Hjem Remedies for Black Spots på ansiktet ditt Stiler på livet

Mange mennesker står overfor problemer med mørke flekker også kjent som svarte flekker på ansiktet. Dette gjør huden sløv og unattractive for folk rundt. Faktisk er det et av de store problemene folk er redd for. Det hindrer målene med å oppnå feilfri hud.

Dette skjer vanligvis på grunn av ekstra melaninproduksjon som fører til flekker. Men den gode nyheten er at med noen enkle og enkle rettsmidler kan man lett hjelpe til med å lette disse svarte flekkene og gradvis behandle dem helt fra huden. Hormonal ubalanse, stress og søvnmangel kan også være noen av årsakene til svarte flekker.

Svart spots for face

Sammen med å være pinlig reduserer det selvtillitenes selvtillit og trenger å bli behandlet ved hjelp av disse toppkurerene nedenfor. Det vil sikkert gi deg synlige utfall.

Enkle hjem rettsmidler for svarte flekker på ansiktet ditt:

Se mer: Slik behandler du Cuticles

1. Bruk sitronsaft:

De lemonade diet

De naturlige blekingsegenskapene til sitronsaft er et perfekt valg å gjøre for å sakte fjerne de svarte flekkene i ansiktet. En liten del av denne væsken kan tas på en bomullsboll og påføres direkte på de svarte flekkene. Dette bør etterlades for å tørke før det vaskes ut. Dette bør gjøres daglig for de beste resultatene i løpet av noen uker.

2. mandler:

gjennomvåt-mandler

Soak noen mandler i melk, og deretter tidlig på morgenen la en pasta ut av det sammen med litt honning og sandeltre. Dette bør brukes godt på ansiktet i de neste 30 minuttene. Skyll det av med vann for resultatene. Følg dette daglig for behandling av svarte flekker.

3. Sandeltrepulver:

sandeltre powder

Sammen med beroligende egenskaper har sandeltrepulver også muligheter for å lette huden ferdig og de svarte flekkene. Lag en pasta med rosevann og glyserin med sandeltrepulver. Dette bør brukes i de neste minuttene på ansiktet og deretter vaskes med lunkent vann for maksimal resultat.

4. Papaya Bruk:

papaya - homemade tips

Det er mange enzymer i papaya spesielt bromelain som virker underverk på de svarte flekkene i ansiktet. Sammen med å spise en bolle med papaya hver dag, bland noen av dem og bruk det godt på det berørte området. Pass på at du masserer det forsiktig inn i huden. Følg dette daglig for å bli kvitt de stygge merkene.

Se mer: Hvordan å fjerne graviditet strekkmerker

5. Aloe Vera Juice Bruk:

aloe vera juice

Aloe Vera er et stedskorrigeringsmiddel for ansiktet sammen med beroligende hud. Aloe Vera juice kan påføres godt på de svarte flekkene og forsiktig masseres i en stund. Dette bør gjøres to ganger på en dag for de beste resultatene. Bruk en ren klut til å tørke av juice eller gelen.

6. Gurkemeie fordel:

Naturlig beauty tips - tumeric

Tennkjøttet av túrmerik er perfekt for behandling av svarte flekker. Det fjerner også solflekker og alder flekker fra ansiktet sammen med svarte flekker. Gurkemeie skal gjøres til en pasta med melk og sitronsaft. Etter noen minutter, vask det av med lunkent vann for å få resultatene på de svarte punktene.

7. Potet:

potatto - homemade tips (2)

Ta en ny skiver med potet og masser den på de svarte stedene. Dette bør stå igjen i noen minutter før det vaskes med vann. Potet- og honningmaske kan også tilberedes og brukes til samme formål.

8. Løkjuice:

Løk

Sipp en ren bomullsboll i fersk ekstraheret løkjuice og legg det godt på de svarte flekkene i ansiktet. Dette bør gjøres daglig med jevne mellomrom for å få de ønskede resultatene og feilfri skjønnhet.

Se mer: Vitamin E kapsler for hudbleking

9. Kjærnemelk:

butter~~POS=TRUNC

Påfør noen kjærnemelk på de svarte flekkene med en bomullsboll hver dag, eller bland det med litt tomatjuice for å feste utfallet. Dette bør gjøres daglig i 4-5 uker for å begynne å få resultatene.

10. Castor Olje:

Hjem Remedies for Black Spots - Castor Oil

Castoroljens helbredende egenskaper gjør det til en utmerket fjerner av svarte flekker. Det skal påføres huden og ansiktet med bomull to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden. Gjenta denne prosedyren daglig for en vanlig tid, vil hjelpe deg med å kvitte seg med svarte flekker etter hvert.

11. tørr orange peel pulver:

Hjem Remedies for Black Spots - Dry Orange Peel Powder

En av de beste skin lighteners, tørr oransje peel pulver er fruktbar i fjerning av mørke flekker. Tørk peelingene og lag et pulver, lagre det i en beholder til senere bruk. En blanding av pulveret og lite mengde sitronsaft og ostemasse skal påføres på de svarte flekkene på ansikt og hud. Det forfrisker huden og lette de uønskede flekkene.

12. Kokosolje:

Hjem Remedies for Black Spots - Coconut Oil

Overfloden av kraftige antioksidanter gjør det til en super kraftig mørk flekkfjerner. Kokosoljen skal påføres direkte over det skadede området, og vanlig applikasjon blir kvitt de mørke flekkene og forhindrer at de kommer tilbake.

13. Hvit eddik:

Hjem Remedies for Black Spots - White Vinegar

Det forhindrer akne og er også en god kur for hyperpigmentering. Bland en te skje med hvit eddik med en skje med vann og bruk den på de mørke stedene ved å bruke bomull.

14. Melk og honningpasta:

Hjem Remedies for Black Spots - Milk and Honey Paste

En blanding av melk og honning skal tilberedes. Løsningen brukes direkte på de svarte flekkene på ansikt og hud, og blir igjen som sådan i 5-10 minutter. Tonelysningsegenskapen til melk og fuktighetsgivende virkning av honning gjør dette til en dødelig kombinasjon for å bekjempe mørke flekker. Denne blandingen gir en umiddelbar glød til huden, og deres regelmessige bruk lyser mørke flekker helt.

15. Sukker kuber:

Hjem Remedies for Black Spots - Sugar Cubes

Dette er trolig den enkleste måten å kvitte seg med mørke flekker. Bare å gni disse kuber i det berørte området gjør underverk, og letter de mørke flekkene i en veldig kort spenning. Det exfoliates også huden, fjerner flekker i prosessen. Tilstedeværelsen av glykolsyre i sukkerrørene er årsaken til dette mirakelet.

Svarte flekker kan virkelig dempe inntrykket ditt foran noen. Så skynd deg og bruk disse rettsmidler for å oppnå den glødende ungdommelige huden, som du alltid har ønsket.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

8 + 2 =