Hvordan elske foreldrene dine? | Stiler på livet

Det er så trist å se så mange aldershjem, ikke fordi vi ser så mange av dem, men fordi barn i disse dager ikke har tid på grunn av ulike grunner til å ta vare på foreldrene sine. Vi dømmer ikke noen her, men det kan være en måte å styre våre eldre borgere og deres behov bedre, enn å bare sette dem i et aldershjem, å bli tatt vare på av noen for resten av livet

Hvordan elske foreldrene dine? | Stiler på livet

De ga fødsel til deg:

Husk at det er din mor og far som førte deg inn i denne verden. Helt siden du var i vuggen og i bleene dine, var det foreldrene dine, som holdt seg oppe sent på kvelden for å ta vare på deg, holde deg varm og tørr også.

Mens du var i skolen, sørget de for at du ble gitt den beste uniformet, de riktige måltidene til å pakke til lunsj og en fantastisk barndom av kjærlighet, omsorg og hengivenhet. Mamma og pappa kan ha ofret sitt eget behov, men sørget for at du hadde de skoene du ville ha, slik at du kunne flaute og gå i stil.

Men når du vokste opp mer og ble med på college, var det dine foreldre som pantsatte huset for utdanningen din. Til slutt, jobben som betaler deg i seks figurer nå, brakte deg navnet og berømmelsen du nyter nå.

Nå tenk på alle ofrene og utallige velsignelser, det var en takkløs jobb for foreldrene, men det burde være en takknemlig gest for deg.

De gjorde deg som du er:

Det var netter når du rystet av feber, hoste og kulde, men foreldrene dine snuggled deg i seng og holdt deg varm. Det var foreldrene dine som kjempet mot verden for å sikre at ingen noen gang pekte en finger mot deg eller på dine feil.

Foreldre var de første vennene som vi delte hemmeligheter med; de vet alt og dirigerte oss derfor godt. De plukket oss opp hver gang vi falt, vi svikte og ulydde dem. I deres strengeste straff var kjærlighet, kjærlighet som smuglet rundt og helbredet alle sår over tid.

Uten foreldre og kjærligheten de har vist så langt, ville vi ikke ha gjort det til hvor vi er i dag. Så spør deg selv dette spørsmålet;

Er det berettiget å ikke elske og ta vare på foreldrene våre slik de gjorde år tilbake og gjør det nå?

Hva du trenger å realisere:

1. Alderdom er andre barndom. Når foreldrene når en alder der kroppen og sinnet ikke fungerer så godt som det kan, er det på tide for deg å ta ansvar. Rett fra å hjelpe de beveger seg til å mate og bade dem, må du sørge for at alt blir tatt vare på og på plass. Det er akkurat på dette stadiet i livet når de blir stædige og barn som, men de betyr ikke å forstyrre livet ditt også. Alt de trenger er litt omsorg og forståelse, det er det.

2. På dette tidspunktet kan du ta ut minst en time om dagen fra dine travle liv. Sitt sammen med mamma og pappa for å dele et måltid, høre dagens historie, og fortell dem om din. Interagere og kommunisere i en time, og dette vil holde dem lykkelige.

3. Prøv å ta en kopp te hver morgen, gå en tur rundt området eller innsjøen med dem. Dette vil gi dem sikkerheten du er rundt, du bryr deg om dem og at de ikke vil bli forlatt.

Foreldre i sin alder frykter at deres egen familie ville forlate dem. De lever i konstant frykt for at de en gang ville bli bedt om å forlate og flytte ut, siden deres helse og mentale problemer i denne alderen er for mye å håndtere. Ikke la det skje kjære venner, husk, det er samme mor og pappa som ga deg alt, da de ikke hadde noe!

Se mer:  Kommunikasjon mellom familiemedlemmer

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

51 − = 42