Grønn te med honningfordeler og bruksområder for helse Stiler på livet

Noen gang har du prøvd grønn te med honning? Nå blir grønn te så mye populær i disse dager. Dette skyldes at det gir så mange gevinster til kroppen vår. Flere og flere merker kommer opp av deres versjon av grønn te. Noen har vanlig grønn te som deres viktigste brewing smak, mens for andre er det en blanding av grønn te med noen fantastiske smaker av sitron pluss sitron gress. Den viktigste grunnen til grønn te er å revitalisere deg, og den ideelle kombinasjonen for grønn te ville være et dash sitron pluss litt honning. Denne blandingen sørger for at du er helt stressfri, så vel som fordeler du også.

Grønn Tea With Honey

Grønn te selv er ganske nyttig for vår helse og har mange fordeler, og hvis den er blandet med honning som også består av gode næringsstoffer, er det bare et godt supplement til kostholdet vårt. Grønn te er svært mye brukt drikke med høyt innhold av antioksidanter og phytonutrienter. Disse komponentene forbedrer i utgangspunktet vårt immunsystem og bedre funksjon av ulike organer.

Fordeler og fordeler med grønn te med honning:

Nedenfor har vi gitt en liste over bruken og fordelene med grønn te med honning for helse og hud for deg.

1. brenner ditt fett:

Hvis du vil redusere de overskytende kalorier de nylig har fått. For de fleste er den gode nyheten at det å få noen kopper grønn te som deles med honning på vanlig måte, virkelig kan hjelpe dem med å lindre de ekstra kaloriene. Grønn te øker stoffskiftet i kroppen mens honning reduserer kaloriene. Fettoksidering av denne blandingen er forbedret med om lag 17 prosent.

2. utvikle tannhelse:

Catechins nær i grønn te av honning vinner i tilfelle å øke tannhelsen også. Plakk pluss andre dental saken er opprinnelsen hovedsakelig på grunn av streptococcus mutans bakterier. De katekiner som er tilstede i grønn te, går sammen med honning, reduserer effekten av disse bakteriene, og dermed gitt forbedret tannhelse.

3. Forbedrer hjernefunksjoner:

Det er ikke nå en foryngende drink; det gjør deg også smartere. Koffein er en av de viktigste ingrediensene i grønn te. Når du har det med honning, legger smaken vitaminer til det som er overlegent for hjernens helse. Forekomsten av disse 2 ingrediensene i grønn te forbedrer konsentrasjonen da nevronene blir sparket bedre i tillegg i en mer fokusert metode. Det hjelper også å gjenopprette hjernens reaksjonstid utover minnet ditt. Derfor gjør det hjernen din stabil og fokusert.

4. Unngå trussel mot kreft:

Grønn te med honning gir gode antioksidanter avgjørende for god helse i kroppen. Den multipliserende effekten av kroppsceller i vilt måte gir økt kreft. Har grønn te vil hjelpe til med å skape antioksidanter for å redusere konsekvensen av denne forlatte multipliseringseffekten. Grønn te på vanlig måte unngår bare kreftene, men lindrer dem også.

5. Behandle den vanlige kolde:

Dampen som kommer fra te, hjelper til med å åpne nasalpassasje for å muliggjøre lettere innånding. Grønn te kan også hjelpe til med å avverge eiendommen til det kalde pluss influensa. Tilsetning av honning til teen din har muligheten til å roe ondt i halsen, en vanlig indikasjon på forkjølelse.

Se mer:  Kan vi drikke grønn te med melk

6. øke energien din

Når du involverer det i kostholdet ditt, kan det gi deg en god energiforhøyelse, så vel som det er mye mer sunnere enn sukker, ellers sukker alternativ som er oppnåelig i dag. Selv diabetikere kan forbruke honning; på betingelse av at de sjekker blodsukkeret tett dessuten bare konsumere det i noen grad av mengde.

Grønn tea With honey

7. Vekttap:

Fordelene som følge av disse kaloriene, skaper en nyttig tilsetning til 1 kopp grønn vekttap te. Mens rå honning får bedre metabolismen vår, så vel som bidrar til å plage våre butikkfettavsetninger som bidrar til vekttap, forteller sukkeret oss ved ikke noe annet enn bare kalorier.

8. Bedre Bone Helse:

Osteoporose er et hovedproblem, slik at de fleste skremmer. Å ha grønn te av honning legger ikke bare smak, men gjør også beinet sterkere og forbedret. Ved hjelp av grønn te, blir benetapet kondensert, mens kraftig produserer antioksidanter sammen med antiinflammatoriske virkninger.

