Hvordan bli kvitt Split Ends naturlig hjemme?

Slitte tupper! Er du irritert med dine splitte ender? Kan ikke få den perfekte løsningen? Vet du at det er en standard på 1, 50.000 tråder på et menneskelig hode. Spaltede ender er effekten av hårfjerning på grunn av ekstrem varme, tørrhet og mekanisk stress.

Enkel Tips For Get Rid Of Split Ends

Årsaker til splittede ender:

  • Dusj håret ditt med hardt vann, ligner klor blandet vann i bassenger.
  • Krav på rutinemessig beskyttelse, som kutting og trimming.
  • Ekstrem utnyttelse av hår styling verktøy, ligner curlers plus forsterkere.
  • Ekstrem bruk av hår styling kosmetikk, som geler, spray og serum.
  • Kontakt av hår til sol, støv, varme og forurensning.
  • Blåsetørking kan sies å være en av hovedårsakene bak splitte ender. Den varme luften som kommer fra blåsørken, stjeler fuktigheten fra håret (den naturlige fuktigheten) og gjør den ganske tørr og det fører til massiv antall splittede ender.
  • Visse kommersielle sjampoer lover å være de beste i markedet, men de kommer også med noen skadelige kjemikalier som kan forårsake overdreven skade på håret og dermed føre til splitte ender. Derfor må du bli utdannet om disse tingene. Alle flasker kommer med listen over ingredienser som brukes til å lage produktet, og du må studere det. Siden, noen ganger en sjampo som ikke kan skade en person i alle fall, kan være veldig skadelig for håret ditt. Dette er en av de mest forsømte årsakene til splitte ender.
  • Overdriven børsting av håret kan føre til splitte ender, og dette er enda en av de mest forsømte eller ignorert fakta om hårskade. Noen ting om kamme håret må holdes i sinnet. Overdreven og streng kaming og børsting bør unngås. Gjør det forsiktig og aldri gjør det når håret er vått. Våt hår når det kjempes hardt nok, kan føre til splittede sluttproblemer.
  • Over vask av hår er en av mine årsaker bak forekomsten av splitte ender. Hvis du vasker håret ganske ofte (mer enn tillatt grense), er du mer sannsynlig å lide av hårproblemer som splittede ender. De vil ikke bare gå vekk hvis du ikke slutter å vaske håret så ofte.
  • Den siste men absolutt ikke minst grunnen bak splitte ender kan skyldes genetikk. Noen genetiske forhold kan hevdes å være ansvarlige for å forårsake splitte ender. For eksempel, hvis noen i familien din lider av splittede sluttproblemer og ignorert den og aldri tok ordentlig vare på håret hennes, så setter du deg på et godt sted for å lider av hårproblemer med sluttproblemer. Dette har blitt bevist og kan sies å være en av hovedårsakene bak splitte ender. Det er ganske sjeldent, men fortsatt et godt antall kvinner lider av splittede sluttproblemer, spesielt på grunn av denne grunnen. De genetiske forholdene gir i utgangspunktet mangel på hårvekst, og derfor er håret veldig tykt på noen punkter, mens det på andre punkter er normalt. Ujevn tekstur av håret er også en massiv problem i disse dager, og kvinner er ganske redd for det, og det skjer alt på grunn av genetikk. Så det er frustrerende at det er bokstavelig talt ingenting som kan gjøres om det, siden det er i dine gener.

Se mer:  Amla Powder Slå Grå Hår Svart

Største måter for å hindre splittede slutter:

Denne artikkelen er gitt under noen av de beste tipsene og hjemmemedisinene for hvordan du kan bli kvitt splitt ender naturlig hjemme effektivt uten bivirkninger.

hvordan to get rid of split ends fast

Enkle tips for å bli kvitt Split Ends:

1. Påfør lunkent vann for å vaske hår:

lunken Water for split ends control

Dette vil stoppe håret fra å miste fuktighet, pluss å holde det mykt i tillegg i perfekt stand. Dette er en forutgående forsiktighet for å forhindre splittede ender i hår. Komb håret ditt når det er helt tørt. Du kan stilere håret ditt i hvilken som helst modus. Husk at det våte håret er svakt pluss kamming, kan de lede til brudd pluss sprekker i dem. Derfor tørk håret ditt først i tillegg, og kamp det. Dette er en forutgående forsiktighet for å hindre splitte ender.

