Hindu Bridal Makeup – Slik gjør du | Stiler på livet

Det sies at en jente ser det vakreste ut på hennes bryllupsdag. Det er den største dagen i hennes liv hvor alle drømmene hennes blir til virkelighet. Med all omsorg og velvære, ser det beste ut, er også hennes drøm og største frykt også. Det er imidlertid ikke rimelig for alle å ringe etter sminkeprofessorer.

Dermed hvis du vil få profesjonelle som å se hjemme på din store dag, følg disse enkle trinnene for å gjøre din store dag spesiell.

hindu bridal makeup

Rengjøring:

Rengjør huden grundig med et godt rengjøringsmiddel og sprut mye kaldt vann på den. Du kan også bruke is for å lukke porene og gi en jevn base.

Korreksjon:

Bruk en korreksjons blyant som passer til hudtone og dekke mørke flekker, flekker og mørke sirkler rundt øynene.

Fundament:

Velg et fundament som passer til din hudtone og ikke en som er lettere. Det er en misforståelse at lettere grunnlag vil få deg til å se rettferdig ut; det ser en mørk ut i stedet og sminken ser kake ut.

Se mer: Maharashtrian Bride Makeup

Pulver:

Bruk et godt kompaq for å påføre pulver på ansikt og nakke og gi jevnhet. Dette vil også gjøre basen langvarig og oljefri.

Nyttig tips: Pass på at alle produktene som brukes til base er null på SPF. Produkter med SPF har mye olje og fuktighet som gjør ansiktet fet på kort tid.

Blusher:

Påfør en myk skygge av blusher på kinnet epler og kjeve linje. Også børste noen få slag på nesen og pannen for å gjøre ansiktstrekkene fremtredende.

Eye Make Up:

Øye sminke er vanskelig for indiske bruder. Siden kostyme og smykker er så fargerike og dressy, må farger på ansiktet holdes minimum og mykt for å få et elegant utseende. Velg en lys grunnleggende nyanse som passer til huden, så vel som nyansene på kostymen.

Se mer: Gujarati Bridal Makeup Pictures

Kajal, Liner og Mascara:

Etter øyeskygge, bruk mascara til øvre og nedre visker. Du kan også kreve falske pisker for å få øynene til å se større ut. Bruk en mørk blyant eller flytende liner og legg en jevn linje over øyelokkene. Du kan også bruke pulverisert øyeforing med en tynn børste. Til slutt fullfører øynene med en mørk kohl eller Kajal.

Nyttig tips: Pass på at alle øyemengder som brukes er vanntett og langvarig. Unngå å bruke produkter som inneholder glimmer. Disse gjør at du ser mørk ut på svært kort tid.

Øyenbrynskorrektor:

Bruk øyenbryn blyant eller Kajal med en pensel for å få øyekryssene til å se tykke. Dette kan ikke være avgjørende for de med tykke bryn, men det er fortsatt nødvendig å ta opp øyenbrynene for å se sløv i forhold til det overordnede ansiktet.

leppestift:

Påfør grunnlaget på leppene og la det tørke først. Deretter bruker du en leppeforing for å definere formen på leppene dine. Deretter skal du bruke et grunnlag på leppestiftet jevnt og påfør pulver for å sette skyggen. Bruk et annet lag med leppestift og avslutt med en tilsvarende glans for klumpet utseende.

Nyttig tips: Ikke prøv å få leppene til å bli større ved å skille på utsiden, dette gjør at leppene ser oppe opp.

Se mer: Punjabi Bridal Look

Tilbehør:

Spesialiteten til indiske bruder er det tilbehør de er utsmykket med på ansiktet. Bindis, nese ringer, panne dekorasjoner og maang tikka forbedre det generelle utseendet. Uansett hvor godt du gjør sminke, er en indisk brud ufullstendig uten disse tilbehørene.

Med disse enkle å følge trinnene kan du få ønsket utseende uten mye innsats. Du trenger bare å velge nyanser med omhu og være trygg på deg selv.

Leave A Comment

+ 1 = 5