Hvordan bli kvitt peeling fingertuppene | Stiler på livet

Et svært vanlig problem i huden som står overfor flest mennesker rundt om i verden, er å peeling ved fingertuppene. Det har blitt bevist at huden på fingertuppene er ganske følsom, og hvis vi ikke tar ordentlig forsiktighet og nærer det fra tid til annen, fører det til det vi kjente som tørrhet og peeling av huden. Sammen med ubehag, er dette et tegn på uhygieniske livsstil og kan være ganske pinlig i offentligheten. Det er mange årsaker som kan føre til problemet med å peeling fingertuppene, men så er konsentrasjonen på rettsmidler her.

Listen nedenfor gir deg noen av de mest ideelle måtene du kan behandle problemene med peeling hud på finger tips. Disse bør følges til problemet er fullstendig herdet.

Hvordan to Get Rid of Peeling Fingertips

1. Varmt vannbruk:

Snu fingertuppene i varmt vann for en stund er et godt og effektivt middel for krisen. Det vil gjøre huden smidig, så vel som den tørre huden vil avskalne godt og hjelpe de nye hudcellene til å danne. Honning eller sitron kan legges til vannet for beste fordeler. Ikke glem å fukte med olivenolje etter dette middelet.

Se mer: Hvordan redusere underarm mørkhet

2. ha vann

hydrate

En grunn til å peeling huden selv i fingertuppene kan være dehydrering av kroppen og huden. Den beste ideen er å drikke ca 10-12 glass vann hver dag for å hydrere huden og nærme den godt. Det vil også skylle ut giftstoffer og smuss fra huden. Det er en av de beste rettsmidler for å kvitte seg med dette ubehagelige problemet.

3. Agurk Bruk:

Rist litt fersk agurk og bruk den godt på fingertuppene mens du masserer det forsiktig. Dette vil holde huden frisk, næret så vel som glatt sammen med en frihet fra tørrhet. Dette bør gjøres daglig, og du får gunstige resultater på bare noen få uker.

4. Fordeler med havre:

Klargjør et varmt vann med havre og dypp fingertuppene i dem i ca. 15 til 20 minutter. Dette bør klappes tørket og fuktes godt. Følg denne løsningen hver dag og se hvor godt det behandler peeling huden på et par dager. Det er et av de mest effektive ideene å følge.

Se mer: Behandling for hvite plaster på huden

5. Olivenolje fordel:

Omega-fettsyrene 3 i olivenolje bidrar til dyp næring av huden og sørger for å avle av peeling om noen dager. Du kan enten legge til litt olivenolje i vannet som brukes til å vaske hendene eller ellers massere fingertuppene med olivenolje etter hver vask. Dette kommer sikkert til å hjelpe.

6. Mintjuice:

De medisinske og fuktighetsgivende egenskapene til mynte er hva som hjelper til å behandle peeling fingertuppene. Man må trekke ut saften fra friske blader og bruke det på fingertuppene om natten før man går og legger seg. Vask det om morgenen med lunkent vann.

7. Aloe Vera underverker:

Aloe Vera har beroligende egenskaper og fuktighetsgivende fordeler for huden. Aloe vera gel kan påføres og forsiktig masseres på fingertuppene, ellers kan Aloe vera juice konsumeres hver dag. Det vil hjelpe til med å oppnå målene perfekt.

8. Banan:

Sammen med å spise banan hver dag for å få kaliumnivået for huden, kan man også blande en banan med rømme og bruke den på fingertuppene for å få en kur for peeling og tørking problemer. Dette bør gjøres hver dag.

Se mer: Brune flekker på huden

9. Reduser stress:

Reduksjon av stress bidrar til riktig kroppsfunksjon og forbedrer også blodsirkulasjonen. Det balanserer også sinnet og kroppen godt. Disse er viktige for å holde huden og kroppen i rette forhold, inkludert en god kur for å peeling fingertuppene.

Bildekilde: Lukkermateriell.

Leave A Comment

58 + = 68