Hvordan bli kvitt flass? | Stiler på livet

Flass er når de døde hudcellene begynner å kaste fra hodebunnen. Det er ulike grunner som kan påvirke helsen til hodebunnen internt og eksternt. Dette er grunnen til at millioner av mennesker i dag lider av ulike typer flager og andre bakterielle forstyrrelser eller andre problemer. Disse bør behandles i tide, eller problemet kan bli verre. Det finnes ulike typer rettsmidler som kan prøves ut for å behandle disse.

Et riktig kosthold er alltid nyttig. Det er også ofte sett at mangel på søvn i det daglige stresset kan være en årsak bak dette. Det er også andre faktorer som vær eller temperatur. Folk som ikke koker håret regelmessig, har større risiko for å ha flass fordi de ikke hjelper med å kaste av huden som kammering gir. Personer som lider av Parkinsons sykdom, hjertesykdommer eller slag og personer med svake immunsystemer, har mer flass enn de andre.

Hvordan to Get Rid of Dandruff Naturally

Mange mennesker får ikke tid til å vaske hodet ordentlig, og det kan også føre til akkumulering av sebum og smuss. Sekresjonene under normale forhold er ikke skadelige fordi dette er en metode for eliminering av overflødig salt og giftige spormineraler som kroppen ikke krever, og det hydrerer også naturlig. Men hvis en person er under alvorlig spenning og andre lidelser, kan disse være hormonelle så vel som noen andre eksterne faktorer, en person kan da oppleve overflødig av disse, og dette kan føre til at svampene forårsaker alvorlig forverring.

Hvordan bli kvitt flass naturlig:

Nedenfor er de kjente 25 måtene for hvordan å bli kvitt flass permanent hjemme er som følger.

1. hvitløk:

hvitløk-for-flass-kontroll

Dette er en veldig skarp agens som også er veldig nyttig for å behandle flass. Dette kan regelmessig brukes ved å knuse dette og deretter maskere en te skje med lim ut av nellikene. Blanding i litt honning og ingefær kan bidra til å unngå hvitløks sterke lukt. Disse kan brukes ved å trykke dette over det berørte området. Dette er svært skarp på grunn av svovelinnholdet. Dette svovelet kan være svært effektivt. Dette kan også bidra til å regenerere nye hår.

2. Rødbete:

Dette er kjent for å behandle problemet med tørre flak. Dette kan også brukes som lim. Huden kan separeres, og resten av grønnsaken kan kuttes i små stykker. Dette kan settes i en ren mikserkvern med litt vann eller fersk sitronsaft. Da kan dette gjøres til en pasta. Konsistensen skal være riktig utført og kontrollert når en person gjør dette. Dette kan påføres på seksjoner og deretter holdes i ca. 20 minutter.

Rødbet

Dette har også en veldig mild lukt som er ganske forfriskende. For folk som har vane med å fange kaldt, kan de gjøre dette i ca 15 minutter. Da kan dette skylles med rent vann. Vanligvis er rensing ikke viktig etter dette. Den andre prosedyren for å bruke dette er ved å lage en anstrengt juice ut av det. Dette kan brukes som skylling og etterpå litt massert. Det er ikke nødvendig å vaske juice ut. Dette kan også gi en rødaktig fargetone. Men hvis det i det hele tatt skal skylles, bør dette gjøres etter minst 6 minutter.

Se mer: Hvordan redusere flass

3. Amla:

Dette er beriket med vitamin C. Dette er derfor ganske effektivt for dette problemet. Det kan også hindre noen graying. Hvis en person er på utkikk etter en naturlig svart farge, kan dette brukes som en lim.

amla-for-flass

Dette kan brukes sammen med andre ingredienser. Dette kan knuses etter fjerning av det sentrale hardrockfrøet, og så kan dette vaskes og settes i en ren mikser. Pastaen kan brukes og holdes i ca 20 minutter. Hvis disse ikke er tilgjengelig i fersk form, kan disse kjøpes i pulverform fra andre selskaper. Disse kan brukes etter oppsuging i kokende vann den nødvendige mengden i ca 6 timer før du bruker disse.

4. Løk:

Dette har skarp lukt og er rik på svovelinnhold som er et antibakterielt middel. Svovelet i dette kan være veldig bra når dette brukes på de områdene som er påvirket av sopp. Disse soppene er ofte årsaken til at en person kan ha hudirritasjon. Dette blir spredt dersom dette ikke behandles i riktig tid. Vanligvis folk bør bruke noen rettsmidler som kan fjerne dette. Men hvis en person ikke vil bruke penger på dyre ting, er dette en veldig lett og billig tilgjengelig ting som kan gjøres.

