Hvordan bruke grønn te for hud? | Stiler på livet

Grønn te! Ja, hører du noen gang fordelene med grønn te for hud? Hvis ikke, kan denne artikkelen hjelpe deg. Drikk på den varme drikken med en gang, bringer visdom til ro til en spennende dag. Men vet du at det forbedrer skjønnheten din? Hvis du lider av hudinfeksjon, kan du prøve grønn te. Grønn te har mange antioksidanter som profiterer kroppen på mange måter, og kan fortsatt brukes til å ta vare på akne. Grønn te får bedre generelle helse samt hud og hår i århundrer. Belastet i antioksidanter pluss anti-aldring samt anti-inflammatorisk egenskap, er te en av de mest innflytelsesrike dagligvarebutikkerne som kan brukes lokalt.

grønn tea for skin

Slik bruker du grønn te for hud:

• Slik bruker du grønn te for øyne:

 • Kjøl et krus med grønn te i kjøleskapet.
 • Dyp 2 bomullskuler i den kule teen, pluss legg dem på dine blokkerte øyelokk.
 • Sett deg tilbake og hvil i 10-15 minutter.
 • Som et valg, kan du bytte bomullsballene til frysing, bruke teposer.

• Slik bruker du grønn te til toner:

 • Bratt 5 ss grønn te og 1 teskje mynteblader i en kopp kokende vann.
 • La infusjonsstativet stå i minst 10 minutter, etter den belastningen og la den avkjøles helt før det blir vannet i en glasskappe.
 • I øyeblikket kan du dessuten suge bomullsputer i denne konsollen eller helle den i en sprøyteflaske, hvorfra du spritz ansiktet 2-3 ganger om dagen.

• Slik bruker du grønn te til dampfasade:

 • Lag en grønn te damp ansiktsbehandling.
 • Kok litt vann og dekanter det deretter i en flott bolle.
 • Få en grønn tepose, klipp den åpen, pluss boble fyllingen i varmtvannet.
 • Få et håndkle og legg det over hodet ditt.
 • Etter det kurven over bollen, gjør at ansiktet ditt ikke er ekstremt nær vannet, men lukker tilstrekkelig til å avkjøle dampen.
 • Vent under bare 5 minutter.

• Slik bruker du grønn te for ansiktsmaske:

 • Først bland 3 spiseskjeer fylt fett yoghurt med 1 ss. av bakken grønne teblader.
 • Smør på ansiktet i 20 minutter, etter det vasker det godt.

• Slik bruker du grønn te til ansiktsskrubb:

Det utrydder smuss pluss urenheter fra porene dine.

 • Bland 1 ss tørrgrønne teeblader med tilstrekkelig honning til å lage en solid pasta.
 • Smør denne lim inn over ansiktet ditt og la det stå på huden i 10-15 minutter.
 • Deretter gni den av i sirkulære bevegelser med fingertuppene, skyll bort overskuddet med varmt vann.

Fordeler med grønn te for hud:

Nedenfor hadde vi gitt forskjellige fordeler med grønn te for hud.

1. Lesse Puffy Eyes Plus Mørke underjordiske sirkler:

Koffeinen som er tilstede i grønn te, har fordeler for å krympe blodkarene under huden og utrydde mørket om øyet. Grønn te inneholder vitamin K som er en bekreftet ingrediens i kampen ved siden av mørke sirkler pluss puffete øyne.

2. Hjelper med tynn hud:

Relatert til "farging" hår, rasping kroppen din med en svamp fuktet i svart te ellers nedsenke deg i et badekar fylt av det vil forbedre garvet hud. Det bidrar til å hindre at frie radikaler bosetter seg mellom hudcellene, som sier at de avviser det sunne forsvarssystemet i huden, og forårsaker derfor skumring på huden.

3. Gratis stinkende føtter lukt:

I stedet skal du strikke av skoene og sokkene og suge føttene i en kul løsning laget av kokt te. Tannsyre i te er både antibakteriell og antisvamp, slik at den stopper føttene mot svette og lukter funky.

4. Forhindrer hudkreft:

Polyfenoler i nærvær i grønn te reduserer forstørrelsen av to-protein-vaskulær endotelvækstfaktor (VEGF) pluss Hepatocyt-vekstfaktoren (HGF), som gjenkjennes for å støtte tumorcellevekst. Grønn te bidrar til å blokkere kreftfremmende forsøk på kreftfremkallende stoffer med ultrafiolett lys. Det er dessuten anerkjent å helbrede den prekreftige, skumle keratosen som er en hudproblem som oppstår på grunn av meningsløs pluss kronisk erfaring til solen. Det hjelper derfor å behandle ikke bare små hudproblemer, men også i å holde den motstandsdyktig mot alvorlige skader som hudtumor.

5. Toner pluss fuktighetstørker tørr hud:

Splash kule grønn te på ansiktet ditt ellers ved en bomullsboble dobbelt om dagen for å forlenge urenhet, minimer store porer pluss få sterk glød. Bruk det som et alternativ til toneren din på vanlig måte. Bare stiv nybrygget grønn te for dette punktet. Ta iskubben og pluss mykt på huden din. Det gir deg en forfriskende følelse i tillegg til å vinne huden din.

6. Stopp aldring:

Oligomere proanthocyanidiner er en av de nesten alle innflytelsesrike antioksidanter som skaper i naturen, og de høye nivåene av de tilsvarende er tilstede i grønn te. Denne fantastiske naturlige bestanddelen er også ansvarlig for cellenes restaureringsmetode. De eldre keratinocyttcellene blir rent energisk via polyphenol-blandingen i grønt lag som igjen produserer DNA og stopper for tidlig aldring av cellene.

