Hvordan bruke Avocado Oil for Hair Growth? | Stiler på livet

Vil du ha lange og friske hår? Noen gang har du prøvd avokadoolje for hårvekst? Ja, avokado olje fordeler i veksten av håret ditt. I dag er det mange mennesker som lider av forskjellige hårproblemer og for å behandle dette bruker de mye penger på ulike produkter. Avocado olje passer alle hårformene og er mild på alle typer hud. Denne oljen er hovedsakelig nyttig for de av dere med tørr hodebunn eller grovt, tørt og skadet hår. Derfor, i dag i denne artikkelen diskuterer vi om avokadoolje for hårvekst.

Vokse Hair

Mange menneskers hår er tørt, skadet og svakt av dårlig ernæring, varmestyling, kjemiske behandlinger og miljøforurensning. Avokadoolje spiller en effektiv rolle for å gi næring og styrke hårstrenger, raffinere måten de stirrer på og holde dem fra skade. Avokadoolje er tatt ut av frukten av frukten og har en søt aroma. Denne oljen inneholder høye næringsrike egenskaper og har en hyggelig, nøtaktig aroma. Avokado oljestøtter for å stimulere hårvekst. Ren avokadoolje er gjennomtrengende; det er rett og slett engrossert av huden din.

Er avokadoolje bra for hår? Et rasende spørsmål som mange av dem som lider av hårproblemer har spurt. Avokado En all organisk kilde til mat og næringsstoffer til håret ditt er faktisk et godt valg for håret ditt, spesielt hvis det er tatt hensyn til forstyrrede hårvekstproblemer.

Avokado Oljeelementer:

For å starte med avokado, er den viktigste ingrediensen til den varme salsa definitivt mer enn bare en smak for smakløkene dine. Avokado olje er avgjørende for hår helse og vekst som ikke bare nærer, men også eliminerer visse hårproblemer.

Avokadoolje er hovedsakelig flott for naturlig hår. Det er fullt med næringsstoffer, essensielle fettsyrer, aminosyrer, samt vitamin A, B, D og E Vitamin B6 og B7 magnesium, kobber og protein. Avokadoer dekker en næringsrik type fett, kalt monoumettet fett. Det er enestående for massasje, dyp kondisjonering, raffinering av hårstyrke, støtte hår og økende glans. Avokado inneholder en næringsrik type fett, kalt monoumettet fett.

Som nevnt ovenfor skal vi nå bryte ned bestanddelene i denne oljen for å gi deg et kort oversikt over hvordan hvert næringsstoff som er tilstede i denne oljen, hjelper deg å bygge håret ditt perfekt.

E-vitamin:

Vitamin E for håret fungerer som en fantastisk healer som fjerner død hodebunn rundt hårsekkene og lar dem puste fri. Vitamin E tar også vare på tørrhet og holder dermed skumproblemer unna. Deretter gjør E-vitamin hårfibre fleksible, slik at håret vokser lengre uten å bryte eller splitte seg.

Amino Fettsyrer:

Fettsyrene deltar hovedsakelig i hårnæring hvor det skadede håret nå får rikelig med mat eller ernæring for å vokse sunt. Fettsyrer også glattere og fukte håret for å holde dem silkeaktig myke og smidige.

karotenoider:

Karotenoider er hårbyggende proteiner som legger kropp og volum til håret ditt slik at de blir sterkere og sunnere, noe som gir dem en solid base for at de skal vokse lenger.

Enkelumettet Fett og Vitaminer:

Bortsett fra disse er de andre viktige elementene i denne oljen tilstedeværelsen av de enumettede fettene og en cocktail av visse andre vitaminer som lager håret med en beskyttende skjede. Mens fettene nærmer og myker den grove manen, fremkaller vitaminene styrke og kropp til håret slik at det tåler vanskelige omgivelser uten å bryte.

avokado oil for hair

Denne oljen utfører også som humectants som det bidrar til å støtte hårveksten. Og ved å smøre avokadoolje i hodebunnen, kan du blokkere ultrafiolett fra sol som det har naturlige solkremegenskaper.

