Hvordan bli kvitt et svart øye raskt | Stiler på livet

Det kan være mange grunner til at en person står overfor et svart øye. Ikke bare er dette problemet svært synlig og pinlig, men også en som bringer problemer med syn, ubehag og til og med smerte i mange situasjoner. Ifølge fagfolk er årsakene forbundet med svart øye allergiske reaksjoner, skader i nesepassasje, biter, kjeveoperasjoner, tanninfeksjon, hudinfeksjon og selv slag på ansiktet..

Hvordan bli kvitt et svart øye raskt | Stiler på livet

Det bringer også hodepine og hevelse i regionen som noen av symptomene. Men når du er klar over problemet, er det nest beste å se på hjemmemedisinske botemidler for det samme. Listen nedenfor har noen av de beste helsekurene som kan hentes fra. Dette kan brukes regelmessig for synlige behandlingsresultater på det svarte øyet og på en rask måte.

1. Varm kompress:

Dette er et middel som bør gjøres etter en dag eller to av den svarte øyenhendelsen. Varme kompresser kan påføres på det berørte området for å forbedre blodsirkulasjonen. Dette bidrar til akselerasjon av blod og raskere helbredelse. En ren klut skal dyppes i varmt vann og overflødig væske bør fjernes før det påføres øynene. Dette bør gjøres i 10 minutter omtrent 2-3 ganger på en dag for resultatene.

Se mer: Hjem Remedies for øye kløe

2. Isbruk:

Is

Påfør straks en is på det svarte øyet hvis du vil ha en rask løsning på problemet. Dette bidrar til å redusere den indre blødningen, så vel som forhindrer ytterligere blåmerker i det svarte øyet. Ta en isbit i en muslinduk og hold den på øynene i de neste 20 minuttene. Dette bør gjøres flere ganger på en dag i de første 48 timene.

3. Vaseline og Cayenne Pepper:

Ta fem spiseskjeer smeltet vaselin, og tilsett dette en spiseskje cayenne pepper. Dette bør blandes og avkjøles. Dette bør brukes rundt øynene og sørger for at det ikke kommer inn i øynene. Tørk det med en våt klut etter noen timer. Dette bør gjøres 3 ganger om dagen i tilfelle av alvorlige problemer med svart øye.

4. Witch Hazel Fordeler:

Heks Hazel and oil

Ta en ren bomullspute og dypp den i heksehassel. Påfør nå denne bomull på de svarte øynene for en beroligende effekt, så vel som å feste helingsprosessen for det svarte øyet. Denne væsken er en av de beste som skal brukes til tider med svarte øynekrise og er kjent for å være en av de perfekte hjemmemedisinene til dato. Følg ideen hver dag til problemet minker.

Se mer: Hjem Remedies for gjær infeksjoner hos kvinner

5. Arnica:

For å redusere noen form for hevelse forbundet med svart øye, er arnica en av de beste rettsmidler å bruke. Det hjelper med å reparere øynets muskler som har blitt skadet i prosessen. Den er tilgjengelig i både salve og oljeform i markedet. Begynn med å bruke så snart som mulig for fastgjorte utfall.

6. Potetskiver:

potatto- 6

Hevelsen og smerten i det svarte øyet kan behandles ved bruk av potetskiver. Klipp den i tykke stykker, kjøl en stund og legg deretter denne delen på det berørte området i de neste 30 minuttene. Potetet kan også revet og holdes på øynene for de samme fordelene.

Se mer: Tannbleking hjemme

7. Comfrey Søknad:

Gjør en pasta av Comfrey-røttene med litt vann og bruk dette på det berørte området daglig for de beste resultatene på det svarte øyeproblemet. Du kan også tilberede comfrey rotte og dyppe en vaskeklut i den for å komprimere det svarte øyeområdet.

Leave A Comment

12 − = 3