Herbal Woman Shahnaz Husain avslører hennes hemmelige skjønnhetstips

Hun ble født inn i en tradisjonell kongelig muslimsk familie, gift i en alder av femten, ble mor i det følgende året av ekteskapet sitt, studerte ayurveda og kosmetologi, utdannet ved ledende institutter i London, Paris, New York og København i kosmetisk terapi og etablerte sin første skjønnhetssalong i India i 1977. Shahnaz Husain, pioner i verden av urte skjønnhetsprodukter, er den ledende damen når det gjelder skjønnhet og hudpleie.

Hennes produkter som har til hensikt å beautify huden og gjøre det ungdommelig, har funnet veien til ledende globale butikker fra Blooming Dales i New York til Harrods og Selfridges i London til Lafayette i Paris og La Rinaeccente i Milano. For noen som har tatt landet med storm med sin 400 pluss urte utvalg av hudvennlige produkter, har du noen gang slutte å lure på hva den prisbelønte skjønnhetspleieren gjør for sin egen hud og hår, eller hvordan hun fortsatt ser fantastisk ut i sin alder?

Shahnaz Hussain

Se mer: Shriya Saran skjønnhetshemmeligheter

Les videre for å få vite noen av Shahnaz Hussains egen trenings- og skjønnhetshemmeligheter.

Shahnaz Hussain Skjønnhetstips:

Shahnaz Husain hudpleie rutine er like omfattende som hennes utvalg av skjønnhetsprodukter. Hennes morgenomsorgsrituale begynner med en 20 minutters suge i badevann strøet med rosenblad og dråper sandeltreolje. Deretter renser hun ansiktet med melk og grammel eller bruker en aloe vera og sitron cleanser. Etter badet bruker hun sin egen Shaflower lotion for å fukte kroppen og en rose-basert hudfarge for ansiktet hennes. En pedikyr, manikyr og ansiktsmassasje med aloe vera følger etter hvor hun gleder seg i en daglig maske med urtepulver som er kombinert med tangkrem, honning, ostemasse og hvit av et egg. Den endelige berøringen innebærer en tåkesprøyte med Platinum Jasmine Moisture Mist, som etterlater hudens følelse så myk som sateng. Hennes dag slutter til slutt med en fotmassasje av hendene til hennes levende inn skjønnhetspleie.

Se mer: Tamanna Fitness Secrets

Shahnaz Husains tungt kohledte øyne blir jevnlig behandlet med en forfriskende bløt i en av hennes hudtonika med bomullsull som brukes som øyeputer. Huden tonic som er rettet mot lindring under øyeplaster og mørke sirkler er mest avslappende og blir kvitt tretthet. Hennes andre alternativ som gir stor lettelse er bare å sprute øynene med kaldt vann.

Hennes hårpleie er like formidabel som hennes hudpleie rutine. To ganger i uka blir hennes store mane behandlet på en hårmask som er laget med 16 hvite hvite blandet med saften av en sitron og olivenolje. Hennes frodige burgunderfarget hår er resultatet av vanlige bruksområder av en blanding av hennapulver, malt kaffebønner, te, sitronsaft og opptil 20 egg.

Shahnaz Husains Fitness and Diet Secrets Avdekket:

Se mer: Anushka Shetty Makeup Tips

Ikke en til å ta kostholdet lett, Shahnaz Husain er like viet til et strengt diettregime. Hennes frokost inkluderer en bolle med mandler og rosiner, to skjeer med cornflakes og et glass papayajuice. Legg til det noen immunitet og vitamin C kapsler. Rundt midten av dagen vasker hun systemet ned med et glass lunkent vann med sitron og honning. Til lunsj har hun ghee-fri rotis og grønnsaker som er kokt i olivenolje. Hun slutter det siste måltidet på dagen med cornflakes mens teen hennes har hatt uten sukker.

For urtedronningen er fysisk kondisjon en blanding av god ernæring, regelmessig trening og en sunn livsstil. Selv med en krevende og hektisk arbeidsplan, klarer hun fortsatt å legge til side litt tid til daglig trening. Infact hennes dag begynner vanligvis med dyp pusting etterfulgt av en rekke yoga- og strekkøvelser som hjelper henne med å starte dagen med fornyet vitalitet. Liker du disse Shahnaz Hussain Beauty Tips og hemmeligheter? Legg igjen din kommentar nedenfor.

Bilder Kilde: 1

Lagre

Leave A Comment

2 + 5 =