Se mer: Jojoba oljefordeler for hår

Metoder for å bruke avokadoolje for hårvekst:

Avokadoolje for hår kan brukes på flere måter. For de travle bierne kan de bare kjøpe kommersielle avokadooljer fra nærliggende narkotika- og kosmetiske butikker, og for de andre kan de stole på hjemmelagde triks som er nevnt nedenfor for å få feilfrie låser.

1. Hårmask:

 • Kok 1 spiseskje olivenolje, 1 egg hvit, halv spiseskje honning og 1 ss avokadoolje og rør det med visp.
 • Påfør blandingen i hodebunnen og la den stå i 10 minutter, og vask deretter håret med vann.

2. Hjemmelaget balsam:

 • Lag 1/2 glass øl og 1 ss avokado. Bland dem sammen med omrører eller uansett hvor du er hjemme, og lag den i en flaske.
 • Bruk denne hjemme-baserte balsam for hårvekst etter at du har sjampo håret ditt med sjampo.
 • La balsam i hårbunnen i omtrent fem minutter, så du kan vaske håret med dypt vann.

3. Sjampo:

 • Forbered halv teskje kokosnøttolje, 6 oz. av flytende Castile såpe og 1 teskje avokado olje.
 • Bland det godt ved å riste og rør det med visp. Påfør denne sjampoen ofte for å unnslippe hårfall og regrow hår sikkert.

Se mer: Argan olje for hårvekst

4. Massasje:

 • Bland en teskje olivenolje med en spiseskje avokadoolje og varme den. Smør blandingen i hodebunnen og masser forsiktig i ca. 15 minutter.
 • Det hjelper oljen absorbert godt og gjenoppretter blodsirkulasjonen.
 • Deretter tar du håndkleet i varmt vann og dekker hodet med det varme håndkleet og la det stå i 10 minutter og vask med sjampo.

Hurtig varm olje påfør:

 • Dette er spesielt for de tørrhårde skjønnhetene som må takle håret frizz og tangles veldig ofte. Bare varm avokadoolje i en bolle før sjampo og mens den avkjøler, kom over med sjampo og kondisjonering.
 • Deretter tørker håret ditt og flip det opp og ned, og masser nå den litt varme oljen til scalpsen din før håndkleet tørker det igjen. Avokadoolje for hårvekst kan dermed brukes til å opprettholde frizz og tangles mens håndkleet tørker vil sikre at oljen ikke vekter ditt blikk ned.

Se mer: Er peppermynteolje bra for hår

Avokado olje fordeler for hår vekst:

 • De næringsrike egenskapene til avokadoolje skyldes eksistensen av essensielle fettsyrer som hjelper håret ditt til å bli rehydrert og skaper håret silkeaktig og smidig. Således er denne oljen kjent for å gjenopprette kjedelig og dødt hår.
 • Fordeler med avokadoolje for hår begrenser ikke bare seg til å fjerne håret sløvhet, men sikrer også at håret revitaliseres og reenergizes. Mens en enkel glans ikke viser vitale tegn på sunt hår, vil revitalisert og energisk hår aldri veie ned slik at du kan leve et sunt volum mens silken manen skinner klart.
 • Tilstedeværelsen av lecitin i denne oljen skaper at den trenger inn i hver enkelt streng av håret og nærer kjernen i hårakselen. Når den er integrert med hårakselen, strammer denne oljen nå hårfibrene, og derved gjenfinner styrke i folliklene som gjør dem fleksible til endringer. På denne måten bidrar avokadoolje til hårstyrking og vekst.
 • Tilstedeværelsen av vitamin E i oljen utfører som en antioksidant og øker bevegelsen av blod i hårsekkene og hodebunnen. Antioksidanter er også en stabil kilde til detox der de fjerner giftstoffer og produktoppbygging fra hår og hodebunn og dermed renser hodebunnen fra dypt inne.
 • Denne kraftige, naturlige oljen har også hårkondisjoneringsegenskaper som kan korrigere ulike feil, som for eksempel tap av hår, hårrekning, tynning av hår og flass.

Så handler det om avokadoolje for hårvekst, og jeg håper du liker denne artikkelen og finner den nyttig og informativ!

I denne artikkelen har vi listet noen av de beste fordelene avokadoolje kan gi deg sammen med hvordan du bruker avokado for hår som vil hjelpe deg å holde håret langt og vakkert.

Leave A Comment

6 + 3 =