pluss urenheter fra huden din. Du kan bruke honning ved å bygge en enkel maske. For å utføre dette blander du 2 ss av den gyldne eliksiren med en teskje kanel, og smør det videre til ansiktet ditt. La blandingen stå i ca. ti minutter før vasking av det med varmt vann.

7. Klor - Svømming:

Ta en dukkert. Hvis du har et basseng som er villig, kan du prøve å svømme. Klor er kjent for å tørke huden din som er gode nyheter for å bli kvitt kviser. Bare vær sikker på å riktig fuktig resten av huden din, pluss at håret ditt skal stoppe skade.

Hvordan To Remove Dark Spots From Face Within 2 Days

8. Banan Peels:

Hvordan To Remove Spots From Face In 2 Days

Banan peeling er nyttig i behandling av insekt pluss mygg biter, i tillegg kan være nyttig for å redusere størrelsen på noen kviser. Masser forsiktig bananskallet over det berørte området. Dessuten, prøv å sette bananskallet med et dråpe salt, en teskje eddik samt en spiseskje løkesirup i blenderen. Smør på ansiktet ditt og la det gå i 7 minutter. Rengjør med ansiktsvask og tørr.

9. Aspirin Lim:

Hvordan To Remove Dark Spots From Face Within 2 Days

Pulver en aspirin tablett pluss legg til bare tilstrekkelig vann for å lage det i en lim. Ved hjelp av en Q-Tip, påfør aspirinpastaen til pimpleen (e) jevnt og dekker helt. La tørke. Aspirin er enda en antiinflammatorisk; bygge det vil hjelpe hudkampen ved siden av betennelse, noe som gjør kvise merkene mindre synlige. La aspirinpastaen bremse pimpleet om natten.

10. Gurkemeie og Grammelpasta:

Hvordan To Remove Dark Spots From Face Within 2 Days

Gurkemeie har vært et populært krydder som er mye brukt i mange indiske retter for å indusere smak til parabolen. Imidlertid er ikke mange mennesker klar over de medisinske egenskapene som gurkemeie har. Slik fjerner du pimple-merker om 2 dager.

  • Gurkemeie i sin pulverform blandet i kjølt melk og grammel reduserer ikke bare rødheten med sin anti-inflammatoriske egenskap, men reduserer også acne-bakteriene og reduserer dermed natten over.
  • La blandingen gå over natten, og i tilfelle du glemte å søke om natten, la den tørke i 20 minutter

Se mer: Granateple å behandle akne

11. Baking Soda Applicator:

Hvordan To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Baking soda er enda et mirakel produkt som lurer på huden din spesielt i tilfelle utslett, betennelser og akne. De medisinske egenskapene til natron gjør det til en passende komponent for å bekjempe akne over natten, og muligens forsvinne den innen to enkle dager. Bare ta bakepulver i en vannoppløsning, vanninnholdet er mer. En tykk pasta og på punkt applikasjon vil umiddelbart redusere størrelsen og rødhet av pimple og vil trolig være løsningen for hvordan du fjerner pimple flekker fra ansiktet om 2 dager.

12. Vicks Vapo Gni til redning:

Vicks Vapo Rub To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Vaporub ofte brukt for overbelastet bryst eller rennende nese er faktisk en fin måte å håndtere pimples på raskest mulig måte. Vaporub er konsentrert og sterk, noe som gjør den til en egnet komponent for tunge trengsler. Den minte friske lukten virker straks sin handling ettersom kjølingskrystaller beroliger pimple toning ned rødheten. Innen to dager vil du se din akne tørke opp.

13. Kanel Cure:

Hvordan To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Kanel, som igjen brukes i stor grad for smakende retter, er enda en ingrediens som kan gjøre din kvise forsvinne innen to enkle dager. Slik fjerner du kviser i 2 dager ved bruk av kanel. For dette vil du trenge

  • Jordet eller pulverisert kanel, honning og rosenvann.
  • Lag en tykk pasta og bruk den på de berørte stedene.

Hold det over natten etter å ha dabbing på området. Vask av med kaldt vann om morgenen.

Hvordan To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

14. Hot Mint Steam:

Hvordan To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Hvordan fjerne kviser naturlig på 2 dager uten å bli rotete med aktuelle applikatorer og behandlinger? Bruk dampterapien der dampen åpner tilstoppede porer og styrker ut smuss og giftstoffer som akkumuleres under, og dermed forårsaker akne å redusere. Muligvis bruk mynteolje eller te-treolje i dampskålen for ekstra hjelp.

Se mer: Mandel olje for acne arr

15. Apple Cider eddik:

Hvordan To Remove Pimples And Pimple Marks In 2 Days

Appelsineddin er kjent for både alkaliske og sure egenskaper. Blandingen av de to virker derfor som en fantastisk aknefjerner. Du må lure på hvordan du kan kvitte seg med kviser om 2 dager med eplecidereddike.

  • I en liten bolle bruk konsentrert eple cider eddik og vann for å fortynne løsningen før du bruker en bomull til å dip og dab på akne flekker.
  • La det stå over natten og vask det av neste morgen.

Du kan se umiddelbare resultater umiddelbart etter søknad.

I denne artikkelen har vi valgt noen av de beste hjemmekoselige produktene som alltid er tilgjengelige i og i nærheten av omgivelsene. Akne eller kviser kan knuses helt i begynnelsen med disse fullstendige bevismetodene som gir deg mulighet til å behandle kvise i løpet av to netter, slik at du får tid til arrangementet med en feilfri hud.

Leave A Comment

5 + 5 =