2. Velg riktig produkt:

Plukke ut The Right Product for split ends hair

Unngå å bruke billige shampoos pluss balsam for håret ditt. Disse produktene kan inneholde skadelige kjemikalier som kan skade hår og føre til splittelse i tillegg tap. Bruk gode hårbånd som er hårvennlige og avslappet for å ha på seg. Påfør også gode kammer med brede hull mellom tennene for styling av hår.

3. Bære svømmehett før du går i bassenget:

Bære Swimming Cap Before In Going The Pool

Du kan også løse problemet hvordan du kan kvitte seg med splitte ender ved å ha på deg svømmehett i svømmebassenget. Bassengvann inneholder klor som fører til misfarging pluss tørking av hår. Normal hårkontakt av dette vannet kan skape det grovt og veiledning til hårfall.

4. Tilstand Håret:

Betingelse The Hair to control split ends

Tilstand håret ditt 3 ganger i uken for å forbedre helsen sin, pluss å gjøre det sterkere pluss lenger. Smør en god merkevare balsam, sjampo og serum for å telle høykvalitets. Smør balsam til hår pluss la det gå litt tid. For øyeblikket rengjør det ved kaldt ellers lunkent vann. Dette vil bidra til å holde håret mykt pluss fuktet.

Se mer: Flakes On Scalp

5. Unngå rubbing håndkle til vått hår:

Gnir Towel To Wet Hair

Dette er en av de vanligste årsakene til splitte ender blant folk som har langt hår. For å unngå dette må enkelte bruke et håndkle for å bratte fuktigheten fra håret. Bare pakk håret ditt med et håndkle i 15-20 minutter. Rubbing håndkle energisk kan føre til splittelse av hår og i verste fall guide til hårtap.

6. Trimming kan hindre slit Ends:

trimming Can Prevent Slit Ends

Det er en av de beste måtene å kvitte seg med splitte ender. Det er direkte å kutte 1 tommers hår i en måned for å eliminere splittene i håret. Slip 1 tommers hår hver måned til du oppdager håret ditt til å være ideelt. Jo lenger du venter på å trimme, vil ekstra splittelser skje i håret ditt. Derfor er regelmessig trimning avgjørende for fjerning av splitte ender. For øyeblikket trenger du å følge ovennevnte sikkerhetsforanstaltninger for å få ideelt hår.

7. Unngå bruk av høye temperaturer for tørking av hår:

unngå High Temperatures Drying to prevent split ends

Varme temperaturer eliminerer fuktighet, bygger hårtørr og pluss fører til splitt i mellom. På sitt sted, senk hårføner temperaturen for å tørke opp håret ditt pluss å opprettholde det sunt og sterkt. Beskyttelse ved siden av solen er dessuten ekstremt viktig. Coat håret ditt med en lue ellers lue under solfylte ettermiddager.

Hjem Remedies å bli kvitt Split Ends:

Her er en liste over 11 effektive hjemmemedisiner for å fjerne splitte ender naturlig hjemme.

hvordan to get rid of split ends naturally

1. Dal eller annen sort linse pakke:

Svart Lentil pack for split ends

Få ½ kopp svart linse og knuse det for å få et glatt pulver. Inkluder en skje full av fenegreekfrø. Nå kombinere dette med en kopp yoghurt. Legg dette på håret i 2 timer og rengjør med en mild sjampo etterpå.

2. Kokosolje:

Kokosnøtt oil for split ends

Kokosolje er igjen en god oljebehandling for å kjempe med omtrent alle hårproblemer. Masser håret ditt med varm kokosnøttolje til glede splittede ender, dreariness, pluss hårfall.

