Hvordan bli kvitt rynker på hender? | Stiler på livet

Rynker! De er vanlige blant mange mennesker. Dine hender spiller en viktig rolle i din generelle skjønnhet, og det fungerer mye, så vel som sterkt utsatt for miljøforurensning, solstråler, røyking og alder som legger til å gjøre rynker. Det er mange hjemmelagde rettsmidler og kremer for å kvitte seg med rynker.

Et godt ansikt må være kommet; med attraktive hender og hvis du kan fjerne rynker fra hender, så er skjønnheten fullført. De fleste av folket gir ikke mye oppmerksomhet på sine hender, og dette er også en av grunnene til at rynker oppstår fra hender. Det er mange måter som du enkelt kan fjerne rynker fra ansikt og hender. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du fjerner rynker fra hender.

fjerne wrinkles from hands

Hvordan fjerne rynker fra hender:

Her er våre enkle tips for å fjerne rynker fra hender. Rettsmidler er ganske enkle å følge. Ta en titt.

1. Fuktighet regelmessig:

Unngå tørr hud og gjør huden myk og elastisk ved å smøre fuktighetskrem regelmessig, som igjen fjerner rynker. Ved å bruke fuktighetsgivende midler om natten, avlaster huden din og gir deg et godt preg på huden din, og opprettholder fine linjer samt rynke i sjakk.

 • Ta litt fuktighetskrem i rene, tørre hender.
 • Masser dem godt på fingrene og alle de områdene som har rynker.
 • La huden være god og la den stå over natten.

Følg denne hverdagen for å se de beste resultatene.

2. Petroleumjell:

Petroleumjelly er en sterk fuktighetskrem der ute. Dette beste hjemmet for rynkete hender vil sørge for at huden din ser yngre ut og vil bidra til å gjøre rynken mindre synlig. Det garanterer imidlertid ikke en total rynkefri hud.

 • Påfør petroleumjell på hendene og innhylle dem gjennom bomullshansker om natten.
 • Pass på at hendene dine er tørre og rene før de påføres.

3. Drikk masse vann:

Du må vite at dehydrering kan resultere i rynket, lurvede hender. Oppretthold kroppen din hydrert ved å drikke rikelig med vann. Vann er en magisk del som vil hjelpe til med vekttap også. Husk å ha minst to liter vann om dagen.

4. Retinol Cream:

Tørk på en retinol håndkrem hver natt. Dette er et derivat av antioxidanten vitamin A som kommer inn i hudcellene dine for å forbedre celleinntektene, og også gjenopprette kollagennivåer.

Se mer:  Hvordan bli kvitt rynker på pannen

5. Balansert kosthold:

Ta en balansert og næringsrik diett fordi det fordeler huden din å være ung og levende.

 1. Inkluder grønne grønnsaker, magre proteiner og frukt i matregime. Ta dem i salat eller ta en fin karri ut av dem.
 2. Matvarer som er rike på vitamin C, E og A er vanligvis foreslått å bli tatt. De har store mengder antioksidanter i dem som vil gjøre huden din ung.
 3. Inkluder tomater i kostholdet ditt.
 4. Frukt som blåbær, bringebær, avokado er også bra for å hjelpe deg med å oppnå en rynkefri hud.

6. Kjemisk peeling:

I denne prosessen foregår eliminering av det øverste og skadede belegg av huden som hjelper til i den nye hudformasjonen. Sjekk til din hudlege og snakk om ditt kjemiske peel-alternativ, mens de kan redusere håndrensene dine.

7. Øvelse:

Trene opp oppmuntring sirkulasjon, i tillegg sirkulasjon kunne redusere rynker. Så, utfør øvelser med jevne mellomrom.

8. Massasje:

Massere hendene dine spiller en effektiv rolle for å øke blodbevegelsen til huden som dekker dette vedlegget. Dette bidrar til å redusere forekomsten av rynker på hendene.

9. kjære

Sett honning på hendene som honning innebærer mange antioksidanter som er svært nyttig å fjerne tørre rynke hender. Det forhindrer også ankomst av nye rynker.

Se mer:  Hvordan redusere rynker

10. Olje Cure:

Gi hendene et sunt og ungdommelig utseende ved å smøre oljer som går med huden din.

