Hvordan bruke hibiscus for hårvekst? | Stiler på livet

Hibiscus er også sies å være "blomst av hårpleie". Delene av planten brukes på forskjellige måter for å forhindre hårproblemer som splittede ender, flass, tørrhet, sløvhet og hårskade. Det er også gunstig for å volumisere håret og forhindre for tidlig graying.

Fordeler og påfør Hibiscus for hår:

Det finnes ulike metoder der blomstene og bladene i hibiscusplanten kan brukes til å fremme hårvekst. Oljer, balsam, masker og sjampo kan gjøres hjemme i enkle prosesser for å gi håret fordelene ved hibiscusplanten. Siden det er en naturlig ingrediens, er det sikkert trygt for alle typer hår og gir gode resultater med vanlig bruk. Les videre for de forskjellige måtene planten kan ha for håret ditt.

Hibiskus for hårvekst er alltid en god ide å stole på. Hibiskusbladene og blomsten har blomstene selv som kan brukes raskt og enkelt. Blomsten er gunstig for håret ditt, og det kan indusere hårvekst på måter som de fleste naturlige rettsmidler ikke klarer. I utgangspunktet hvis tilfredsstillende resultater i slutten er det du leter etter, vil hibiscus arbeide underverk. Fra skallet flekker til rask aldring av hår, kan det reversere alle problemene som din keratin balsam ikke kan. Hvis du ikke finner blomsten selv, er det så mange hibiskusberikte pulver som vil fungere på dine problemer, like bra og fordelene med blomsten er mange. La oss komme inn på scenen og diskutere den ene etter den andre.

fordeler And Apply Hibiscus For Hair

Fordeler med hibiskusblomst for hår:

  • Blomsten er kjent for å få et bedre og sunt ute på kort tid. Dette skyldes at hibiscus kan skryte av sin høye sammensetning av vitamin C og aminosyrer. Blomstene er veldig lathery og kan dermed formuleres i sjampo uten mange problemer.
  • Planten blader og blomster er begge kjent for å forhindre at håret ditt vokser grå før du er i alder som vi snakker om for tidlig graying.
  • Hibiskus vil aldri føre til allergier siden det er bra for alle hudtyper.
  • Hvis dine røtter og tråder trenger styrking, kan du stole på hibiskus med det samme.
  • Det dype forholdet ditt hår gjør dem glattere på kort tid.

Se mer: Fordeler med kokosmelk for hår

Hibiskus For Hår:

Nedenfor har vi noen hårpakker som er svært nyttige for sunt hår og hårvekst.

1. Å lage hibiskusolje for hårvekst:

For oljen, slip 6-7 hibiscus blomster og like mange blad. I en liten dyp panne / beholder kokes ca 3/4 kopp av hvilken som helst olje av ditt valg (foretrukket olje er kokos). Når oljen er veldig varm, legg den malet blandingen til den, dekk med et lokk og legg av flammen. La oljen forbli dekket til den avkjøles. Påfør bruk varm / avkjølt olje i hodebunnen og dekk med et håndkle i en halv time, vask deretter med hibiscus sjampo eller mild sjampo. Oljen forynger hodebunnen og letter blodstrømmen, og hjelper dermed hårveksten.

Oljen kan lagres med hibiscusbladene og blomsterpastaen i en liten flaske til vanlig bruk. Pass på at du ikke lagrer mye av det; ellers mister oljen sin essens.

Se mer: Curry Leaves For Håravfall

2. Hibiscus Hair Masks For Hair:

  • Ta noen hibiskusblad og slip for å lage en fin pasta. Ikke bruk vann hvis ikke nødvendig. Bland pastaen i halv bolle usøtet ostemasse. Påfør jevnt på røttene av håret ditt og la det stå i en time. Skyll med varmt vann og bruk en mild sjampo. Dette styrker røttene, gjør håret sterkt og fremmer hårvekst.
  • Ta 2-3 ts amla pulver og legg til samme mengde slipt hibiscus løv lime til den. Bland grundig for å danne en jevn maske og påfør håret. Vask med lunkent vann etter en halv time. Det bidrar til å gjøre follikler sterke og øker hårveksten.