3. Olivenolje:

Oliven Oil to control split ends

Gi håret et avslappende pluss vellykket spa med varm olivenolje. Gni håret rolig av olivenolje. Du kan dessuten holde det over natten ellers rengjør det etter en time.

4. Kamille te:

kamille Tea to control split ends

For å begrense splitte ender pluss frizzed hår, gi håret en vask av kamille te. Stepp litt kamille teposer i varmt vann. La det kjølig. Vask håret ditt med denne løsningen for å løsne håret fra splitte ender.

5. Eggmaske:

egg To Get Rid Of Split Ends

Kombiner opp eggeplomme i 3 ss olivenolje pluss 1 ss honning. Mørk masken mykt i håret ditt pluss frakk med dusjdrempe. Avslutt den i en halv time pluss skyll den med en mild sjampo.

6. Papaya Maske:

papaya to control split ends

Papaya er rik på proteiner som håret ditt ønsker å arrangere for å holde sin glans, fukt og vekst. Kryss 2 middels skiver av papaya med en gaffel ellers i en blender. Kombiner 2 ss yoghurt i den, Smør den til hodebunnen og håret. Coat håret ditt med en dusjdeksel for å låse fuktigheten. Avslutt den i 30 minutter, og skyll med sjampo.

7. kjære

Honning to control split ends

Honning er en stor behandling for splitte ender. Bland en skje full av honning pluss noen ostemasse. Gi en massasje til håret ditt ved denne blandingen, spesielt ved hårendene. La denne blandingen forbli på strenger i 20 minutter pluss vaske den ut etterpå. Denne blandingen vil ikke bare lindre deg fra splitte ender, men vil også tildele håret ditt med en nydelig glans.

8. Aloe Vera Gel:

Aloe vera gel to control split ends

Denne prosessen forklarer hvordan du kan forhindre splitte ender ved å bruke aloe vera gel. Det er et ekstremt godt naturlig produkt som er en anti-septisk i tillegg, det har antioksidant dessuten forskjellige ekstrakter som i stor utstrekning brukes til hårpleie. Ta ut gelen av aloe pluss Smør denne gelen til håret. La det hvile på håret i 20 minutter pluss deretter rengjør det med varmt vann. Gjør igjen denne prosedyren to ganger i uken, og du vil se at dine splitte ender blir redusert.

Se mer:  Flass Ayurvedisk behandling

9. Fish Oil Repair Mask:

fisk oil to control split ends

Kombinere noen kapsler med kokosnøttolje og lavendel i en kasserolle, og deretter varme opp blandingen på lav varme i ca. fem minutter. Tøm den inn i en stor bolle, vask dine splitte ender inn, og jobb blandingen opp håret ditt (unngår røttene dine). Fyll det opp i et håndkle ellers Saran vikle og la det på håret ditt i 40 minutter. Chase med en dobbelt sjampo for å redusere buildup og unngå limp string.

10. Øl:

Øl to control split ends

Ja! Du hørte det riktig. Bjørn kan være et stoppelement for å splitte ender. Øl kommer med all godhet av en balsam og dermed det forhold og nærer håret effektivt og kan sies å være ekstremt effektivt, når du skal ta det til hjelp for herding av splitte ender. Det gir en viss glans og glitrende konsistens til håret ditt som varer ganske lenge. Riktig skylling av håret med øl kan være en god og enkel måte å behandle splitte ender på. For visse kvinner kan det være den mest fordelaktige måten å kvitte seg med splittede ender. Derfor har mange hårpleie merker i disse dager kommet opp med så mange øl shampoo produkter.

11. Banan:

bananer to control split ends

Banan kan sies å være en av de mest effektive måtene å redusere splittene i håret. Hvordan vil du gjøre det? Vel, først må du helt knuse en moden banan og legge til en passende mengde melk, honning og et helt egg inn i det og bruk det som en hårmaske. Deretter vaskes det av. Det vil fukte håret og fylle med gode proporsjoner av protein også.

.

Leave A Comment

− 7 = 2