Hvordan bruke olivenolje til negler? | Stiler på livet

Negler er en svært viktig faktor i kroppen vår og bidrar til å legge til den raffinement og skjønnhet kroppen tilbyr. Uten neglene våre hendene ville se nakne og tomme. De brukes til en rekke jobber som ikke ville være mulige uten dem. Negler vokser naturlig og må prepareres slik at de ser vakkert ut. Noen ganger står folk overfor visse problemer knyttet til neglene deres, fra langsom vekst til gulv som lett kan håndteres ved hjelp av enkle hjemmemekanismer som fungerer raskt og effektivt. Gitt nedenfor er en detaljert redegjørelse for hvordan du bruker olivenolje for å forbedre dine negler effektivt.

Oliven oil for nails

Olivenolje er et veldig naturlig og oksiderende middel som er det perfekte middelet for eventuelle spikerproblemer som du kanskje står overfor:-

Oppvarmet olivenolje:

 • Hell litt olivenolje i en bolle og varm den i en mikrobølgeovn til olivenoljen er fin og varm.
 • Dyp deretter fingrene inn i olivenoljen og hold den der i 15-20 minutter.
 • Gjør dette minst tre ganger i uken for å holde neglene dine sunne.

Den oppvarmede olivenoljen gir en god fuktighetsgrad som kreves for neglene dine. Oppvarmet olivenolje er et godt oksidasjonsmiddel som bidrar til å fukte dine nagler rundt neglene dine og stimulerer dermed fuktighet og stimulerer veksten av neglene dine. Hvis det gjøres riktig, vil huden rundt neglene dine sammen med neglene dine være i en fantastisk tilstand over tid.

Se mer: Olivenolje for psoriasis

Massasje:

 • Massering er en annen effektiv måte å holde neglene dine sunne på.
 • Masser olivenolje inn i dine nagler og neglene dine hver dag for å låse i fuktigheten.
 • Gjør dette om natten og la det stå over natten. Alternativt behold det massasje når som helst når du ikke gjør noe.

Den konstante massasjen vil hjelpe deg med å få mer fuktighetsnål i forhold til hva du hadde før. Massering av olivenolje er en enkel prosess og kan fullføres raskt. Massere neglene dine med olivenolje er en fin måte å spre oljen manuelt rundt huden din og fingertuppene, slik at du kan få oljen i alle fingre og kroker på fingrene.

Buffer:

 • For å påføre en ny glans på neglene dine, bruk olivenolje direkte på neglene dine og rengjør deretter, bruk en ren klut som buffer. Dette vil gi en ny glans til neglene dine som du ikke har sett før.
 • Du kan også bruke en tørr svamp til sakte kjærtegne huden din for å unngå at hudskader forekommer. Jo mildere du er renere og sunnere neglene dine vil være.

Buffering er den perfekte måten å gjøre deg klar for alle hendelser der du vil blinke rent og godt tatt vare på negler. Det krever svært lite tid til slutt og er en av de enkleste olivenolje hjemme rettsmidler for neglene dine.

Se mer: Kokosolje Vs Olivenolje For Hud

Dekke til:

For å legge til en ny glans,

 • øk fuktigheten av neglene og fingrene dine, slikk fingertuppene i varm olivenolje i 15 til 20 minutter og tørk deretter hendene dine naturlig uten å tørke.
 • Sett deretter to hansker over hendene og la den stå over natten.
 • Gjør dette minst to ganger i uken for flotte resultater.

Bruk alltid rene hansker og vask de hanskene du har brukt morgenen etter, slik at ingen rester av olivenoljen forblir tilbake når du må bruke hanskene igjen. Hanskene er ment å falle i olivenoljen slik at fingrene blir fuktige over tid. Det er et godt middel for å stimulere neglene dine til å vokse hvis du har dette spesifikke problemet.

Bruk ikke-absorberende hansker om mulig, slik at en meget mindre mengde olivenolje gir hendene dine gjennom hele natten.

Se mer:  Castorolje for forstoppelse

Oljer som tea tree olje og olivenolje er kjent for å styrke neglene. Olivenolje for tånegler er også god måte å holde tå neglen frisk. Det kan raskt absorberes i huden din og vil løse de sprø neglene. De bidrar også til å gjenopprette fuktigheten og pakke den effektivt inn i neglene. Prøv dette ut i dag og se beste resultater i en måned.

Bildekilde: 1

Leave A Comment

7 + 1 =