7. Avlaste solbrenthet:

Kaldpresser laget av teposer kan lindre smerte og redusere rødhet. Tallrike vitenskapelige studier har bekreftet grønn te evne til å motvirke skadene som er gjort ved kontakt med UV-stråler. Grønn te fungerer som en naturlig solkrem ved siden av kontakt med UV-stråler. Dette er en effekt av høy oppmerksomhet av tannsyre; polyfenoler pluss teobromin, alt dette lindrer betennelse i tillegg løst solbeskadiget hud.

8. Kalmer huden etter barbering:

Usikkert bena er kløende pluss rød etter barbering, forsøk å trykke på en kul svart tepose på lemmer. Tanninerne innsats for å gi øyeblikkelig lindring fra barbermaskinen brenner.

Se mer:  Hvilken frukt er bra for tørr hud

9. Beroligende Grønn Te Bad Soak:

Det beroliger kroppen pluss rydder sinnet, og bygger det ideelt for en rytme før sengetid. Det er grunnlag grønn te fremstår som et nøkkelmerke i så mange parfymer. Lukten har helbredende verdier som gjør stemningen til balanse, fred og indre fred.

10. Cures Akne og kviser:

I tilfeller av acnes pluss pimples, kommer grønn te med stor hjelp, da antibakteriell substans i den, anerkjent som katekiner, reduserer over motivasjon av hudhormonene. Ytterligere er det generelle utseendet på huden også forbedret sammen med hudtone så snart grønn te er brukt som en slurk ellers som en maske.

11. Skinn ditt kjedelige hår:

Bruk grønn te for god hårkvalitet. Mens du bor i det forurensede miljøet, blir håret ødelagt veldig ofte. For det meste på grunn av støv blir det veldig grovt. Således bruker du grønn te du kan fjerne dullness helt. Trinnene er veldig enkle, derfor kan du gjøre det hjemme. Påfør det på hår og hold det i femten minutter. Neste vaske det og ha en skinnende effekt.

12. Bruk etter Myggbitt:

Myggbiter forlater ofte flekker på huden. Det er veldig irriterende spesielt om sommeren. Fordelene med grønn te for hud er mange, og det er derfor viktig. Så bruk teposer på den bitte regionen. Det forsvinne stedet innen et minutt eller to. Du kan holde huden fri for kløe som generelt skjer etter myggbitt.

13. For Foryngende Hud:

Din hud begynner å falme når tiden går. Dette er slik fordi det lider av riktig ernæring. Således for foryngelse bruker huden din grønn te. Produktet bærer anti oksidanter som behandler deedcellen og gjør huden lysende. Det er veldig sant at bruk av grønn te for hud i gunstig. For å nyte et vakkert utseende, bruk produktet på fruktbar måte. Det er mye kraftig for hudproblemer fra det du ofte lider av.

14. Forbedre fargen på håret ditt:

Kvinner elsker å farge håret. Mange farger av forskjellige merker er tilgjengelige i markedet. Men det har blitt en trend i dag. Har du tenkt på å bruke teposer for å fargelegge hår? Sammenlign med dine kjemiske farger, det er mye verdig å bruke. Det er et godt alternativ til slike produkter. Dermed spare penger og bruk sunne produkter.

15. Forbedre hudkomplekset ditt:

Grønn te er en av de beste urteprodukter for hud. Hvis den er riktig brukt, forbedrer den absolutt huden. De som har mørk hud, kan bruke den uten å nøle. Grønn tepper vanligvis ut giftet til huden. Men sørg for at den brukes i en god periode for raskere resultat. Legg litt honning og sitronsaft og lag en effektiv pakke.

Se mer:  Er honning bra for hud

16. Rynker:

Grønn te øker hudens elastisitet som bidrar til å unngå rynker i ansiktet. Alle lider av dette problemet, og så er det viktig. Det har blitt sett at grønn te for hudglød er bedre enn kjemiske kremer. Rynkfrie kremer tar en god stund. Mens produktene tar svært liten tid for å redusere linjene fra ansiktet. Derfor er rynke ikke mer hodepine.

17. Grønn te for glødende hud:

Alle ønsker å ha en glamorøs hud. Selv om produktene er der for det formål, er det bedre å bruke urte som grønn te. Videre vil det gi deg en naturlig rettferdighet i stedet for kunstig en. Lag en pakke grønn te med gurkemeie og bruk den mild en gang om dagen. Hold blandingen i ansiktet i femten minutter og skyll med vann. Dette er en av de beste fordelene med grønn te for hud.

18. Effektiv for å redusere porestørrelse:

Store porer er svært vanlig problem som urenheter fyller stedet. Det er et stort problem for de som har fet hud. Du kan tenke på å bruke grønn te for å bli kvitt den. Hvis du tenker, er grønn te bra for huden, så er det helt slik. Etter å ha kokt det, blir det kaldt og bruk det til din hensikt.

19. For Face Scrub:

Skrubbing er alltid viktig for huden. Du må bruke skrubbe kremer regelmessig. Men en gang for en endring kan du prøve med grønn te. Lag en pakke med grønn te, sukker og vann. Etter blanding må blandingen sirkuleres og skrubbe den. Den har alle egenskapene som trengs for hudpleie.

Ingenting blir bedre enn den gunstige grønn teen for huden din. Prøv grønn te for glødende hud, og du vil elske effekten på deg. Disse fordelene med grønn te for hud og ansikt vil være en spilleskifter for deg.

Se mer:  Slik eksfolierer huden hjemme

Leave A Comment

41 + = 43