Hvordan bruke Mint Leaves Face Pack for fet og kviser hud? | Stiler på livet

Mynt er den vanligste ingrediensen i de fleste ansiktspakker, urte ansiktsvask, sjampo og jevne balsam. Mintblader for ansiktsglød er et godt alternativ, da det har fantastiske terapeutiske egenskaper. Det kan være en veldig god healer av myggbitt, akne, hudormer, solbrun og tørr hud. Den har også en utmerket kjøleeffekt.

Ting du trenger:

Mintblader, kjent som Pudina, gjør underverk når de brukes alene. De kan også blandes med rosevann som behandling for akne. Mint forlater juice med havregryn er en utmerket skrubbe og exfoliates veldig bra. For å lage en mynte ansiktspakke for kviser, legg til Mint juice til multanimitti og tomatjuice da det reduserer en kvise og akne merker.

Fremgangsmåte for fremstilling:

Du kan bare male noen blad av mynte og klemme ut saften og bruke på ansiktet ditt og bland deretter Mint juice med en spiseskje havregryn. Hvis du vil ha en pakke for akne og kviser, bland mintjuice med en spiseskje multanimitti og tomatjuice.

Applikasjon:

Påfør mintjuice eller pakker som gitt ovenfor regelmessig om natten. Dette vil fjerne alt smuss og la et rent og klart ansikt.

Hvordan lage og bruke Mint Face Pack:

Følgende ansiktspakker er foreslått som er enkle å lage og ingrediensene er alle lett tilgjengelige hjemme. Derfor tar det ikke mye tid, og du trenger ikke å ta avtaler i salongen og bruke ublu for å få et klart og rent ansikt.

1. Basic Mint Face Pack:

De Basic Mint Face Pack

Ting du trenger:

For den grunnleggende Mint-ansiktsmasken trenger du ½ kopp terninger med agurk, ferskvann og ¼ kopp finkornet mynteblader.

Fremgangsmåte for fremstilling:

Etter vasking av agurk kutt den i stykker og bland dem godt i en mikser. Stram det godt gjennom silen, kast saften og bruk bare den faste delen. Ta en panne med litt ferskvann. Legg agurkens faste deler og varm det over sakte brann. Tilsett hakkede mynteblader og fortsett å røre. Fjern fra gassbrenneren og la den avkjøles.

Applikasjon:

Påfør på avkjølt blanding over ansiktet og nakken. Masser forsiktig med fingertuppene mens du sprer blandingen over ansiktet og nakken. Ikke bruk nær øynene. La masken stå i ca 15-20 minutter. Vask av med kaldt vann og tørk opp med et mykt rent håndkle.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne ansiktsmasken kan brukes en gang i uken for å rydde ansiktet mot smuss som er dypt i porene. Det tørker også opp akne og lindrer arrene.

Hvorfor dette virker / fordeler:

Mynt er en svært effektiv anti-akne substans. Den har vitamin A som hjelper til med å kontrollere overdreven oljeproduksjon av kjertlene under huden som er hovedårsaken til akne.

2. Fuller Jord, Yoghurt og Mynt:

Fullers Earth, Yogurt and Mint

Fuller jord eller multanimitti, yoghurt og mynte når blandet sammen som vil bli en veldig god mint ansiktsmaske for akne problemer.

Ting du trenger:

Ingredienser til denne ansiktsmasken er - 1 spiseskje Fuller's Earth (kjent som multanimitti), jeg teskje myntepulver eller knuste mynteblader og 1 spiseskje unflavoured yoghurt.

Fremgangsmåte for fremstilling:

I en bolle bland godt Fuller's Earth, Mint leaves og Yoghurt. La det suge godt i ca 30 minutter. Bland deretter det grundig til du får en fin myk pasta.

Applikasjon:

Spred mintpastaen for ansikt og nakke, og hold tydelig området rundt øyet. Masser forsiktig med fingertuppene mens du sprer pastaen. La limen på og slappe av i ca 15-20 minutter. Vask den av med lunkent vann. Splash litt kaldt vann etter det. Til slutt klapp tørk med håndkle eller papir.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Bruk denne mint-ansiktspakken for rettferdighet to ganger i uken i en måned eller bruk til ansiktet ditt blir klart av alle blemmer og arr. Da kan du bruke den en gang i uken.

