Guava under graviditet | Stiler på livet

Guava er en av de mest berømte tropiske fruktene, da det er flott i smak og søte guavas er likte av alle aldersgrupper mennesker som strekker seg fra barn til voksne og hvorfor å forlate de gamle.

guava during pregnancy

Guava er veldig rik på næringsstoffer som vitamin A, C og forskjellige andre, men det har vært mange spørsmål om gravide kvinner kan spise guavaer eller er guava bra for helsen til kvinner som unnfanger eller prøver å bli gravide ?

Vel, bunnlinjen er noe forbrukes i en begrenset mengde, er god og gunstig. For mye forbruk kan være dødelig. Så det samme gjelder for guava. Hvis konsumert i begrenset mengde, kan det vise seg å være svært gunstig, da det er en veldig god kilde til vitamin C.

Se mer: Kan vi spise Brinjal under graviditet

Ulike fordeler med guava som viser hvorfor gravide kvinner bør hengi seg til å spise guavaer:

Fordeler med å spise guava under graviditet:

1) det reduserer risikoen for kreft hos kvinner:

Nå er en gravid kvinne mer utsatt for brystkreft og prostatakreft. Guava inneholder antioksidanter kalt lykopen og er rik på vitamin C som igjen beskytter cellene mot skadelige og dermed reduserer risikoen for kreft i lang tid.

2) Det forbedrer immunitet:

Denne frukten er rik på vitamin C, som har uendelige fordeler. Denne frukten inneholder 4 ganger mengden vitamin C som finnes i en appelsinfrukt. Vitamin C øker kroppssystemet og hjelper dermed med å forbedre immuniteten.

3) Veldig næringsrik for gravide kvinner:

En gravid kvinne spiser ikke bare seg selv, men føder også fosteret som vokser i hennes livmor. Så en rik næringsrik diett anbefales. Guava er veldig rik på næringsstoffer.

• Det er en rik kilde til vitamin A-, B2-, C-, E-, Kobber-, kalium-, tiamin-, mangan-, jern-, kalsium- og fosfor. Denne frukten er rikere i vitamin A og C sammenlignet med sitroner og appelsiner.
• Unripe guavaer er høyere i tannininnhold sammenlignet med modne guavaer.
• Huden til denne frukten er en rik kilde til askorbinsyre som er gunstig for bekjempelse av ulike degenerative sykdommer.
• En rik kilde til kostfiber.

Så denne frukten kan vise seg å være svært gunstig for fosteret, så vel som moren.

Se mer: Er Custard Apple bra for gravide kvinner

4) Kontrollerer blodtrykket:

Det holder blodtrykket under kontroll som er kvintessens for en gravid kvinne. Abort og tidlig fødsel av spedbarn er et resultat av ikke-likevekt i blodtrykket.

5) Hjelper med å utvikle nervesystemet i babyer:

Dette er uten tvil den viktigste bruken av guava. Guavas skal inneholde folsyre og vitamin B9 som hjelper til med å utvikle nervesystemet hos babyer og beskytter også newbie fra nevrologiske lidelser.

6) Det beroliger tankene og de understreker deg:

Legene foreslår at mødrene holder seg rolige og hilser på aktiviteter som slapper av i kroppen og tankene, og å spise en guava kan også i stor grad hjelpe. Det plager kroppen.

7) tilbud med forstoppelse problem:

Som mat rik på fiber hjelper det maten å passere ut av kroppen og dermed redusere forstoppelse.

Se mer: Er Papaya skadelig under graviditet

8) Tilbud med høy blindhet og forbedrer visjon:

Det er ikke så rik som gulrot i vitamin A, men det inneholder en gjennomsnittlig mengde av det. Så å spise guavaer kan øke visjonen til en person spesielt kvinner og sitt foster.

9) Holder blodsukkernivået i sporet:

Sammen med å opprettholde blodtrykksnivåer, holder det også blodsukkernivået i spor. Dette forhindrer igjen diabetes hos gravide kvinner.

Så gravide kvinner bør konsumere guavas ettersom den er fylt med næringsstoffer, men igjen bør for mye forbruk forbudt. Sammen med guavas bør man også nyte vannmeloner og andre frukter. Et sunt kosthold er det viktige for en baby og deres mor.

Bildekilde: Lukkermateriell

Leave A Comment

− 4 = 4