Hva er Oolong te, hvordan å gjøre det og har det noen fordeler? | Stiler på livet

Teen er lett å lage og er rikelig med mange kroppsbehov som gjør det til en veldig god varm drikke. Den beste delen om denne teen er at den, som den er konstruert av kineserne, har en stor mengde kinesisk arv som er fylt med en rekke flotte naturlige egenskaper som er utmerket for å håndtere en rekke andre problemer også. Kineserne er stolte av de forskjellige utmerkede urte-teene de lager, og den utrolige Oolong-teen er et fantastisk testamente til dette faktumet. Oolong te er lett å lage og er fullpakket med en rekke gode ingredienser som har mange gode kvaliteter når det gjelder helsen din.

Hva er Oolong te?

Oolong te er en veldig populær drikk laget av tørket oolongblad som har en rekke gode egenskaper som har store helsemessige fordeler. Siden det er en urte som alltid er veldig sunn og gir kroppen din rikelig med vitaminer. Å lage oolongte er nesten som å lage noen annen spesialfremstillet te. Alle. Gitt nedenfor i svært nøyaktig detalj er den beste måten å lage oolong te på.

oolong tea

Hvordan lage Oolong te:

La oss se trinnene for å lage Oolong te en etter en, og få helsemessige fordeler.

ingredienser:

Det første du må gjøre er å samle alle ingrediensene dine for å lage te i ett område slik at du ikke har noen problemer med å finne noe senere. Disse ingrediensene inkluderer

  • Vann,
  • Melk,
  • Sukker,
  • Teblad etter eget valg.

Oolongbladene må være rå for å få ønsket smak. Slik gjør du din daglige dose.

Koke:

Det neste trinnet i prosessen med å lage oolong-teen, er kokende. Du kan gjøre dette på to måter.

  • Kok vannet i et redskap etter eget valg, og slipp deretter i oolong og la det koke før du legger til melk og andre ingredienser
  • Du kan også lage teen ved å blande vann, melk, sukker og teblad og deretter slippe i oolongen og la hele konsollen koka til smak av kanelblandingen med teen.

Begge disse prosessene er fulle bevis, slik at du kan velge den som du finner lettere.

Se mer:  Helsefordeler av kardemomme te

Press:

Neste opp, skille tebladene og oolongbladene slik at du kan drikke teen uhindret, bruk en sil for å presse ut dregene. Straining te bidrar til å formulere smaken i koppen din, og vil sikkert øke smaken av oolongen som du har tatt med.

Bruk en skje for å svinge inn innholdet før du går videre til neste kopp. oolong te om kvelden er en perfekt måte å holde seg frisk og våken. Du kan alltid velge te etter eget valg fra en rekke selskaper som er tilgjengelige i markedet.

Etter å ha tømt teen, la den sitte i et sekund slik at alle smaker kan blande seg inn i hverandre og gi deg en veldig flink varm drikke som du kan nyte på nesten hvilken som helst del av dagen.

Fordeler med Oolong te for helse, hår og hud:

Oolong te er ikke bare en veldig fin smakefull varm drikke; Det er også fullt av kvaliteter som hjelper deg med å ta en forkjølelse eller ondt i halsen. Oolong te er en av superboons for menneskeheten. Den lange listen over fordelene med oolong te vil absolutt tvinge deg til å prøve.

1. Cures ondt i halsen:

Den varme teen blandet med oolongblader kan hjelpe deg med å behandle sår hals veldig effektivt ved å berolige innsiden av halsen mens du går ned. oolong te er også kjent for å bidra til å håndtere feber og forkjølelse og brukes som et svært effektivt hjem rette for alle disse små problemene.

Se mer: Fordeler med Ginger Tea

2. Vekttap Fordeler:

Oolong te fungerer også bra når du vil gå ned i vekt. Den kinesiske oolong har en tendens til å være mye mørkere enn sin taiwanske fetter og gir dermed mye sterkere og mørkere te som er perfekt for ditt daglige drikkinntak. Jo sterkere teen desto bedre blir effektene for deg. Den beste delen om oolongblader er at selv om du ikke vil blande det med vanlige teblader, blir det ikke noe tap på grunn av sin evne til å være en dominerende drikkevare i seg selv.

3. Bekjemper høye nivåer av kolesterol:

Oolong te har vært kjent for å bekjempe høyt kolesterolnivå. Det er kjent å fremme hjertes helse også. Polyfenolmolekylene i te hjelper til med å oppløse kroppsfettet på en perfekt måte.

