Går det godt trening under graviditet? | Stiler på livet

Det kan ikke virke som livet er lett når du blir gravid, men det er mer å holde seg i form. Walking er noe som alle gravide kvinner sverger ved og inkluderer i deres regime. Så rask rask gange eller sakte trinn? Hva skal være trygg for deg? Det skal være lett når du vet hva kroppen din vil ha. Fortsett med dette stykket, og du vil snart finne ut.

Kommer til rask gange, det er en flott trening for lungene og hjertet uten skade for deg og barnet ditt. Innlemme det i ditt daglige liv og for å gå avstanden, kan du alltid ringe for hjelp fra dine venner og familie.

Hvis du var en vanlig trollmann før du ble gravid, fortsett med øktene dine. Men hvis du er ganske ny, bør 15 minutter med rask gange tre ganger i uken holde deg i form. Når du har mestret kunsten å gå, gå mer; si rundt 40 minutter for 4-5 dager i uken. På den måten vil treningsnivået ditt gå høyere opp. Å vandre for gravide damer er et must for å fremme sunn levering.

Og hvis du er kort tid, kan du alltid jobbe med å gå som en rutine snarere enn en øvelse. For eksempel ta en tur i stedet for en kjøretur eller kanskje under lunsj utforske rundt og strekke bena.
Er Walking a Good Pregnancy Exercise

Vandre for gravide damer: Hva du bør vite.

1. Glem aldri solkremet ditt:

Hvis det er en sommerdag, tråkker du ut uten solkrem, kan barnets liv i fare på grunn av ultrafiolette stråler. Paraply, hette og en flaske vann er andre viktige ting at du ikke bør blunke. Dehydrering kan øke kroppstemperaturen og barnet ditt vil ikke være så glad for det.

2. Ikke press deg selv:

Vanlige retningslinjer anser å gå rundt 150 minutter i uken trygt for en gravid dame. Når delt, er det en 30 minutters spasertur 5 dager i uken. Det bør ikke være uregelmessig og timingen skal være aktiv. Jo mer aktiv du er, desto flere fordeler vil du oppleve.

3. Pelvic Øvelser:

Pelvis-regionen blir mest stresset og trenger det meste av å lette opp. Walking kan gjøre det for deg. Pelvic gulv øvelser bør være bra sammen med vanlige walking.

Se mer: Åndedrettsøvelser under graviditet

Hvordan skal jeg tilpasse min tur gjennom graviditeten?

1. Hold deg sikker:

Ikke over stress og husk at du ikke lever for å gå. Det er bare et mål å holde deg frisk og frisk. Gravid dame går er et godt steg for å holde seg i form.

2. snakk det ut:

Når du prøver å gå under graviditet. Prøv dette ut. Snakk mens du går hvert par minutter. Hvis du finner deg selv gispende for pust, er det nok tid til å stoppe.

3. Se etter tegn:

Hvis du befinner deg i for mye smerte etter å ha gått eller plutselig hevelse, svimmelhet, besvimelse, må du slutte å gå med en gang og snakke med legen din om sikkerheten til videre gang.

Hva er treningsnivået ditt??

I henhold til hvor ofte du trener, er det 3 kategorier trenere

  • Nybegynner: Dette er kategorien der mødre som enten aldri har trent eller kanskje noen ganger passer inn.
  • Mellomliggende: Du trener, men ikke så aktivt
  • Avansert: En person som har holdt seg i form siden hun vet å trene, passer perfekt til denne kategorien.

Se mer: Meditasjon for graviditet

Nybegynner:

Begynn med å gå sakte og tre ganger om dagen, og prøv å sette en fridag mellom hver tur. Legg til på en dag eller så når du føler at du er klar. Når graviditeten din er ferdig, bør du kunne gå raskere enn før og minst 3-4 dager i uken.

middels:

Begynn med å gå fire ganger hver i ca 20 minutter. Hastigheten bør eksperimenteres med, og i slutten av svangerskapet bør du være bedre enn du var før, og du må kunne gå i omtrent fem dager i uken og fortsatt føle deg energisk om det.

Avansert:

Det spiller ingen rolle om du har vært en trener som alle lokale kjenner til dine utflukter. Vis din trofasthet mot å gå selv etter at du blir gravid, da det ikke bare vil hjelpe deg å holde deg aktiv, men også få deg til å føle deg godt om deg selv.

Gå i ca 20-30 minutter hver dag og til slutt, må målet ditt være å nå en annen ekstra dag, og lengden skal være rundt 45 minutter. Selvfølgelig kan dette ha noen få problemer, så sjekk alltid inn varigheten og antall dager med legen din og begynn å gå videre når du er gravid, hvis legen din sier at det er kult.

Fordeler med å gå under graviditet:

Hvis du lurer på om å gå er en absolutt nødvendig ting å gjøre, så nei! Det er ikke. Men det er trygt og en god øvelse for gravide damer. Walking sikrer at du får den nødvendige treningen som vanligvis trengs når du er gravid. Her er noen av fordelene.

Sunn baby:

Å gå mens gravid sikrer vekten av moren og babyen er i sjakk. Med dette får babyen rask vekt.

