Hvordan bruke en silke saree pent? | Stiler på livet

Bruk av silkesare er den enkleste måten ut av den daglige kjedelige rutinen for bomullssarea. Det er ingenting over toppen, men gir et helt nytt nivå av stilig stemning rundt. Silke saree kan være vanskelig å gå rundt på grunn av sin glatte tekstur, men det er absolutt ingenting indiske kvinner ikke kan erobre. Alt flest antall kvinner i India har silke sarees.

Det er så mange stiler å ha på sareene, men i den sørlige indianske stilen er så vakker enn andre stiler. Kvinnenes skjønnhet fremstår basert på hvordan de bærer saree. Noen korte høyder og boblende damer vil se ut som slanke og høye hvis de bærer silke sari pent og riktig. Så iført silke saree er veldig viktig for kvinner.

hvordan to wear a silk saree

Hvis du ikke er virkelig klar over måter å forvandle silke sareen din fra å bli en kjedelig antrekk til et stilig etnisk antrekk, vil denne artikkelen vise deg hva du mangler. Den enkleste metoden å drapere rundt en silke saree og ikke gjøre narre av deg selv eller se ut som en bandaged mummy er under. Eier dagen ved å mestre hvordan du skal ha en silke saree og skille seg ut i mengden

Se mer: Slik bærer du bomullssarea

Trinn for trinn Prosess for å bruke en silke saree enkelt:

1. Bruk en petticoat, helst bomull. Unngå helt satin. Du vil ikke at saree og innskjørtet til begge skal gli bort og gå ut av hånden. Sjansene for garderobeskap er subtilt høy. Kommer til punktet, sørg for at petticoat du legger på er tett nok til å være gjemt, men ikke for løs. For å sjekke, sett inn to fingre gjennom rommet mellom navlen og petticoaten. Hvis det er for enkelt å skyve fingrene, stram petticoaten litt, hvis fingrene ikke går inn i det hele tatt, løsne deg, ellers er det godt å gå.

2. Sett på blusen din og fortsett til neste trinn.

3. Start med den slanke enden av sareen din og ta den inn fra senteret til du setter en hel sirkel og dekker helt i seterekluten. Nå, gjør noen plager som du holder de gjort fast. Tuck i puttene mot høyre side, rett under din navleknapp.

Se mer: Hvordan bruke bengalsk saree trinnvis

4. Hold prosessen på og ta sari-kanten til slutt når du er ferdig i petticoat.
Gjenta syklusen, og siden de fleste silkesearene har dekorative lommer, må du sørge for at når du klemmer deg inn i platene, vender hagen utover, og ikke trekker sareen for høyt oppover bakken, siden det gjør det mindre attraktivt for øyet . Hvis du planlegger å ha på deg hæler, må du sette dem på når du justerer lengden på sareen. Det er lettere å bruke silke sarees på den måten. Ingen ønsker å falle ansiktet ned til bakken når du har på seg en nydelig ser saree.

5. Ta tak i den innredede enden av sareen du har på deg - den heter "pallu" eller "aanchal" som du vet. Ta tak i pallu og legg den under dine høyre armer og ta den mot venstre skulder.

6. Plasser pallu pent og sørg for at stryking av silke saree ikke forstyrres. Plukk opp plottene på blusen din på venstre skulder og fortsett å fikse plakkene, så det er absolutt ingen plass for ufullkommenhet i utseendet ditt.

7. Det endelige trinnet er å dekke brystområdet og magen med de pinnede pyntene pent. Igjen, poenget med å sørge for her ville være å ta vare på den dekorative grensen. Grensen bør være synlig når du er ferdig med sareen. Så pinnen opp skal gjøres på en måte at det balanserer både dekselet og flaunting av designet som gjør deg slank og høy.

Se mer: Slik bærer Saree i Marathi stil

Det er like enkelt som dagen når du vet hvordan du skal håndtere din silke saree uten at det hele tiden trenger din oppmerksomhet. Du kan oppnå alt det ros uten det minste arbeid og i minimal tid.

Så neste gang du er invitert til et sted fint, ikke dekk på dine gamle jeans og topp. I stedet overrasker alle ved å sette på silke saree, og du vil være fornøyd med reaksjonen du mottar fra slutten!

Leave A Comment

− 1 = 1