Hvordan bruke ingefær for kaldt? | Stiler på livet

Kaldrester gjennom hele året, det er en slik sykdom som finner enkle mål. En av de vanligste årsakene til å bli forkjølet, er ikke å vaske hendene ofte før og etter å ha spist mat. Kald ikke bare irriterer deg gjennom dagen, men er også en grunn til hodepine og pusteproblemer. Alle går for et legemiddel hvis det blir mer alvorlig, men i stedet for det når du kan få en enklere, mer effektiv og hjemmelaget måte å herde kulden din, må du gå for den og bruke den som inntak av medisin vil komme med sin egen side effekter mens å gjøre et hjem rette er alltid et bedre alternativ.

ingefær for cold

En slik måte å finne en lettelse fra forkjølelse, er å bruke ingefær, ja Fra fortid mange århundrer har ingefær blitt brukt til å kurere mange helseproblemer, men i løpet av de siste årene var ingefær nesten like dyr som pepper. Kineserne har brukt ingefær i mer enn 2500 år for å bekjempe forkjølelse, da den inneholder mye energi; det gir varme til lungene og tynner slimet.

Ingefær er også sagt å inneholde tolv antivirale stoffer! Som gjør det mer spesielt, Ginger behandler og helbreder alle symptomene som er forbundet med forkjølelse som sår hals, betennelse i slimhinner, hoste etc. I tillegg lindrer det også smerter i brystet og har en beroligende effekt.

Se mer: Honning For Hoste Og Kald

Ginger behandlinger er bra for kaldt:

1. Det finnes ulike måter som du kan innta ingefær for å kurere kaldt, fordi å spise det rå er nesten umulig, den smaken er veldig dårlig!

2. Mens du tar damp med varmt vann i stedet for å ha dampen med vann alene eller tar det med medisin, anbefales det å ta dampen med ingefær, du må bare gradere det og stryke i vannet, kok nå vannet og ta dette beroligende damp. Varmtvannsdamp inneholdende ingefær reduserer hevelse i bihulene ved forkjølelse. For å virkelig "svette ut" en forkjølelse, legg til en klype cayenne pepper til teen, og din kulde vil bli kurert for sikker.

3. En annen eksotisk tips for å håndtere forkjølelse ved hjelp av ingefær er: Bland en kaffeske med cayennepepper med en kaffeske med bakken ingefær, og dryss dette i sokkene, og gå så mye som mulig. Dine føtter blir super varme og du vil svette ut giftstoffer dine gjennom svette! Dette er virkelig et godt middel som fortalt av gamle mennesker at vi blir kalde gjennom føttene våre.

4.  Den som lider av astma, anbefales å bruke en ingefærtinktur.

5. Du kan også ta et dampbad. For dette, når du tar et varmt bad, må du legge til fem ingefærskiver til varmtvannet. Den livlige duften av ingefær som ble sluppet av dampen, vil hjelpe deg med å åpne nesepassene umiddelbart. Etter å ha tatt det varme vannet, ligger ingefærbadet nede for å hvile, blir pakket inn i et deilig håndkle, vil du legge merke til at du nå begynner å svette. Etter en halv time i badet ditt, kan du igjen ta en lunken dusj og drikke en kopp ingefærte. Du vil føle deg gjenfødt, og forkjølingen vil være like god som borte.

6. Ginger tabletter er også en av de beste måtene å stoppe din løpende nese. Du kan ta disse tabletter fra noen ayurvediske eller medisinske butikker. Disse tabletter inneholder en god og naturlig mengde ingefær som raskt gir varme til nes og brystet ditt.

Se mer: Hvitløk kalde rettsmidler

Forbered Ginger Tea For Cold:

Gingerte kan bli funnet i enhver god butikk i nærheten av huset ditt, eller du kan forberede det selv bare ved å følge noen få skritt!

 1.  Grate 50g ingefær og legg den i vann
 2.  Hold dette vannet med revet ingefær til å koke. La dette vannet koke i ca 10 minutter med ingefær.
 3.  Legg til melk, sukker og teblad (samme mengde som du heller for en vanlig kopp te)
 4.  Nok en gang satte det å koke, forbruker varmt!

