Hva er årsakene til flass Stiler på livet

Mange mennesker i dag lider ofte av flass. Dette er også kjent som simplex capillitii eller Pityriasis. Dette er vanlige problemer som mange mennesker står overfor. Dette kan også føre til alvorlig hårfall og andre infeksjoner. Dette er også ofte internt og noen ganger kan dette også være eksternt. Mange har opptatt regelmessige rutiner, og får ikke tid til å ordentlig børste eller vaske ordentlig og derfor går ut av huset hver dag kan føre til opphopning av smuss og svette med talg som er utskilt fra porene.

fører-til-flass

Disse fører ofte til soppinfeksjoner. Disse kan også være et resultat av feil ernæring og feil hydrering. Ofte kan folk som drikker mindre vann også bli påvirket av dette problemet. Hjem rettsmidler er ganske hjelpsomme, men hvis dette er alvorlig, bør folk kjøpe medisinske barer og rensemidler for å bekjempe dette problemet.

Hva forårsaker flass:

Hvis du lider av flassproblem, vil du bli kvitt dette problemet. For å rydde opp flass må du vite hva som er hovedårsakene til og årsaken til flass. Flass kan ha flere årsaker nedenfor, og vi har fått en liste over 15 hovedårsaker til flass.

1. Uren og skitne hodebunnsforhold som bør unngås:

Dette er en svært vanlig årsak til skæl og er ofte sitert som årsaken bak flakene. Folk som ikke bruker noen god eller vanlig rensing, er mer utsatt for dette problemet.

2. Skalete overflateforhold:

Hvis en person naturlig har mer tørrhet, blir skalaene lett dannet. Derfor bør det brukes noen gode oljer og hydrerende lotioner.

3. Problem med gjær og dens følsomhet:

Mange mennesker er sensitive for gjær. Dette er derfor en grunn, og derfor har de en tendens til å unngå alle former for mat som inneholder denne agenten. Dette er spesielt også ansvarlig for å forårsake problemet noen ganger. Dette er en annen årsak, og det er derfor om vinteren siden det mangler UVA- og UVB-stråler, kan kløen øke som om sommeren har en tendens til å bli senket på grunn av høy solvarme og atmosfærisk temperatur.

4. Seborrhoea:

Dette er en overflateforstyrrelse som kan forårsake alvorlig kløe og andre utslett. Ofte settes dette ganske ofte hos mange mennesker, og dette kan forårsake flass og andre smittsomme problemer som rødhet og koke. Forstyrrelser er også ganske vanlige når dette skjer. Dette kan være et problem, og derfor kan folk begynne å tynne ut. Riktig medisiner bør gjøres for å behandle dette før dette blir overdreven og fører til bakterier.

Se mer: Rettsmidler for flass i vinter

5. Feil børsting:

Mange mennesker bruker ikke riktig børstingsteknikk eller unngår dette mange ganger. Dette er ikke en god ting å følge. Mange ganger kan disse være ganske hjelpsomme til å ta ut de tørre partiklene. Hvis disse ikke fjernes med fin tann, har disse tendens til å bli akkumulert og så kan flere infeksjoner skje. Det er også viktig å bruke en ren børste, eller dette kan også føre til andre problemer.

6. Eksem:

Eksem og psoriasis er noen vanlige lidelser som kan forårsake problem med flass på hodeflaten. Disse bør behandles ordentlig med medisiner.

7. Malassezia:

Malassezia er en vanlig sopp som under normale omstendigheter fôrer overflødig olje og sebum. Dette er faktisk nyttig, da dette holder hodet sunt. Men hvis vasken ikke er riktig og regelmessig utført, kan dette forverres og forårsake tørre partikler. Dette bør derfor behandles ordentlig. I stedet for å fjerne bakterier, bør overflødig olje og smuss fjernes for å behandle dette problemet riktig. Hvis dette ikke er ordentlig tatt vare på, kan dette føre til koke og andre rødaktige flekker eller flekker. Forstyrrelser kan oppstå, og dette kan være smertefullt. Hvis folk stikker disse, blir disse enda mer problematiske.

hva-årsaker-flass

8. Feil steroid doser:

Mange tar ulike typer steroid medisiner. Disse kan være deres vanlige legemidler eller andre typer agenter som de tar for å løse noen helsemessige forhold. Imidlertid er disse ofte kjent for å forårsake unormal hormonell sekresjon eller andre irritasjoner, og personen kan lide av skumle tilstander som ofte settes.

9. Feil diett:

Feil diett er ofte sitert som en meget kjent årsak som forårsaker interne og også eksterne problemer. Dette fører ikke bare til ulike typer hudproblemer, men kan også forårsake andre typer psoriasis eller soppinfeksjoner. Dette fører også til unormal svette eller stress.

10. Stress lidelse:

Stress er ofte kjent for å forårsake unormale sekresjoner av kjertler. Dette kan føre til overflødig svette eller toksiner som kan føre til dette problemet.

