Hvor trygt er ansiktsbehandling under graviditet? | Stiler på livet

Graviditet er vakker prosess og en fantastisk opplevelse minst dette er det jeg har hørt om! Du kan få mye stress mens du er gravid. Du kan kanskje gå glipp av å fokusere på huden din i disse dager. Det minste du kan få er ansikts- eller voksbehandling og manikyr og pedikyr. Snakker om ansiktsbehandlinger det er mange graviditet ansiktsbehandlinger som du kan gjøre.

Beste ansiktspakker under graviditeten:

Her er noen DIY ansiktspakker som kan gjøres under graviditet,

1. Havre og yoghurt ansiktsmaske:

Havre and Yogurt Face Mask

metoder: Bland 1 spiseskje yoghurt og havre i en bolle. Legg til noen dråper honning til dette og bland godt sammen for å danne en pasta. Påfør dette på ansiktet etter rengjøring. La det stå i 10 minutter og vask det med varmt vann.

Fordeler: honning fukter huden og gir en glød til ansiktet. Under graviditeten kan du få minst en ansiktsglød. Dette er super lett å gjøre og krever bare 15 minutter å lage og vaske.

Forsiktighet: Dette er en graviditetssikker ansiktsmaske og har ingen bivirkninger.

2. Melk og honning ansiktsmaske:

Melk and Honey Face Mask

Metode: Alt du trenger for graviditet maske ansiktsbehandling er litt melk og honning. Bland disse i like store mengder i en bolle og masser forsiktig med ansiktet ditt. La masken settes i 30 minutter og skyll den deretter med vann.

Fordeler: Melk er veldig nyttig i å bli kvitt hudfargen og legge til en glød derimot, legger honning til fuktighet mot ansikt.

Forsiktighet: Dette er den beste graviditetssikre ansiktsmasken.

Se mer: Hvordan behandle mørke sirkler under graviditeten

3. Agurk og tomatmaske:

Agurk and Tomato Face Mask

Metode: trekk ut saftene fra en tomat og en halv agurk og bland den i en bolle. Påfør dette på ansiktet ditt og la det tørke i 15 minutter. Skyll det med varmt vann.

Fordeler: Tomat fungerer som en naturlig blekemiddel og fjerner solingen fra ansiktet og agurk reduserer betennelsen på huden og brukes som kjølevæske som er bra under graviditeten.

Forsiktighet: Det er ingen bivirkninger av denne ansiktsmasken, det er en graviditetssikker ansiktsmaske å lage hjemme.

4. mandel og banan ansiktsmaske:

Mandel and Banana Face Mask

Metode: Alt du trenger er 1 hakket banan og 3 dråper mandelolje. Bland banan og bland godt med oljen. Påfør dette på ansiktet og la det stå i 15 minutter. Skyll det med varmt vann.

Fordeler: Banan er bra for å legge fuktighet i ansiktet under graviditeten som man kan miste sjarmen. Vitaminerne i denne pakningen bidrar til å forbedre kollagenproduksjonen i huden. Dette kan være den beste ansiktsmasken under graviditeten.

Forsiktighet: Det er en trygg og best ansiktsmaske mens den er gravid for hud og helse.

Se mer: Hvordan bli kvitt kviser mens gravid

5. Honey and Papaya Face Mask:

Honning and Papaya Face Mask

Metode: Ting du trenger for denne ansiktsmasken er ½ kopp moset papaya og 2 ss honning i en bolle. Bland dem godt og bruk det på ansiktet ditt. La det stille i 30 minutter. Skyll det med varmt vann.

Fordeler: Honning er bra for å legge fuktighet til ansikt, og papaya er rik på antioksidanter. Med denne kombinasjonen kan du bli kvitt mørke flekker.

Forsiktighet: Denne ansiktsmasken er en trygt graviditet ansiktsmaske. Det vil bare hjelpe huden din til å forynge og har ingen bivirkninger.

Ovenstående er noen av ansiktsmerket som er trygge for graviditet og kan gjøres veldig enkelt når du er gravid. Disse er enkle å gjøre og krever mindre tid. Med humørsvingninger og stress kan du miste litt av skjønnheten, men her har vi disse fantastiske DIY hjemmelagde ansiktspakker under graviditet som kan gjøres uten rot og gir bare fordeler.

Se mer: Er Acyclovir Safe Under Graviditet

Leave A Comment

+ 86 = 92