Løk

En løk som er middels i størrelse kan klippes horisontalt fra sentralen, og så kan det gnides på det berørte området. Dette kan gjøres og juice skal akkumuleres i minst 20 minutter. En god luktende rengjøringsmiddel anbefales for å gjøre området luktes bedre fordi løk kan gjøre det lukter ganske skarp. Det kan også smøres ut og den friske juice kan påføres. Dette bidrar også til vekst. Men siden dette er en naturlig prosedyre, bør en person fortsette å gjøre dette i minst 6 måneder for å se noen bemerkelsesverdige endringer.

5. Curd og yoghurt:

gresk yogurt

Curd eller yoghurt inneholder melkeproteiner. Dette er også beriket med vitamin C innhold. Dette er nyttig for en blekende effekt som kan forhindre bakteriene. Dette bør brukes i minst 20 minutter før vasking. Dette gir også en fin forfriskende effekt og gjør seksjonene skinnende på grunn av melkeproteinene. Også dette er naturlig. Men noen mennesker har en tendens til å få irritert overflate på grunn av å bruke dette. De bør unngå å bruke dette hvis det oppstår irritasjon eller rødhet.

Se mer: Slik fjerner du flass

6. Tulsi og Mint Leaves:

Peppermynte Leaves

Tulsi er veldig nyttig i beroligende utslett eller noen rødaktige flekker. Dette kan også forhindre utslettene i å spre og smitte andre deler. Dette har også en veldig kjølig lukt og det lindrer stress. Myntblader kan også brukes fordi disse også har en kjøle lukt, og også disse har små antibakterielle egenskaper. Omtrent to håndfullt tulsi bør brukes til ca 6 ss myntblade. Disse kan gjøres til en gjeldende pasta med litt kaldt vann. Disse kan deretter brukes i ca. 20 minutter før vasking. Dette kan gjøres noen ganger i uken.

7. Drugstore merkevare produkter:

Det finnes ulike typer sjampo og produkter i markedet som er ganske nyttige for å behandle forholdene for irritasjon og andre bakterielle koder. Disse er som hoved og skuldre sjampo eller Himalaya Anti Dandruff sjampo. Disse er ganske nyttige og kan brukes regelmessig avhengig av budsjettet til personen. Det er visse andre systempakkeprodukter fra VLCC og Nioxin, som også er ganske nyttige. Disse bør brukes regelmessig og foreskrevet. Nizoral og andre rensemidler kan også brukes.

8. Oljemassasje:

Olje Massage

Oljer som oliven, sennep og kokos er kjent for å ha omega 3 og er også rik på alfa fettsyrer. Disse er derfor svært nyttige for å få røttene næret og disse kan brukes regelmessig. Disse er også rike på mineraler og kan gi riktig hydrering når disse brukes riktig.

9. Aloe Vera og Aspirin Mask:

Aloe to cure cancer

Aloe Vera har anti septiske egenskaper og er mye brukt. Aspirin bidrar til å forhindre hudproblemer. Imidlertid må det tas forbehold om at aspirin vaskes ordentlig fordi overflødig bruk ikke anbefales.

Se mer: Hjem Rettsmidler For Flass

10. Fenugreek og sitronmaske:

Bukkehornkløver

Dette er en annen populær pasta som lett kan gjøres ved hjelp av en håndfull avvokst fenegreek eller pulveret av disse frøene kan også brukes i ca 6 spiseskjeer av mengde. Hvis en person ikke får nok tid i en opptatt daglig rutine for å suge og deretter male disse frøene, kan de kjøpe fenugreekpulver. Det er en annen ting som kan gjøres for å forberede et pulver folk kan tørke steke disse over lav flamme og deretter male dem i en tørr mikser grinder som ikke har noen spor av krydder. Dette kan holdes i en tett beholder som er tørr, slik at sopp ikke akkumuleres.

Dette bør holdes og en person kan bruke ca 6 spiseskjeer hver gang du gjør limet. Kokende vann bør tas i en kopp, og så skal dette settes inn i det og holdes så i ca 6 timer. Da kan dette brukes riktig. Hvis en person ønsker å øke effektiviteten av dette, så kan de bruke sitronsaft til dette. Dette gjør dette mer effektivt. Dette bør brukes noen ganger i uken og holdes i ca. 20 minutter før vasking.