Ginger Juice For Cold:

Noen gang har du brukt ingefærjuice til kaldt? I dag, både kald og influensasongen slår deg for en løkke. Den klassiske overbelastning, hoste pluss rennende nese og vondt som kommer av en kaldhet kan føre til at du føler deg rått i noen dager; men det er enkelt enkelt vanlig kjøkkenrediens som kan hjelpe deg med å føle deg bedre rask er ingefærjuice.

Husk at kulde er forårsaket av den kule naturen til både kapha og vata, den beste måten å ta vare på, er å utnytte ingefærens oppvarmingsegenskaper. Ingefær er overlegen for lungene, fordøyelsen i tillegg sirkulasjon dermed det er ideelt for å behandle kulde.

Egenskaper av Ginger juice: antiviral, hjelpemidler fordøyelse, anti-inflammatorisk effektuelt ved siden av menneskelig respiratorisk syncytial virus.

Betydningen av Ginger Juice for Cold:

 •  Det hjelper å inspirere svette som renser systemet og reduserer kroppstemperaturen.
 •  Ingefær er en naturlig antiviral som bidrar til å kjempe ved siden av sykdommen pluss bakterier som forårsaker kaldt pluss dets tegn.
 •  Det er en naturlig smerte sammen med feberreduksjonen dessuten også et mildt beroligende middel som hjelper til å ta vare på kulde og gjør at du føler deg rolig fra kulde med sine symptomer.
 •  Det virker som hosteundertrykkende. Det fungerer dessuten som et antihistamin så vel som decongestant som bidrar til å lindre kulde og dets symptomer.
 •  Den inneholder antiseptiske pluss anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å øke immunforsvaret og stoppe kaldt med sine symptomer.
 •  Det inkluderer kjemikalier som kalles sesquiterpener som spesielt brukes til målrhinovirus (den vanligste familien av kalde virus)
 •  Det er veldig vellykket mot humant respiratorisk syncytisk virus.

Beste måter å bruke Ginger Juice for Cold:

1. Gingerjuice med Cayenne:

 •  Cayenne lindrer smerter i sår halsen, og også slanke slimet for å redusere overbelastning. Det virker også som all-round immunforsvar booster.
 •  Få en klype cayenne og sett dette inn i blandingen tidligere enn stepping.
 •  Du kan også bruke det i tillegg alene eller i blandingen av kanel.
 •  Ellers kan du sette inn et par dråper Tabasco eller ellers het paprika saus senere enn stepping og bare tidligere enn å drikke blandingen.

2. Gingerjuice i kanelte:

 •  Ta en pott pluss fylle med 1 pint kaldt vann, inkludere en kanel quill pluss 1 tommers rist fersk ingefær for å trekke ut juice.
 •  Kok og kok deretter i 5-10 minutter. Stamme pluss servering.
 •  Dette må være tilstrekkelig for at 3 av 4 kopper skal være full hele dagen.
 •  Honning kan blandes til smak når teen har kjølt til drikkingstemperatur.

3. Ginger juice Steam puste:

 •  Sett et par dråper ingefær olje eller juice pluss eukalyptusolje til en bolle med varmt vann. Bøy over bollen og pust inn. Hvis du vikler hodet ditt, vil også bollen med et håndkle fånga dampen i ansiktet ditt, og dette vil fungere overlegen.
 •  For en ren dampinhalasjon som ikke involverer å kjøpe nødvendige oljer: Legg 1 spiseskje fersk revet ingefær til en gryte med kokende vann, koke i noen minutter, fjern deretter fra varmen og innånd.
 •  Hvis du inneholder et eukalyptustre i nærheten, kan du pluss noen blader til vannet som det koke også.

4. ingefær juice bad:

 •  Bland en spiseskje av jordet (pulverisert) ingefær for å ta av juiceen med 1-2 kopper Epsom salter under varmt rennende vann pluss kjør deg selv en varm kald lettelse, muskelberoligende bad.

5. Honning og ingefær kald sirup:

 •  Denne enkle hjemmehjelpen kan tilberedes om et minutt og er veldig avslappet mot hoste pluss forkjølelse.
 •  Tilsett ingefær til kokende vann og kombinere honning eller sitron du kan drikke for å redusere kulde.
 •  Hold deg varm og drikk varm drikke hele dagen, og unngå kald mat, spesielt meieri for en rask gjenopplevelse.

Bildekilde: Shutterstock

Se mer: Er ingefær bra for hoste

Leave A Comment

− 1 = 5