4. Beskytter mot diabetes:

Oolong te kontrollerer sukkernivåene og bidrar også til å bekjempe diabetes som er et veldig sterkt bevis på at kinesisk te er perfekt for hverdagen din. Det er en veldig naturlig måte å opprettholde en sterk, sunn kropp på.

5. Mental Alertness Oppnådd:

Hvis du vil skarpere minnet ditt og se på din mentale helse, vil en kopp oolongte hjelpe. Forskning viser at oolongte har vært en av de beste måtene å holde seg mentalt våken. Koffeininnholdet i drikken bidrar til å gjøre det. Har bare 2-3 kopper med det samme per uke.

6. Helsekost:

Antioksidanter i oolong te hjelper til med å holde håret sunt og problemfritt. Skyll håret ditt med teen, bryg tebladene i vann. Sammen med den store glansen, vil du også se volumet i håret i en gang. Det myker også hårstrengene.

7. Forhindre forfall av tann:

Oolong te hjelper til med produksjon av bakterier samt en syre i munnen. Dette hjelper ikke bare med å holde tannen borte fra forfall, men forhindrer også oppbyggingspest i munnen. Dette er en av de beste fordelene med oolong te.

8. Styrke bein:

De antioksidanter som finnes i oolong te i gode mengder, bidrar til å forbedre beinstrukturen og styrken. Det bidrar også til å holde bort osteoporose. Det hjelper med å opprettholde mineraler i beinet for å hjelpe deg med å oppnå dette målet med helse.

9. God for immunitet:

Antioksidanter flavonoider hjelper til med å opprettholde riktig immunsystem når oolong te fordeler er bekymret. De antibakterielle proteiner er mye høyere hos folk som drikker oolong te sammenlignet med dem som ikke gjør det. Dette viser et sterkere immunsystem mot infeksjoner og medisinske forhold.

Se mer: Bivirkninger av svart te

Men her er et forsiktig ord for å lage oolongte. Ikke steip tekanne i mer enn to til tre minutter, da det kan legge til en bitter faktor for te. For å få det beste resultatet må du holde det enkelt og kort. Oolong kommer i en lysere farge hvis du velger den taiwanske versjonen av denne flotte drikken og er mørkere hvis du velger den opprinnelige kinesiske versjonen. Tilsett sukker hvis du vil, selv om oolongbladene er naturlig søte i smak.

Oolong er en absolutt god drikke å ha daglig og den beste delen er at selv om det er kinesisk, får du oolongblader på nesten ethvert supermarked, så få litt oolongblader i dag, slik at du kan holde deg frisk. Her er noen av våre toppvalg.

Topp 5 Oolong te merker i India:

La oss finne ut de 5 beste Oolong trea-merkene i India.

1. Stash oolong te:

Stash te gir deg en rekke smaker som fersken, kokosnøtt-mango, sjokolade-mynte og mange slike varierte varianter å velge mellom. Alle disse smaker beholder fortsatt helsemessige fordeler, pakker alle essensielle i en pakke.

2. Bigelow kinesisk Oolong te:

Denne teen er glutenfri og glatt. Den inneholder ingen karbohydrater og har en distinkt smak. Den særegne smaken støttes av jordens smak, som er fra de delvis gjærte bladene.

3. Alle naturlige vintage Wuyi oolong te:

Hva med å starte en kopp med gylden-gult farget te med Vintage Wuyi, fra fjellkjeden Fujian. Bladene håndplukkes og delvis oksyderes. Pakken inneholder en overflod av antioksidanter.

4. Ceylon Organic Oolong te:

Den har maksimal mengde næringsstoffer og antioksidanter. Den er laget av økologisk produksjon og kommer i sin reneste form.

5. Twinings Kina Oolong te:

Dette gir deg en blanding av svart te fra Kina som er nøye håndplukket for å gi deg en søt og delikat smak, i en rødaktig farge. Bladene er delvis oksidert og er den rike kilden til antioksidanter.

Dette er noen av de beste 5 oolong te-merkene som er fullpakket med godhet av essensielle egenskaper som trengs for kroppen. De er rene og rike på antioksidanter, noe som gjør den ideell for kroppen i det lange løp.

Oolong te har alltid vært en veldig elegant og sofistikert drink som er liksom å bli en sunn avhengighet for mange mennesker over hele verden. De to drikkene, te og kaffe, vokser pakket og solgt for å gi befolkningen en sunn varm drikke som er en svært effektiv følgesvenn for mange situasjoner. Ingen ville ønske å gå ut av muligheten til å drikke en dampende kopp Oolong te på en kald vintre kveld.

Bilder Kilde: Shutterstock

Leave A Comment

25 − = 24