Hvordan bruke olivenolje for håravfall? | Stiler på livet

Selv etter at hver og en av oss ønsker feilfri og sunt hår, blir det mest unødvendige på grunn av faktorer som forurensning, stress og usunn matvaner. Man må forstå at det må være viss mengde omsorg som må tas når det gjelder skinnende tykt og langt hår. Bortsett fra det, er det mange naturlige produkter som kan brukes på håret fra tid til annen for å få raskere resultater for sunt hår. Blant slike produkter er olivenolje en av de mest kjente væskene og med utallige fordeler knyttet til den.

For å vite mer om hvordan du kan bruke olivenolje til å kontrollere hårtap, vil denne listen hjelpe deg. Sjekk ut detaljene for å trekke fordelene av olivenolje for hår som andre misunner.

oliven oil for hair loss

Årsak til å velge Olivenolje for Hårtap:

Olivenolje skal være et enkelt produkt for hår som gir indre styrke og næring til håret. Det legger til omsorg som skalp trenger. Sammen med dette er produktet lett tilgjengelig i India og rimelig på lommen. Det er enkelt å bruke og ganske effektivt å gi resultater. Det er bundet til å gi deg resultatene for hår som du ønsker.

Se mer: Vitaminer For Hårtap

1. Fordeler i butikken:

Hvordan bruke olivenolje for håravfall? | Stiler på livet

2. Næring til hodebunn:

En av de største fordelene med olivenolje inkluderer næring av hodebunnen. Det hjelper med å få god helse for hodebunnen ved å gi antioksidanter til det. Dette beskytter håret og hårbunnen fra varme og fra styling også.

oliven-olje-i-håret-fall

3. Reduserer effekten av DTH:

DTH er et av hormonene som påvirker kroppen og øker håravfall. Det svekker folliklene og fører til brudd. Bruk av olivenolje kan bidra til å redusere effekten av DTH i hodebunnen og dermed kontrollere hårfall.

Se mer: Løk Juice For Hårtap

4. Forbedrer blodsirkulasjonen:

En hodebunnsmassasje fra olivenolje forbedrer blodstrømmen til hodebunnen og styrker folliklene for hårvekst.

5. forhold hår:

En god naturlig balsam, dette er en av de største fordelene med væsken der hårpleie er opptatt.

6. Desinfeksjonsegenskaper:

Den anti bakterielle og anti sopp kvaliteter hjelper i å holde hodebunnen fri for bakterier og dermed holde den unna problemer av infeksjoner og flass.

Måter å bruke olivenolje for håravfall:

hår-fall-kontroll-ved hjelp-olivenolje

1. Varm oljebehandling:

Varm litt olivenolje ved å sette en liten bolle med denne væsken i en stor bolle med varmt vann i en stund. Denne varme oljen skal masseres på hodebunnen og strengene forsiktig. La det være i minst 2 timer før du vasker det av. Det vil gi håret skinnende og mykt.

Olivenolje kan også blandes med litt ricinusolje for maksimal fordel. Pass på at du bretter håret enten med en dusjhett eller foretrukket fra et varmtvann gjennomvåt håndkle.

Se mer: Slik bruker du Aloe Vera For Hårtap

2. Har olivenolje:

Inkluder olivenolje i oppvasken for å få maksimal fordel for kroppen, samt hud og hår. Den er fylt med næringsstoffer og antioksidanter som kan hjelpe til med utfallene du vil ha. En teskje olivenolje hver dag vil fungere underverk.

3. Olivenolje med Tea Tree Oil:

Bland litt olivenolje med noen dråper tea tree olje og bland det godt. Dette bør lagres i en lufttett krukke for fremtidig bruk. Masser håret med denne blandingen hver gang du vil kondisjonere håret. En liten varm væske vil være til nytte for hodebunnen mer.

4. Inkluder i hår masker:

Olivenolje kan inkluderes i mengden 1-2 teskjeer i noen av de hjemmelagde hårmaskene du planlegger å forberede. Dette vil hjelpe deg med å trekke fordelen på den perfekte måten.

Leave A Comment

7 + 2 =