Hvordan få mer testosteron | Stiler på livet

Etter en alder av 30 begynner mange av kroppens normale funksjoner å senke ... eller til og med å bryte ned. Nedgangen i helse kan skyldes mange forskjellige faktorer, men flere og flere eldre voksne spør om hvordan man får mer testosteron. Enten du leter etter naturlige metoder for å bekjempe Low T, eller hvis du er klar til å utforske medisinske programmer for å øke testosteronnivåene, vil informasjonen som følger følge din innsats.

Hvordan to Get More Testosterone

5 enkle trinn for å få testosteron naturlig:

Ifølge råd fra TRT Medical Center for de som testosteronnivåer kan ha falt bare litt, kan det være mulig å følge disse 5 enkle trinnene for å få testosteron naturlig og se positive resultater.

Øvelse Moderat:

Dette er et tilfelle der mer ikke er bedre. Unngå overaktivitet som kan forårsake utslipp av kortisol, kroppens stressreduksjonshormon. Kortisol virker mot din innsats for å få mer testosteron og kan redusere tilgjengelige nivåer som gjør ditt lave T problem enda verre.

Masse søvn:

En god natts søvn kan gjøre underverk for kroppens generelle helse, men primært er det under den dype, uavbrutt søvn med fullstendige sykluser at hjernen er i stand til å produsere hormonene som trengs for å holde kroppen i gang på den mest sunne måten. Sunne søvn sykluser er en svært viktig ingrediens i å få testosteron naturlig.

Redusere stress:

Sammen med over trening som nevnt ovenfor, kan stress av enhver form øke kroppens produksjon av kortisol. Hvorvidt stresset kommer fra hjemmet eller arbeidslivet, eller et sted i mellom, lever med stress er alvorlig skadelig for omtrent enhver funksjon i kroppen. Kortisolhormonet er den kjente fienden av all annen hormonbalanse. Kroppen prøver ganske enkelt å beskytte seg, men generelt faller testosteronnivået når kortisol er høyt.

Miste kroppsfett:

Studier har vist at lagret kroppsfett vil konvertere testosteron til østrogen i kroppen. Den eneste sikre måten å hindre dette på, er å miste overflødig kroppsfett og arbeide mot å ha en slankere og trimmer kropp.

Unngå giftstoffer:

Kjemikaliene som finnes i svært bearbeidet mat, forstyrrer kroppens evne til å benytte testosteron. Dette gjelder også de toksinene som lekker ut av plastbeholdere og flasker når de varmes opp. Unngå disse forurensningene for å få mest mulig ut av testosteron.

10 nyttige matvarer for å få testosteron ernæringsmessig:

De viktigste matvarene som hjelper til med å få testosteron ernæringsmessige inkluderer de med sink, proteiner (aminosyrer), B-vitaminer og omega-3 fettsyrer. Samlet sett anbefales et antiinflammatorisk diett. Mens det er mulig å få alle disse fra enten dyr eller plantebasert diett, har forskere funnet ut at mange animalske produkter faktisk kan senke testosteron og øke østrogen fordi de er syreproducerende når de spises, og ofte fordi dyrene selv inneholdt hormoner.

Så fortsetter vi med trinnene våre for å få testosteron naturlig, nevner vi noen av de mest potente matene her:

Cruciferous grønnsaker er nyttige for å blokkere østrogen i kroppen som gjør testosteron mer effektivt. De inkluderer blant annet brokkoli, blomkål, kål, kale og rogn.

Kokosnøtt:

Enten du spiser fersk kokos, som en melk eller rå kokosmør, er dette en enestående kilde til sunne fettstoffer. Det fremmer muskelvekst, magert kroppsmasse og balanserer hormonnivåene.

frø:

Inkluder gresskar, chia, hamp, lin og sesamfrø for deres fordeler ved å levere omega-3 fett. Disse er også en stor kilde til sink og gir tryptofan som hjelper kroppens hormonnivåbalanse. Hør og sesam er nyttige siden de inneholder polyfenoler som reduserer østrogen i blodet.

sopp:

Disse er nyttige fordi de blokkerer produksjonen av enzymet aromatase. Aromatase bør blokkeres fordi det er ansvarlig for å konvertere testosteron til østrogen. Se etter Portobello, crimini, baby knappen og shiitake sopp, og spis dem enten rå eller tilberedt.

Maca:

I tillegg til å øke og normalisere hormon nivåer, har maca også vist seg å forbedre libido. Det er også nyttig å øke energinivået ditt for å trene ... som igjen bidrar til å øke testosteronnivåene.

Avokado:

Sunn plantebaserte fett arbeider underverk på kroppens hormonelle system og energinivået. Denne fruktens fett og rikelig vitamin B6 bidrar til å redusere kortisol og øke testosteron.

Helkorn:

I likhet med frø, kan polyfenoler finnes i fullkorn, for eksempel:

  • Hvete
  • rug
  • Havre
  • Korn
  • Bygg
  • Ris
  • Millet

Polyfenoler er nyttige fordi de bidrar til å redusere østrogen i kroppen.

Grønn te:

Dette er en god kilde til fytokjemikalier som bidrar til å redusere østrogen. Grønn te har et bredt spekter av andre fordeler, inkludert kolesterolreduksjon, senking av blodtrykk og forebygging av kreft.

egg:

Egg er naturlig høyt i mettet fett, omega-3s, protein og vitamin D som alle er nødvendige for testosteronproduksjon. Av disse grunner er det nyttig å inkludere dem i kostholdet.

Villaks:

Selv når man følger en alkaliserende plantebasert diett, er det ofte sunt å inkludere denne fisken for sine bemerkelsesverdige egenskaper. Det er høyt i magnesium, omega-3s, protein og vitamin B. Det senker også nivåene av SHBG (kjønnshormonbindende globulin) som gjør testosteron ineffektivt.

Leave A Comment

66 + = 76