Guptasana (Hidden Pose) – Slik gjør du og fordeler

Yoga for alt vi vet er bare en fitnessteknikk for å redusere flab og holde unna dårlig forkjølelse. Imidlertid er det mer å yoga enn å være der for kroppsflabben. Yoga har en sterk meditasjonshistorie relatert til den, muligens grunnen til at mange stoler på yoga for sin bare minste fred i sinnet.

Guptasana

Noen andre tror at yoga er faktisk en gammel behandlingsteknikk, kanskje en mirakelhelter. Sannheten er faktisk, yoga er en blanding av alle tre, en healer, en rolig ferie og en feit kutter. I dagens artikkel skal vi snakke om en yoga-stilling som heter Guptasana og utdype seg litt på trinnene, veiledningene og fordelene.

Hvordan gjøre det

Det engelske navnet på denne yoga kalles den skjulte posen, hvor den endelige holdning vil ha deg som en salvie i villmarken. Dette var i hovedsak formulert som en meditationsform strengt for mennene som ønsket å disiplinere sine sanser.

Men i løpet av årene har kvinner tatt opp dette også, og nå er dette en av de mest fordelaktige mediterende yoga. For å starte, samle essensialene, en valgfri ryggstøttepute og en yoga matte og klargjør dem. Med praksis vil du snart bli en ekspert på dette.

Når du setter deg ned på gulvet, skal dine nedre lemmer være utstrakt foran deg som armene hviler ved siden av deg. Denne posen kalles Dandasana som vil være din baseposisjon. Nå brett bena dine og kryss dem over hverandre, akkurat som Lotus Pose i yoga, hvor du nå setter ryggraden rett inntil nakken mens underkroppen er foldet og knutet under.

Se mer:  Vatayanasana fordeler

Ta nå venstre ben over høyre ben, fortsatt foldet og ta det nærmere kroppen din, slik at venstre hæl hviler mot kjønnsbenet. Med den nedre hælen på høyre ben, kjør den inn mer inntil den berører perineum. På dette tidspunktet kan du enten hvile armene dine på knærne normalt eller danne en mudra med hendene dine.

Hold posisjonen i en god en til to minutter når du lukker øynene dine og ser dypt innover sammen med kontrollert pust. Etter en stund begynner du å utfolde deg selv til baseposisjonen før du gjentar den igjen.

Hvordan hjelper det oss

Den primære essensen av å utføre denne yoga begrenser deg selv til sinnet og hjernen der denne yoga ble spesielt formulert for meditasjon. Dette er grunnen til at kontroll over tankene dine lett kan oppnås med denne yoga. Her snakker vi om de negative aspektene som spenning, bekymringer og depresjon, som er en kilde til ulykkelighet i ditt sunnesinn.

Se mer:  Dvipada Sirsasana

Å perfeksjonere holdningen din gjennom øvelsen er enda et tankegang for yoga-posen. Når du legger deg inn for minuttene, heiser du deg i en streng stilling med ryggen og nakken rettet ut. Selv om du ikke tar hensyn til det, går kroppen din gjennom en myk transformasjon som gjør din stilling positiv.

Det samme punktet som er nevnt ovenfor, fungerer også på muskel smerter i ryggen. Når du strekker deg til perfeksjon i poisen, hjelper du faktisk kroppen din i å kjempe for de tøffe muskel- eller ryggsmerter ved å gjøre ryggen mindre stiv.

Dette punktet går hovedsakelig ut til mennene som praktiserer denne holdningen. Denne yoga er direkte relatert til testosteronsekresjon og produksjon av kroppen din, som kan reguleres gjennom denne yoga.

Se mer:  One Legged Arm Balance

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

+ 52 = 62