3. Hibiskus Leaves Shampoo:

Kross 10-12 blader av hibiskus. Bruk større blader i stedet for de mindre og legg til noen dråper av en hvilken som helst foretrukket olje til den. Bruk dette til å rense håret i stedet for noen sjampo. Det vil ikke bare rense hodebunnen, men også støtte hårveksten.

Alternativt kan du også lage sjampo ved hjelp av 10-12 petals av hibiscusblomst, 4-5 små hibiscusblad og 5-6 dråper olivenolje og grov pasta ved å male dem. La det stå i minst 15 minutter før du søker i hårbunnen som en sjampo. Pass på at du skyller grundig ut for å hindre at blader og blader sitter fast på håret.

Se mer: Folsyre fordeler for hår

4. Hibiscus Hår Conditioner:

For balsam, grind 7-8 hibiscus blomster med akkurat nok vann for å lage en tykk pasta. Siden det er ment for dyp kondisjonering, må du sørge for at håret ikke er helt vått, men hodebunnen er ren. Påfør pastaen i hodebunnen og la den gå i en time. Skyll grundig med varmt vann. Balsammen trenger dypt inn i hodebunnen og fremkaller døde follikler og forbedrer hårets vekst.

Disse metodene er enkle å prøve og ikke kjedelig også. Bare vær sikker på at den delen av anlegget du bruker er ren og det er ikke støv eller jord på den. Det er også viktig å vite at en gangs bruk ikke kan gi effektive resultater, så bruk formlene i minst 3 uker regelmessig for å kjenne forskjellen og følg fordelene.

5. Hibiscus og løk for hår:

Når du er ute etter hibiscusblomst for hår, la oss advare deg, det kan være vanskelig for deg å lete etter bivirkninger. Selv om blant de mange fordelene du finner, vil man kombinere graden av hibiscus blomster sammen med løk. Hva du trenger å gjøre for å begynne med denne er å ta en frisk løk og raskt skrelle huden av. La saften tørke litt og legg løkene i en kvern for å trekke ut papirmassen. Tørk dette av juice igjen. Du må nå legge til juice av hibiscusblomst som du enkelt kan få ved å male den. Bland de to i riktig proporsjon, og du gjør gjerning her. Påfør dette på håret ditt og la det tørke. Vask av med kaldt vann.

Hibis cus

6. ingefær og hibiskusblad:

Folk klager mye om håret deres, spesielt kvinner som vil gjøre noe med det, men ingen av produktene ute i markedet er ganske nyttige. Så, den neste naturlige løsningen vi har lagt ut for deg er ingefær. For å begynne med hårpakken her, trenger du en ingefærrot sammen med hibiscus også. Kryss og slip begge to for å pakke ut saftene og kombinere dem i en bolle. Pass på at andelen er jevn, siden selv den minste forskjellen kan la håret luke av ingefær hele dagen. Påfør denne løsningen nå, nær røttene mest. Pass på at roten ikke er uten tilsyn og du dekker hver streng. Hårpakken blir tett og strømmer nå rundt, så hvis du bruker denne pakken og la den tørke regelmessig; Det vil medføre rask gjenvekst av håret ditt med en gang.

7. Hibiskus og karryblad:

Legg kokosnøttolje til noen karrieblader, hibiscusblader og grind dem til en pasta. Masser pastaen nå for å skryte av et godt hårnæringsmiddel som er lett å lage. Snart nok vil du se resultater som vil få tykt hår tilbake!

Med disse DIY tipsene fra vår side håper vi at vi klarte å komme til deg om hårproblemer og hvordan hibiscus for hårbladene bidrar til å presse dem bort for godt.

Leave A Comment

+ 63 = 72