11. Sollys:

Hvordan to get rid of Dandruff - Sunlight

Det er mange koblinger mellom flass og eksponering for sollys, i mange tilfeller reduseres mengden flass hvis personen bruker mer tid i solen. Årsaken til dette kan være at sollys tørker overflødig olje i hodebunnen, eller det kan være i solen gjør at du føler deg friskere og lykkeligere. Dette er en av de mest pålitelige hjemmemedisinene du kan prøve.

12. spise sunt:

Hvordan to get rid of Dandruff - Eat Healthy

Vi vet alle at det å ha et riktig kosthold er svært gunstig for oss, og det har også innvirkning på hudforhold som flass. Fett og usunn mat bør unngås. Grønne og grønne grønnsaker hjelper til med sunn vekst av hår, hud og negler, og derfor bør mer av dette tas. Grønnsaker som brokkoli, salat og kale hjelper til med å redusere flass.

13. Fiskoljer:

Hvordan to get rid of Dandruff - Fish Oils

Fiskoljer er også veldig fordelaktige og gjør en stor forskjell i huden din og helbredet din flass. Hvis ikke helt, vil det hjelpe til med å redusere det.

14. Lean Proteins:

Hvordan to get rid of Dandruff - Lean Proteins

Slike proteiner bidrar til sunn vekst av hår og hud. Ikke-kjøttproteiner som egg, bønner og nøtter er en viktig kilde til å redusere flass. Inkludering av dem i kostholdet ditt vil være til nytte for deg.

15. Moong Dal og Olivenolje:

Oliven oil FOR DANDRUFF

2 ss moong dalpulver, 4 ss ostemasse og 1 ss olivenolje hvis blandet og påført i hodebunnen, kan bidra til å redusere flass fra hodebunnen. Hold det påført i 15 minutter og skyll det deretter med kaldt vann og se resultatet. Moong dal og olivenoljekombinasjon fungerer veldig bra i tilfelle overdreven flass. Disse ingrediensene er alltid tilgjengelige på kjøkkenet, og derfor kan disse tingene gjøres enkelt.

16. Henna:

Hvordan to get rid of Dandruff - Henna

Henna regnes som en alderdom og klarert ingrediens for hårkonditionering og løse hårproblemer. Henna, tevann og ostemasse med noen dråper sitronsaft hvis de blandes i en bolle og påføres som en pakke i noen timer og deretter vasket bort med kaldt vann, kan vise deg de beste resultatene..

17. Fuller Earth eller Multani Mitti Hair Pack:

Hvordan to get rid of Dandruff - Fuller Earth or Multani Mitti Hair Pack

Multani mitti-pakken er veldig nyttig for håret og hodebunnen. Multani mitti har en avkjølende effekt som beroliger hodebunnen og fjerner overflødig olje og kjemper irritasjon. Lag en pasta med multani mitti, vann og sitronsaft og la den stå på håret i 20 minutter og vask det av.

18. Orange Peel Pack:

orange-peel-pack-for-flass

Ta appelsinskall og sitronsaft i en matprosessor for å lage en pasta. La det stå i hodebunnen i en halv time og vask den deretter med en sjampo. Gjør dette to ganger eller tre ganger i uken for å få de beste resultatene.

19. Apple Cider eddik:

Hvordan to get rid of Dandruff - Apple Cider Vinegar

Apple Cider eddik er veldig effektiv hvis du vil bli kvitt flass som det hjelper til med å gjenopprette pH i hodebunnen som reduserer veksten av gjær. Det er også svært nyttig å rydde opp tilstoppede porene og hårsekkene. To spiseskjeer eddik med to spiseskjeer med vann med få dråper av treolje i den hvis den påføres i hodebunnen og masseres forsiktig, kan bidra til naturlig fjerning av all flass.

Les mer: Apple Cider eddik for flass

20. Olivenolje:

Hvordan to get rid of Dandruff - Olive Oil

Olivenolje regnes som en naturlig fuktighetskrem og hjelper oss med å bekjempe flass. Litt oppvarmet jomfruolje bør masseres på hodebunnen og deretter vikle håret i et varmt håndkle. Vask det om morgenen med sjampo og balsam etter å ha forlatt det over natten. Gjenta dette i noen uker kan bidra til å fjerne flass.

21. Neem:

Hvordan to get rid of Dandruff - Neem

Koking neem blader i vann og deretter vasker håret med det er også veldig nyttig for å forhindre skæl.

22. Egg:

Hvordan to get rid of Dandruff - Egg

Bland to egg og bruk på hodebunnen. Massasje i noen minutter og skyll deretter med kaldt vann. Det er ikke nødvendig å bruke sjampo.