9. Hjelper i fordøyelsen:

Grønn te med honning er best behandling for en rekke fordøyelsesproblemer, sammen med sår, kvalme, forstoppelse, pluss mer. Drikk derfor teen av honning for å tilby utgivelse for en rekke fordøyelsesproblemer.

10. Gjør som en antioxidant:

Grønn te er en god kilde til antioksidant at egenskapen bidrar til å forebygge ytterligere sykdommer. De frie radikaler som er tilstede i kroppen vår, forårsaker sykdommer, og antioksidanter bidrar til å bekjempe disse sykdommene. Dette gjør arbeidet med de hvite blodcellene enklere, da disse bidrar til å gi beskyttelse mot sykdommer og styrke immunforsvaret. Høy kvalitet grønn te består av stor mengde antioksidanter i form av næringsstoffer. Grønn te når den blandes med honning øker også effekten. Honning har også samme karakteristiske egenskap som det bidrar til å forhindre flere sykdommer. Disse to naturlige stoffene gir oss første forsvarslinje ved å beskytte cellene.

Se mer:  Fordeler med grønn te med sitron

11. Pust og munnhelse forbedrer:

Det bidrar til å forbedre munnen helse ved å redusere mikrobiell handling. Enhver bakteriell og viral effekt forårsaker dårlig ånde og kan til og med øke risikoen for hulrom. Dette naturlige elementet hemmer dermed veksten av bakterier og virus. Dermed reduseres risikoen forårsaket av disse mikroorganismer. Hovedforbindelsen kalt catechin bidrar til å beskytte oss mot disse problemene. Dette dreper i utgangspunktet de skadelige mikroorganismer som forårsaker dårlig munnhelse. Dette reduserer risikoen for plakk og forbedrer pustevansken.

12. Reduserer kardiovaskulære sykdommer Risiko:

Hovedbestanddelen av grønn te er antioksidant som har mange fordeler. På samme måte er det også gunstig for å redusere kardiovaskulære sykdommer. Disse antioksidanter forbedrer hjertesykdommen og reduserer risikoen for hjertesykdommer som hjerteinfarkt, slag, senking av blodtrykket, etc. Hjertsykdommer er svært vanlige hos de fleste mennesker. På den annen side reduserer antioksidanter også nivået av dårlig kolesterol som hovedsakelig blokkerer arteriene og blokkerer enkel blodstrøm. Forholdet mellom god kolesterol og dårlig kolesterol må opprettholdes, ellers ville det føre til visse sykdommer. Derfor opprettholder eller senker det totale og LDL-kolesterolnivået i kroppen vår svært viktig for å redusere hjertesykdommer.

13. Lavere risikoen for Alzheimer og Parkinsons sykdom:

Forbindelsene som er tilstede i grønn te, øker hjernens aktivitet ved å stimulere hjernecellene. På grunn av alderdom, lider folk av ulike alvorlige sykdommer som Parkinsons og Alzheimers sykdom. Hjernens funksjon er forbedret ved å konsumere grønn te som beskytter oss mot alderdom. Disse sykdommene er i utgangspunktet nevrodegenerative sykdommer som ofte forårsaket mangel på riktig overføring av nervesignaler. Minnerelaterte problemer er også symptomer på disse sykdommene. Studier har vist at antioksidanter og katechinforbindelser beskytter nervecellene mot skade som skyldes alderdom.

14. Styrke immunsystemet:

Sammensatt av katekiner beskytter kroppen mot enhver mikrobiell infeksjon. Bakterier og virusvekst fører til mange infeksjoner og må heves for å opprettholde en riktig kroppsbalanse. Det hjelper oss med å redusere forkjølelse, influensa, fluer og også tannproblemer. Tannhelsen forbedres ved å hemme veksten av streptokokker-slim.

15. Lavere risikoen for type II diabetes:

Forskningsarbeid har funnet ut at grønn te reduserer nivået av blodsukker og dermed senker risikoen for diabetes. For å unngå langvarig sykdom gir grønn te et godt middel. Det blir sett at folk som drikker grønn te, har hatt lavere diabetesrisiko og reduserer blodsukkernivå enn de som ikke bruker det.

Vi har kommet over topp femten fordeler grønn te med honning. Begge disse ingrediensene har individuelt mange fordeler som forbedrer helsemessige forhold. Når blandet blir næringsverdien økt og gjør det lettere å beskytte mot sykdommer. Forhåpentligvis vil ovennevnte fordeler være nyttig og svært gunstig.

Se mer: shutterstock

Leave A Comment

36 − 26 =