Hvorfor dette virker / fordeler:

Mint god behandler hudsykdommer som akne, kviser. Dette er veldig god mint ansiktspakke for fet hud.

Se mer: Tulsi Leaves For Face

3. Tulsi, Neem og Mint Face Pack:

Tulsi, Neem and Mint Face Pack

Folk med alvorlig akne trenger ikke bekymre seg nå. Ansiktspakken med tulsi, neem og mynte er som en kraftig og sterk kur for alvorlig akne.

Ting du trenger:

Ingrediensene er svært ofte funnet i hver husstand - tulsi blader, mynteblader og neem blader.

Fremgangsmåte for fremstilling:

Bland godt tulsi, mynte og neem igjen ved hjelp av mørtel og pestle. Gjør det til en jevn lim. Legg til en spiseskje ostemasse i denne blandingen og bland godt.

Applikasjon:

Påfør pastaen i ansiktet ditt og la det stå på i omtrent en halv time. Vask av med kaldt vann.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne pakken kan brukes ofte, kanskje daglig, i begynnelsen, for å fjerne den alvorlige akne, deretter etterfulgt av en gang i uken for å forhindre dem i å vises igjen.

Hvorfor dette virker / fordeler:

Neem Leaves har fantastiske antibakterielle egenskaper og helbreder infeksjoner, brannsår eller noen hudproblemer veldig raskt. Det ødelegger faktisk bakteriene som er årsaken til infeksjonene. Holy Basil eller Tulsi Leaves bidrar til å kurere hudsykdommer - internt og eksternt.

4. Mint Face Pack for tørr hud:

Mint Face Pack for Dry Skin

Dette er virkelig utrolig mint ansiktspakke for tørr hud. Dette gjør også en utmerket potion for å redusere mørke sirkler under øynene.

Ting du trenger:

Ingrediensene i denne pudina ansiktsmasken er mynteblader, yoghurt og kjernemelk - lett tilgjengelig i hvert hus.

Fremgangsmåte for fremstilling:

Bland godt 1 spiseskje kjernemelk, 1 ss yoghurt og et par mynteblader i en fin pasta.

Applikasjon:

Påfør myteblader ansiktsmaske jevnt over hele ansiktet og nakken. Denne pastaen kan også påføres under øynene, for å redusere mørke sirkler. Hold den på og slapp av i 15-20 minutter. Skyll deretter av med vanlig vann.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne ansiktspakken kan brukes daglig før du går til sengs. Det fjerner tørrheten og forlater huden myk og glatt.

Hvorfor dette virker / fordeler:

Både yoghurt og kjernemelk arbeid er gode fuktighetskrem som hjelper til med å gjøre den tørre huden jevn og silkeaktig.

Se mer: Herbal Face Pack For Fairness

5. Mint Leaves & Rose Water:

Mint Leaves & Rose Water

Mintblader er effektive i å fjerne flekker - årsaken er at det inneholder salisylsyre. Derfor er det funnet til stede i mange ansiktsvask og kremer.

Ting du trenger:

Du trenger bare renminneblader og Rose Water.

Fremgangsmåte for fremstilling:

Grind mynteblader og et par dråper rosevann til en myk pasta.

Applikasjon:

Påfør hele ansiktet, masser forsiktig i en sirkelbevegelse. Oppbevar det i omtrent ti minutter og vask av med vanlig vann. Du kan også legge den over natten for best resultat.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne pakken kan brukes daglig før du går til sengs. Du kan forlate det for en stund eller til og med over natten som for din bekvemmelighet.

Hvorfor dette virker / fordeler:

Mint er nyttig for å redusere blemishes samt arr forårsaket av akne og kviser. Rose vann er også en naturlig astringent som reduserer akne. Det forlater huden fuktet og hydrert.

Mintblader er lastet med mange fordeler som bidrar til å redusere alvorlig akne, kviser. De er også veldig nyttige i kjøling og hydrering av huden. De bidrar til å redusere solbrenthet. Enkel hjemmelaget urtmynte ansiktsmaske vil holde huden frisk og flekkfri.

Se mer: Hjemmelaget Face Packs And Masks

Leave A Comment

2 + 5 =