Hvordan bruke Aloe Vera i diabetes? | Stiler på livet

Det er ulike årsaker i disse dager at en person kan lide av hyperglykemi eller diabetes. Dette er en svært voksende bekymring for flere personer. Dette kan være dødelig, da dette fører til feil sukkerbalanse i blodet som kan føre til plutselige slag eller hjerteproblemer. Dette kan føre til andre helsemessige og fysiske problemer som tretthet eller overdreven svette. Dette kan også føre til feil blodsirkulasjon som kan føre til migrene og andre pusteproblemer. Dette er derfor en voksende bekymring for mange mennesker som lider av eller har blitt testet med denne sykdommen.

aloe vera for diabetes

Det er noen måter som en person kan holde dette under sjekk. Et godt fysisk treningsregime sies å være ganske nyttig, og dette kan kontrollere riktig sirkulasjon og en pasient forblir under kontrollen at sukkernivåene holder kontrollen. Dette kan inkludere vanlige rutiner for en lett trening som frihåndsøvelser og andre typer meditasjon eller yoga kan også være gunstig.

Det er andre former for strekk som kan hjelpe til med å kontrollere fysisk trening. Den andre enkle metoden er å inkludere effektiv frukt og vegetabilsk synd kostholdet og å ha en mindre glukose diett.

Folk anbefaler ofte kostholdssødhet som kosttilskudd og færre inntak av søte produkter. Frisk frukt og grønnsaker i et balansert kosthold er alltid viktig, og dette bør gjøres i riktige mengder, slik at kroppen får nok ernæring.

Se mer: Amla fordeler for diabetes

Forskning og studier har vist at Aloe Vera eller gelen når det brukes til konsum eller til og med ekstrakter, kan være nyttig for å kontrollere glukosen. Det ses at dette plantens ekstrakt inneholder effektene som gjør hyperglykemi til hypoglykemi, og dette virker bra for senking av sukkernivået og for pasienter med IDDM eller insulinavhengig mellitus.

Dette er også ganske bra og effektivt for NIDDM eller ikke-insulinavhengige diabetes mellitus-pasienter. Begge disse pasientene kan ha stor fordel med legehjelp og ved å spise økologisk juice av planten i naturlig form i 5 ml til ca 10 ml om dagen. Denne doseringen varierer tilsvarende. Dette kan økes til 15 ml i henhold til legenes anbefalinger. Dette bidrar til å redusere problemet. Dette bør imidlertid gjøres med råd fra legen. Forholdsregler bør vurderes på riktig måte.

Se mer: Hvordan øke vitamin B12

Andre poeng og forholdsregler ved bruk av Aloe Vera:

  • Det skal bemerkes at juice av Aloe Vera skal være organisk og ikke behandlet som det reduserer naturlige verdier. Det skal også tas hensyn til. Behandlingen av juice kan redusere fordelene som den kan gi når den er naturlig.
  • Smaken kan være bitter derfor det kan bare gjøres blanding av bare en dråpe honning. Dette burde ikke være mer.
  • Dette inneholder naturlige antioksidanter, og dette bidrar til å redusere alle former for betennelser, og det avgifter også kroppen. Dette kan være nyttig for normal pust, å bli kvitt hoste og kulde og andre små sår som kan være interne eller eksterne.
  • Denne plantens slimete er rik på en polysakharidfiber som kalles glucomannan. Dette er lett oppløselig og reduserer mengden glukoseinnhold.
  • Dette inneholder også antrakinoner og proteiner kalt lectin som kan binde glukosen sammen og hjelper til med riktig blodgass i kroppen.
  • Regelmessig forbruk kan føre til å senke sukkernivåene om lag 40% til 60% i omtrent et par måneder.
  • Dette er imidlertid rik på avføringsmiddel. Hvis det tas i feil doser, kan det føre til diaré og feilaktig tarm.

Se mer: Er Castor olje bra for øynene

Bildekilde: Shutterstock

Leave A Comment

8 + 2 =