Svangerskapsdiabetes:

En typisk ting hver ny mor opplever er høyere nivåer av sukker i blod som vil føre til type 2 diabetes etter fødselen. Det øker også risikoen for et arbeid på forhånd. Den andre effekten er en overvektig baby. Å gå under graviditeten vil holde vekten i sjakk og sørge for at svangerskapet diabetes er i sjakk.

Sjansene for normal levering:

Å gå under graviditet, sørger for at du har normal levering og ikke keisersnitt. Turgåing øker fleksibiliteten til hoftemusklene og også toner dem opp. Tidlig morgen som går under graviditet for normal levering har blitt bekreftet for å gi positive resultater.

Når skal du gå?

Mens du går under graviditeten, er det en god mosjon, langsom, rask og rask gange har sine egne effekter. Tidlig morgen turer er gode. Men hvis det ikke favoriserer deg, gå for kveldsturer.

Langsom gange: Når du begynner å gå, start sakte, i ca 5-10 minutter. Varm opp gjennom langsom gange, ved å unngå fortau og oppoverbakke. Sakte øke tempoet.

Rask gange: Brisk vandring under graviditet er ikke en favorisert en. Brisk vandring er for det meste rettet mot vekttap. Når du kommer til din tredje trimester, vil kroppen din ikke la deg gå rask. For de av dere som går regelmessig, fungerer det bra å gå bra.

Fast Walk: Foretrege sakte eller rask gå over rask gangavstand. Rask tur kan gi deg panting.

Vandre under graviditet: Første trimester:

Første trimester er opptil 13 uker. Langsom gange er ideell i løpet av første trimester. Det eneste målet i dette stadiet er å gå. Øke tempoet kan vente. 15 til 20 minutters gange er bra, i fire dager gange. Du kan øke 5 minutter til fem ganger i uken.

Det neste trinnet er mellomnivået. I denne fasen, gå i seks dager i uken. Begynn med 20 minutters gange og gjør det seks dager i uken. På slutten er det 20 til 40 minutters gange i seks dager i uken.

Neste fase er den avanserte scenen. Begynn med 20 minutters gange i fem dager i uken. Øk dette til seks dager. Legg oppoverbakke og trapper, og på slutten bør du ha dekket 30 til 60 minutter i seks dager.

Vandre under graviditet: Andre trimester:

Andre trimester er den 13. til 25. uke. Begynn med 10 minutters gange i 4 til 5 dager i uken. Øk den til 15 til 30 minutter og gjør det 6 dager i uken.

I mellomfasen begynner du med 20 minutters gange i fire til seks dager i uken og den totale tiden i 30 til 40 minutter.

I den avanserte scenen, å gå for gravide damer, skal begynne med 30 til 40 minutters gange i seks dager i uken. En dag i uken, velger å gå i 50 minutter, ved å klatre i trapper eller gå oppoverbakke.

Turgåing under graviditet: Tredje trimester:

26 til 40 uker er tredje trimester. Fem til seks dager i uken er en ideell tur i denne perioden. Du kan kanskje ikke gå med voksende mage. I tilfelle du er nybegynner, start med 10 minutters gange i fire til fem dager i uken.

På slutten av denne perioden skulle du ha gått 15 til 30 minutter i fem til seks dager i uken.

Hvilke sikkerhetstiltak bør holdes i tankene?

Selv om å gå er en øvelse som har minimal problemer for enten moren eller babyen, er det fortsatt noen få ting som ikke bør ignoreres.

  • Ikke gå for fort eller for sakte slik at kroppen din kan absorbere all varmen på en solrik dag. Dette kan føre til for tidlig sammentrekninger.
  • Hold tyngdepunktet ditt fast i magen din
  • Bruk alltid komfortable sko alltid og gå med ekstrem oppmerksomhet, slik at du ikke reiser eller glir.
  • Sip i vann tar du med deg hvert par minutter for å holde deg hydrert, men i små tiltak.

Se mer: Graviditet Øvelser For Normal Levering

Bivirkninger av å gå under graviditet:

  • Se opp for besvimelse, utmattelse, svimmelhet, sammentrekninger, vaginal blødning, brystsmerter eller svakhet. Hvis du opplever noe av dette mens du går, må du umiddelbart kontakte lege.
  • Hvis du har høyt blodtrykk, hjertesykdom eller lungesykdom, kontakt lege før du begynner å trene.
  • Brisk gange kan ikke alltid være bra. I tilfelle du opplever problemer med tempoet, senker du deg og holder øye med!

Turgåing er flott når det er gravid. Det er en morsom måte å spasere på gatene, flaunt barnets bump og bli aktiv. Ikke glem å nyte mens du er på det som ellers alt om det ikke vil bringe noen fruktbart resultat. Du ønsker ikke å distrahere av den daglige dinen, slik at stedet du velger og musikken du spiller har en stor rolle i å forme hvordan aktiv du får når graviditeten din slutter. I alle fall bør det hjelpe deg å holde kontakten og ikke gå tom for å utøve den daglige treningen. På den måten bør det ikke være for tøft å kaste bort ekstra graviditet.

Leave A Comment

+ 46 = 51