Hema Malini Skjønnhetstips og hemmeligheter | Stiler på livet

Bollywood er 'drømmepike', Hema Malini har alltid vært kjent for sin fantastiske skjønnhet. Hun er en av de mest glamorøse bollywoodskuespilleriene. I tillegg til å ha naturlig vakre egenskaper og hud, er det mange oppgaver hun forplikter seg til å holde seg i form og se bra ut selv i hennes alder. Mens det avhenger av skjebnen og flaks, om du har en vakker hud som henne, kan du definitivt bruke stilen til sminke eller treningsrutine for å få deg til å se ut som henne. Her er noen av Hema Malinis skjønnhetshemmeligheter.

Hema Malini Beauty Tips and Secrets

Flytende inntak:

Drikkevann hjelper til med å skylle våre overflødige toksiner fra systemet. Dette hjelper med å rense kroppen din fra innsiden og dermed gjør deg sunnere. Drikker sjenerøse mengder vann regelmessig bidrar til å gjøre huden din glødende. Hema malini gjør det også et poeng å inkludere minst to kopper grønn te i sitt daglige regime. Grønn te hjelper med å rense kroppen din fra innsiden og gjør huden din også lysende!

Et godt balansert kosthold for vakker hud:

Hema Malini Skjønnhetstips og hemmeligheter | Stiler på livet

Opprettholde et sunt, velbalansert kosthold og unngå for mye av junk food bidrar også til å forbedre skjønnheten din. Å spise masse frukt og grønnsaker er nøkkelen til å skaffe seg tidløs skjønnhet. Vitaminer og mineraler gjør huden din friskere og ser penere ut fra innsiden. Det er noe som er veldig vanskelig å oppnå med bruk av sminke.

Se mer: Jennifer Lopez Beauty Tips

Aromaoljer:

Oljemassasje for hud og hår bidrar til å forbedre kvaliteten sin også! Hema Malini tror på å holde henne sminkefri så langt som mulig. Hun er en stor tilhenger av å bruke naturlige produkter og elementer som er tilgjengelige i ditt hjem for å forbedre huden din. Hun sa en gang: "Skjønnhet er guds gave, og man bør aldri ta det for gitt. Min hud er god fordi Gud gjorde det slik. Jeg holder den veldig ren og fri for sminke så mye som mulig. "

Nattpleie:

Hun bruker en krem ​​som heter 'Aveda' daglig, for å rydde ut ansiktet sitt før hun går i seng.

Sminke:

hema malini beauty secrets

Skuespilleren anbefaler alltid folk til å gå lys på sminke. Kajal for øynene og en liten leppestift er så langt hennes sminke går og du vet hva? - Det fungerer for henne! Hun bruker også Clarins 'rensemelk til å rengjøre ansiktet hennes.

Se mer: Padma Lakshmi Beauty Tips

Dancing:

Hema Malini Skjønnhetstips og hemmeligheter | Stiler på livet

En av Hema Malinis viktigste treningshemmeligheter danser. Foruten hennes skuespillerkompetanse har hun alltid vært kjent for sin dansekraft. Hun er en utdannet klassisk danser, og hennes dansevaner har bidratt til å holde henne i form.

Se mer: Neha Dhupia Makeup Tips

Pranayam og Yoga:

Denne skuespillerinne holder henne biceps tonet ved å gjøre yoga regelmessig. Hun bidrar til å holde systemet godt balansert ved å praktisere pranayam daglig i minst 45 minutter!

Sykling:

Sykling er også en av hennes treningshemmeligheter. Denne 64 år gamle skuespilleren sykler daglig i rundt 20 minutter for å holde kroppen frisk og tonet.

Fasting:

Skuespilleren er en ren vegetar og regelmessig raskere. Hun raser to ganger i uken. Hennes fastende diett inkluderer bare frisk frukt, hytteost og tørr frukt. Fasting bidrar til å regulere kroppssystemene dine. Frukt og grønnsaker forbedrer grovfôr og renser kroppen din riktig.

Hema Malini

Diettpraksis:

En sunn lunsj er et must. Skuespillerenes definisjon av en sunn lunsj inkluderer to rotis, en bolle dal, to grønnsaker og en liten ris med rasam. Hun gjør det et poeng å inkludere ostemasse i sitt daglige kosthold. Hun tar maten så tidlig som 7:30 og gjør det til et poeng å holde det så oljefritt og mindre krydret som mulig. Hema Malini er en ren vegetarianer, og mange tror at dette også kan være en faktor! Selv om ikke mange ville være villige til å gjennomgå en så drastisk forandring av spisevaner, bare for å forbedre huden!

Leave A Comment

+ 5 = 11