 • Du kan bruke kastor-, sesam-, oliven- eller kokosnøttolje eller annet etter eget valg, og la det være rundt 1 time.
 • Det er godt å bruke om natten og skylles om morgenen.

Oljen kommer inn dypt inn i hudceller som reduserer rynker i nærheten og unngå utvikling av rynker.

11. Sitron:

Her er en annen vitamin C rik frukt som vil bidra til å bli kvitt rynker på hendene.

 • Bland halv sitronsaft i melk og legg hendene i denne blandingen og vask senere enn 20 minutter.
 • Melk inneholder anti-aging egenskaper som demper huden mens sitron blir kvitt solbrun, gjørme og ekstra flekker av huden din.
 • Du kan også skrubbe tomatjuice på huden din.

Husk å bruke dem daglig.

12. Solkrem:

Hver del av huden din vil bli skjermet fra de grusomme effektene av solen sammen med hendene dine, er ingen utestenging. Solen er kjent for å akselerere aldringsprosedyren, pluss hvis du ønsker å fjerne rynke hender, må du bekrefte det for å skumme solkrem hver dag uansett når du går ut.

Se mer:  Slik fjerner rynker under øynene

Håndkrem og lotioner for rynkete hender:

Bortsett fra de mange enkle hjemmemedisinene, er det noen alternativer du kan prøve. Håndkrem for rynkerhender er rikelig på markedet i dag. Ta en titt på noen av de beste.

1. Salcoll kollagen:

Hvordan bli kvitt rynker på hender? | Stiler på livet

Dette er en allergivenlig anti-aldrende håndkrem. Kremet inneholder et naturlig kollagen i det som raskt vil sive inn i hendene. Det fukter hendene dine dypt og hjelper til med å regenerere huden. Det er ikke fettete og vil også kurere sprekker på hendene. Det er imidlertid litt dyrt, men det er verdt det.

2. Aveeno Positivt Ageless Skin:

Hvordan bli kvitt rynker på hender? | Stiler på livet

Produktet lover å gi deg tidløs og ung utseende hud. Den sørlige trekstraktet vil låse fuktigheten i huden din. Det er rimelig og er ikke fet eller fettete. Det har også en fin lukt. Men i tilfelle du er allergisk mot duft, pass på! Det er kjent å forårsake allergisk reaksjon. Det er mer en krem ​​som brukes til å forhindre sprekker og rynker som vises på huden din.

3. Miracle Hand Repair Cream:

Hvordan bli kvitt rynker på hender? | Stiler på livet

Kremet sikrer fuktighet og gjør huden din til å se rynkefri på kort tid. Den viktigste ingrediensen er aloe Vera som har evnen til å gjøre huden din ung og er kraftig pakket. Den kan brukes av både menn og kvinner og har en ikke-fettete formel. Men pass på at voksen føles på huden din etter at du har vasket.

4. Maple Holistics:

Hvordan bli kvitt rynker på hender? | Stiler på livet

Maple holistics er en terapeutisk håndkrem som passer for en person som har sensitiv hud. Det inneholder ingen skadelige kjemikalier som parabener, sulfater etc. Det er en utmerket fuktighetskrem som vil la huden din se ung ut. Prøv denne beste håndkrem for rynker.

5. Økologisk nærende krem:

Hvordan bli kvitt rynker på hender? | Stiler på livet

Her er en annen paraben fri hånd nærende krem ​​for å kvitte seg med rynker fra huden din. Det er alt i en krem ​​som vil gi lettelse til albuen, hendene og hælene. Den inneholder sheasmør, kakaosmør, argonolje og andre antioksidanter som vil bidra til å revitalisere tørre hender og rynket hud.

Vi forstår hvor trist det må føles for å se hendene dine aldrende. Men med de mange hjemmemedisinene og kremer som nå er tilgjengelige, er det enkelt å kvitte seg med rynker. En gang imellom, gi de hardt arbeidende hendene litt omsorg og oppmerksomhet. Med kontinuerlig bruk vil du se hvordan hendene dine får bedre utseende. Stol på oss!

Bilder Kilde: Shutterstock, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

− 1 = 3