23. Slå opp sjampo:

Hvordan to get rid of Dandruff - Shampoos

Det er mulig for folk å utvikle toleranse mot sjampo. Så hvis en flass sjampo slutter å fungere, forandrer du det umiddelbart.

24. Yoghurt og pepper:

Hvordan to get rid of Dandruff - Yogurt

Ta to skjeer med sort pepper og legg den til en kopp yoghurt etter å ha slipt det fint. Bland det og legg det på hodebunnen og masser det forsiktig. La den stå på en time og skyll den av. Du kan bruke en mild flass sjampo etter det.

25. Epler:

Hvordan to get rid of Dandruff - Apples

Tilsett to spiseskjeer av eplejuice til to spiseskjeer vann og bruk denne blandingen i hodebunnen. La den stå på i rundt 15 minutter, og vask deretter hodebunnen med en mild sjampo.

Forholdsregler for å bli kvitt flass:

  • En riktig diett:Dette er en svært viktig ting som ofte ikke tas i betraktning. Et godt kosthold som består av nok av proteiner grønnsaker og andre grønne frukter er ofte en god ting å bli konsumert regelmessig. Hvis disse er riktig inkludert i måltider som spinat, belgfrukter, korn, hvete, chapatti, friske urter og frukt som appelsiner, epler og avokadoer, kan det være en god ting å forhindre problemene eksternt. Det er ofte det faktum at en person ikke blir ordentlig hydrert, noe som også kan være en årsak bak denne typen problem. En person drikker minst 10 glass vann om dagen eller en minimal av hva kroppen krever. Dette bidrar ofte til å behandle alle typer problemer. Dette bidrar også til å kontrollere overflødig av kjertel sekret som sebum utskillelse. Dette er giftig og bør elimineres som svette og andre sporstoffer som kroppen ikke trenger hvis de er i overskudd. Men hvis disse utskilles i overflødige mengder, er disse skadelige. Kroppen bør ikke eliminere overskudd av disse. På samme tid hvis disse skal samles, blir disse klebrig og lett blir smuss og smuss deponert. Derfor er det viktig at vanlig vasking er utført.
  • En annen viktig ting som folk bør vite er at deling av børster eller andre klær kan føre til at bakteriell infeksjon spres. Dette bør også tas i betraktning.
  • Folk som ofte bruker medisiner og andre ting for å forhindre dette problemet, kan de forsømme at en skikkelig og renset børste også er viktig. Ved å bruke skitne hender eller negler som ikke er rene for å ripe eller som avskjæringsmekanisme, kan det også forverre problemet.
  • Hvis det er koker eller forstyrrelser, bør disse ikke stikkes. En person bør lære å kontrollere pricking atferd som er vanlig hos de som har akne. Disse er også som små koker som kan skje på hvilken som helst stilling i kroppen. Disse bør derfor ikke stikkes da dette bare fører til økt infeksjon.
  • Hvis det er alvorlig kløe, bør medisinske såper brukes, og dette bør også brukes på andre kroppsdeler for bedre effektivitet.
  • Å holde seg hydrert er ofte en faktor som mange mennesker ignorerer. Nok vann hjelper hormonene til å fungere ordentlig og overskudd av sekresjoner kan kontrolleres.
  • Stressadministrasjon er en annen ting som bør vurderes. Dette er ganske viktig at legen bør konsulteres hvis det er overflødig søvnforstyrrelser eller nervøsitet da disse ofte fører til unormalt hormonfunksjon og også overflødig svette og andre problemer. Dette kan også føre til forverring av soppforholdene.
  • Hvis problemer er alvorlige og ikke kan kontrolleres med naturlige rettsmidler, bør legemidler testes ut som kan brukes eksternt. Kosttilskudd kan også foreslås av leger som vitamin B12 og andre som spor magnesium eller selen. En lege kan også gjøre en undersøkelse av systemhelsen til en person for å vite om det er hormonelle ubalanser som fører til dette problemet. Ofte kan skjoldbruskhormonproblemer være en grunn bak dette.
  • Forstoppelse er også sett på som en faktor som kan føre til tørrhetsproblemet. Hvordan dette skjer er ikke undersøkt, men det kan det faktum at feil diett og mangel på fibre i systemet fører til feil metabolisme og avføring. Dette kan føre til en dårlig intern helsestilstand, og en person kan derfor få problemer med tørrhet og flak. Bakterieinfeksjonene kan også øke som fører til tynning.
  • Personer med flass bør ikke være kunstige farger eller fargestoffer som kjemikaliene som finnes i dem kan skade håret.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

8 + 1 =