Se mer: Flassbehandling for barn

11. Naturlig syklus av hudfornyelse:

En av flass forårsaket dannelse er når naturlig syklus av hudfornyelse øker hastigheten. Patches av død hud er dannet i hodebunnen, noe som fører til dannelse av flass. Disse er ofte synlige som flak og vises som flass.

12. Klimaeffekter:

Ekstreme værforhold, som veldig varme eller veldig kalde klima, utløser også skumdannelse. Derfor anbefales det ofte å ikke bruke for varmt vann til å vaske håret, i vintermånedene. Flassdannelse kan utløses på grunn av det samme.

13. Helseproblemer:

Et svekket immunforsvar, sannsynligvis forårsaket av HIV eller behandlinger som kjemoterapi, er mer utsatt for flassdannelse og kan være en av årsakene til flass i hodebunnen. Selv mangel på riktig hydrering av kroppen kan føre til flass. Forhold som dehydrering kan utløse dannelse av flass. Derfor må det tas riktig forsiktighet og vanninntaket må reguleres.

Riktig hydrering hjelper til med å opprettholde kjertlernes funksjon i kroppen og forhindrer derfor skumdannelse. Også, tester av skjoldbruskkjertelen må utføres fra tid til annen. Ved å gjøre dette kan enhver årsak som kan føre til problem med flass og er internt identifiseres. Også, hvis problemet skyldes noen hormonale sekresjoner, må eventuelle medisiner som har blitt gitt av legen, tas.

14. Bruk av kunstige produkter:

Bruk av produkter som hårsprayer, hårgel og hårmousse kan påvirke hårets rot, skade hårbunnen i prosessen og utløse flassdannelse. En av de mest fremtredende årsakene til flass er effekten av de sterke kjemikaliene som finnes i mange produkter. Disse forårsaker mye skade på håret også og svekker røttene, foruten å skape flass.

Se mer: Symptomer for flass

15. Arvelige grunner:

De som lider av nevrologiske forhold som Parkinsons sykdom, slag eller alvorlige hodeskader, er ofte utsatt for flassdannelse i hodebunnen. Grunnen til hvorfor dette skjer er fortsatt ukjent.

Andre relaterte faktorer:

Noen ganger kan disse skyldes arvelige forhold. Også disse kan skyldes visse unormale kjemiske anvendelser. Dette kan også være relatert til immunforstyrrelser eller kan være relatert til andre former for bakterielle infeksjoner.

Hvis en person ikke har riktig tarmbevegelse eller har forstoppelseproblemer, kan de også ha flass. Men forskning kan ikke ordentlig forklare hvordan dette forårsaker problemet. Men inkludert fibrøse matvarer i måltider kan føre til å redusere problemet.

flass-årsaker

Anbefalte anbefalinger:

  • Linfrø og også fenegreek kan være ganske nyttige når disse forbrukes i riktige doseringer. Disse kan behandle dette problemet. Fenugreek kan også brukes som bakken lim i ca 20 minutter etter at disse er gjennomvåt. Dette inneholder slimete som er nyttig for å gjøre seksjonene smidige, og også dette kan bidra til å fjerne frizzedene.
  • Personen skal forbli ordentlig hydrert. Dette kan opprettholde kjertelens virkelige funksjon.
  • Skjoldbrusk tester kan utføres for å sjekke om det er noen interne årsaker som det kan oppstå slike problemer.
  • Hormonal sekresjon kan holdes i riktig kontroll hvis riktig medisinering er foreslått av en profesjonell lege.
  • Riktig topisk gel og kremer kan brukes til disse.
  • Herbal og bivirkninger mindre rettsmidler som neem eller amla kan brukes. Yoghurt er også nyttig, da dette inneholder blekemidler i den.
  • Olje Massasje: Canola og olivenolje er ganske nyttig når disse brukes til å administrere. Dette forbedrer blodsirkulasjonen, og dette er også ganske effektivt når det gjelder behandling av enhver form for tørrhet. Dette kan føre til å redusere stress og angst som er en alvorlig årsak bak dette.

Flass er en av de tøffeste og de verste problemene står overfor i dag mange mennesker. Det er også vanskelig å bli kvitt. På grunn av sin stædighet, klager folk alltid. Men da kan vår egen uforsiktighet være en av grunnene til at skæl er en smerte i våre liv. Våre tidsplaner, feil kroppsorg, stress, hektiske liv, kjører etter frister, feil matvaner, søvnmangel, etc. kan føre til mange problemer som vi ikke skjønner. Den beste måten å takle flass på er å identifisere de grunnleggende årsakene til flassdannelse og deretter søke etter den beste løsningen basert på problemet. Først da vil vi kunne håndtere det ordentlig og behandle det effektivt.

Leave A Comment

95 − = 93