Hvordan bruke honning for kaldt? | Stiler på livet

Å ha forkjølelse er den mest irriterende sykdommen man kan ha, alle prøver å forhindre det, og hvis man allerede går gjennom det, prøver han å komme seg over med det så snart som mulig. Det er åpenbart at hver gang for en vanlig kaldt å ta medisin ikke er tilrådelig i en grad, forsøker folk flest å la det kurere med tiden, og noen prøver å ta hjem rettsmidler eller begynner å unngå kjølt eller surt smak. Artikkelen handler om hvordan honning kan kurere eller forhindre forkjøling, da det er et hjemmemedisin, så det er en billig og også den mest effektive måten å kurere kaldet så tidlig som mulig. Honning er en naturlig hostemedisin Honning har blitt brukt i århundrer for å berolige symptomene på øvre respiratoriske tilstander, som for eksempel hoste. Det er allerede vitenskapelig bevist at honning reduserer natthud og forbedrer søvn. Den foreslåtte dosen er bare to teskjeer honning ved sengetid.

Det finnes ulike måter du kan innta honning på, som å ha te eller varmt sitronvann blandet med honning, er en tidskrevd måte å berolige ondt i halsen.

Honning for cold

Se mer: Hvitløkssuppe Oppskrift for forkjølelse

Hjelper honning Kald?

Tradisjonelt har honning blitt kombinert med te eller vann for å hjelpe til med å gi avlastning fra kulde. Honning, alene er en god hostesuppressant. Mange studier i de siste årene har vist at rå honning bidrar til å undertrykke hoste og hjelpemidler i kaldt, spesielt hos barn. Dog kan honning kun gis til barn over 2 år.

Honning med kanel for forkjølelse:

Som kald årstid er på! Og influensa kommer til topp, det beste middelet for herding eller forebygging av kulde er en blanding av honning og kanel. Denne blandingen kalles ofte en kur mot forkjølelse. Det har blitt bevist at det har resultert i å redusere lengden av en kulde med minst 2 dager, og det reduserer også alvorlighetsgraden av symptomer.

Hvorfor å ha en blanding av honning og kanel for forkjølelse eller influensa

Som vi vet at honning har anti-bakterielle, anti-virale og anti-mikrobielle egenskaper i det, og også mange studier har vist at det er effektivt å bekjempe eksterne og interne infeksjoner. Mens hvis du sammenligner Kanel er også gunstig da den inneholder anti-inflammatoriske, anti-bakterielle og antioksidantegenskaper.

Derfor er honning og kanel kraftige immunforsterkere! Så da det ble tatt sammen, ville det komme ut med en god kraftig immunforsterker. Bruk denne løsningen for ikke bare å redusere alvorlighetsgraden av din kulde, men også hindre fremtidig forkjølelse eller andre virus.

Hva slags kjære er best?

Du kan finne honning lett i nærheten av noen av de super markeder på stedet. Å bruke en ren form for honning er den beste og er mer effektiv. Den vanlig tilgjengelige honningen i butikkene er ikke de rene. Av denne grunn er det best å bare bruke økologisk rå honning som ikke er pasteurisert. Rå honning inneholder de fleste næringsstoffene som gjør det mer effektivt å øke immunforsvaret og avværge virus. Den ideelle rå honning kaldt middel er rå honning blandet med noen naturlig ingrediens fra kjøkkenet ditt. Du kan også kjøpe honning på nettet!

Se mer: Ginger Juice For Hoste

Nedenfor er noen tips og triks som du kan bruke honning for å forhindre / kurere kaldt

Honning og Kanel Blanding:

ingredienser:

 • 1 ts rå honning
 • 1/4 ts kanel

Bruksanvisning:

Det er ikke en komplisert prosess bare:

 1. Bland honning og kanel.
 2. Ta det 2 ganger om dagen, i 3 dager så snart du føler forkjølelse eller influensa som kommer på.

Og det er gjort!

Honning og kanel te:

ingredienser:

 • 1 ts rå honning
 • 1/4 ts kanel
 • 1/2 ferskpresset sitron
 • 1 kopp vann

Bruksanvisning:

 1. Ta vann til en lettkoker, fjern fra varme og hell i et glass.
 2. Legg til honning, kanel, sitron og rør godt.
 3. Drikk te 2 ganger om dagen, i 3 dager eller til du ikke føler deg lett ved forkjølelsen.

En annen enkel måte å ta blandingen på er å spre den på et stykke brød som en syltetøy.

Advarsel: honning anbefales ikke til babyer under 1 år.

Se mer:  Ginger For Cold

100% økologisk honning merker:

Honning blir best konsumert i sin opprinnelige eller naturlige tilstand. I disse dager legges mange tilsetningsstoffer inn i honning og er ikke naturlig. Selv om syntetisk honning ikke eksisterer, er forbruker ren honning bedre. Økologisk honning refererer til naturlig honning som er behandlet minimalt og har ingen tilsatt konserveringsmidler.

Her er de 3 beste merkene av økologisk honning:

Nature Nates 100% ren, rå og ufiltrert honning:

Hvordan bruke honning for kaldt? | Stiler på livet

En av Amazonas bestselgere, Nature Nates økologiske honning kommer direkte fra bikupan. Denne honningen blir ikke behandlet eller pasteurisert. Det finnes ingen tilsetningsstoffer som sukker eller mais sirup eller noe skjult konserveringsmiddel. Legg det til te eller juice eller maten din, du kan direkte forbruke denne honningen uten bekymringer.

Desert Creek Honey Raw Texas Honey:

Hvordan bruke honning for kaldt? | Stiler på livet

Desert Creek er et familieeid merke som har sine egne bikube. Denne rå honningen blir ikke oppvarmet, pasteurisert eller filtrert. Merket tar stolthet i sin høye næringsstoffer honning og diabetikere også hengi seg til denne kjærligheten, da den er lavglykemisk. Legg den til din peanutsmør sandwich eller bruk den som et spredning, denne rå honningen har en enestående melasse smak og er definitivt organisk.

Steens Raw Cold Presset Manuka Honey:

Hvordan bruke honning for kaldt? | Stiler på livet

Manuka honning er vanligvis høyt priset på grunn av sin høye kvalitet. Steens Raw Cold Pressed Manuka Honey er fra New Zealand. Denne økologiske honningen har en av de beste kildene til aminosyrer og B-vitaminer som hjelper til med bedre fordøyelse. Det er også kjent å forbedre respirasjonshelsen og økte energinivåer. Manuka honning har en naturlig smak og frisk aroma. Fortsett og drizzle denne rå honningen på ristet brød og nyt det gode godhet.

Bildekilde: 1

Leave A Comment

− 2 = 3